Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lutfen cabuk yardım bilgisayarımda spy var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt nasıl temizlicem ya off[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ya bilmiorum arkadas bişey yollamıstı tabi ole bişi olduunu solemedi bende aldım benim gorduumu gorebilio msn sifremi falan almıs[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
galiba oldu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
donanım yazılım bolumu var
daha çok okunuyo diye konu dışına yazdım deme lutfen[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
ok hallodu zaten saolun yinede[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
of ya :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!11111111[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
fizboz bi ara demiş kine :

cif?

uahauhahahheehahah

*!boş anına gelmiştir, kopar*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
fizboz kim ya?
fizban değil abicim o fistan fistan.

spy/adware/trojan felan şeylerden dertliyseniz
ad-aware
spybot s&d
yüklemenizi öneririm.
olmadı spysweeper satın alın, enfes bi program.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
o da dooru tabi :) bone eheh karıştırıyorum zaten o ikisini :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
  • Yeni Oluştur...