The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bugun capıtolde dolasırken gordum ... bı ara gelecekler listesinde nedir bilmiyom tek bildigim ... Elisha Cuthbert in başrol oynadıgı ... bakalım neye benzeyecek ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 the girl next door mu oluo?[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ahanda divx ini ele gecirdim ... soyle bir baktım oha falan oldum alisha cuthbert bu kadar mı guzel olunur bu kadar mı fizik sergilenir adam deli edilir ... evet girl next door mus adı ... seyredince yorum yazarım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 fragmanı oynarken zaten hayat duruyor her yerde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben baya önce bi fragmanını izlemiştmde izlemeye doyamıo insan öle ıslak ıslak filan aman allahm izliyesm geldi ! the girl next door eet :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fixx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Efsane bir soundtracke sahip bence bunun yanısıra filmde gayet hoş, güzel, eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Sam, 27 Temmuz 2004 10:20 tarihinde demiş ki: fragmanı oynarken zaten hayat duruyor her yerde.. :-p :D[signature][hline]-_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bazı sağneleri oldukça komik eylence için uygun bir film.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu akşam izledim bu filmi, bence kesinlikle izlenmeli. Bunca gençlik furyası film arasında gördüğüm yani son zamanlarda gördüğüm en dolu dolu film buydu diyebilirim. Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi şimdi düşününce ama bayağı sağlam gruplar ve parçalar var. Elisha Cuthbert ün bu kadar iyi oynayabileceğine inanmazdım o 24 teki aptal kız halini tamamen unuttum artık :p İzlenip eğlenilecek bir film, şarkı seçimi harika. Zaten hep demişimdir bir filmin yarısı şarkılardır, iyi şarkı filmi göklere çıkarır, matrix ve daredevil(sırf parçalarla ayakta kaldı) American Pie eskilerden The Good , Bad & The Ugly gibi , izleyim izleyin oyunculuk doyurucu! O uzun saçlı gözlüklü çocuk John Lenon a acayip benziyor birde[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 izleyelim bakalm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: mexinth, 12 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi :D from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Dark_Soul, 12 Ağustos 2004 22:57 tarihinde demiş ki: said: mexinth, 12 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi ____________________________________________________ :D [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ama o zaman ucuz film paftası yiyebilirdi böyle daha iyi olmuşta, herhalde başrolde ki çocuk duvara çıkardı jenna jameson olsaydı birde işin içinde :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 isme bak yaaa hay allah zuhahahha komsunun kizi uc nokte auheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok başarılı bir film bayağı güldüm. Elisha cuthbert'ede a$ık oldum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: jankis, 12 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz ohaaa harbiden aaaaaaaaah çekiyorum o zaman[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tercih meselesi tabii ki...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jenna olsaydı bu film batardı abi. çok güzel film olmuş bence herkese izlemesini öneriyorum sinemaya gelsin bi daha izlicem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eğlenceli filmdi baya. dün gece izledim. 1-2 sahnede filmi durdurup eşşek gibi güldüm sorna devam ettim filme falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 film güzel ben bizim komşu kızı ile izleyecektim bugün kızcağızın vakti yoktu. Ama hafif kıllandı gibi geldi filmin ismin :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma sinemalara geliyormuş, izlemeyenler için söylüyorum gözünüzü kırpmadan gidin. Bu kadar güzel parçanın bir arada olduğu bir film daha aklıma gelmiyor. Filmde beklentilerinizi alt üst edebilir[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cinsellik çok metalaştırılmış,yönetmen fantezilerini filme çekmiş dedim izlerken.En son limuzindeki sevişme sahnesine gençlik filminde de bu kadar olur mu yuh diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D ork güzeli :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Girl Next Door - Komşunun kızı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben baya önce bi fragmanını izlemiştmde izlemeye doyamıo insan öle ıslak ıslak filan aman allahm izliyesm geldi ! the girl next door eet :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Efsane bir soundtracke sahip bence bunun yanısıra filmde gayet hoş, güzel, eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Sam, 27 Temmuz 2004 10:20 tarihinde demiş ki: fragmanı oynarken zaten hayat duruyor her yerde.. :-p :D[signature][hline]-_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bazı sağneleri oldukça komik eylence için uygun bir film.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu akşam izledim bu filmi, bence kesinlikle izlenmeli. Bunca gençlik furyası film arasında gördüğüm yani son zamanlarda gördüğüm en dolu dolu film buydu diyebilirim. Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi şimdi düşününce ama bayağı sağlam gruplar ve parçalar var. Elisha Cuthbert ün bu kadar iyi oynayabileceğine inanmazdım o 24 teki aptal kız halini tamamen unuttum artık :p İzlenip eğlenilecek bir film, şarkı seçimi harika. Zaten hep demişimdir bir filmin yarısı şarkılardır, iyi şarkı filmi göklere çıkarır, matrix ve daredevil(sırf parçalarla ayakta kaldı) American Pie eskilerden The Good , Bad & The Ugly gibi , izleyim izleyin oyunculuk doyurucu! O uzun saçlı gözlüklü çocuk John Lenon a acayip benziyor birde[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 izleyelim bakalm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: mexinth, 12 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi :D from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Dark_Soul, 12 Ağustos 2004 22:57 tarihinde demiş ki: said: mexinth, 12 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi ____________________________________________________ :D [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ama o zaman ucuz film paftası yiyebilirdi böyle daha iyi olmuşta, herhalde başrolde ki çocuk duvara çıkardı jenna jameson olsaydı birde işin içinde :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 isme bak yaaa hay allah zuhahahha komsunun kizi uc nokte auheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok başarılı bir film bayağı güldüm. Elisha cuthbert'ede a$ık oldum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: jankis, 12 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz ohaaa harbiden aaaaaaaaah çekiyorum o zaman[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tercih meselesi tabii ki...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jenna olsaydı bu film batardı abi. çok güzel film olmuş bence herkese izlemesini öneriyorum sinemaya gelsin bi daha izlicem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eğlenceli filmdi baya. dün gece izledim. 1-2 sahnede filmi durdurup eşşek gibi güldüm sorna devam ettim filme falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 film güzel ben bizim komşu kızı ile izleyecektim bugün kızcağızın vakti yoktu. Ama hafif kıllandı gibi geldi filmin ismin :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma sinemalara geliyormuş, izlemeyenler için söylüyorum gözünüzü kırpmadan gidin. Bu kadar güzel parçanın bir arada olduğu bir film daha aklıma gelmiyor. Filmde beklentilerinizi alt üst edebilir[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cinsellik çok metalaştırılmış,yönetmen fantezilerini filme çekmiş dedim izlerken.En son limuzindeki sevişme sahnesine gençlik filminde de bu kadar olur mu yuh diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D ork güzeli :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Girl Next Door - Komşunun kızı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Dark_Soul, 12 Ağustos 2004 22:57 tarihinde demiş ki: said: mexinth, 12 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Müzikler süper three doors down dan tutun, ehem sonrası aklıma gelmedi ____________________________________________________ :D [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 12 Ağustos 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ama o zaman ucuz film paftası yiyebilirdi böyle daha iyi olmuşta, herhalde başrolde ki çocuk duvara çıkardı jenna jameson olsaydı birde işin içinde :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 isme bak yaaa hay allah zuhahahha komsunun kizi uc nokte auheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok başarılı bir film bayağı güldüm. Elisha cuthbert'ede a$ık oldum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: jankis, 12 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz ohaaa harbiden aaaaaaaaah çekiyorum o zaman[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tercih meselesi tabii ki...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jenna olsaydı bu film batardı abi. çok güzel film olmuş bence herkese izlemesini öneriyorum sinemaya gelsin bi daha izlicem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eğlenceli filmdi baya. dün gece izledim. 1-2 sahnede filmi durdurup eşşek gibi güldüm sorna devam ettim filme falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 film güzel ben bizim komşu kızı ile izleyecektim bugün kızcağızın vakti yoktu. Ama hafif kıllandı gibi geldi filmin ismin :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma sinemalara geliyormuş, izlemeyenler için söylüyorum gözünüzü kırpmadan gidin. Bu kadar güzel parçanın bir arada olduğu bir film daha aklıma gelmiyor. Filmde beklentilerinizi alt üst edebilir[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cinsellik çok metalaştırılmış,yönetmen fantezilerini filme çekmiş dedim izlerken.En son limuzindeki sevişme sahnesine gençlik filminde de bu kadar olur mu yuh diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D ork güzeli :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ama o zaman ucuz film paftası yiyebilirdi böyle daha iyi olmuşta, herhalde başrolde ki çocuk duvara çıkardı jenna jameson olsaydı birde işin içinde :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 isme bak yaaa hay allah zuhahahha komsunun kizi uc nokte auheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 çok başarılı bir film bayağı güldüm. Elisha cuthbert'ede a$ık oldum :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: jankis, 12 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: elisha cuthbert aşmış da asıl bomba bu rol için jenna jameson düşünülmüş başlarda bi aaaaaah çekiyoruz ohaaa harbiden aaaaaaaaah çekiyorum o zaman[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tercih meselesi tabii ki...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 jenna olsaydı bu film batardı abi. çok güzel film olmuş bence herkese izlemesini öneriyorum sinemaya gelsin bi daha izlicem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 eğlenceli filmdi baya. dün gece izledim. 1-2 sahnede filmi durdurup eşşek gibi güldüm sorna devam ettim filme falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 film güzel ben bizim komşu kızı ile izleyecektim bugün kızcağızın vakti yoktu. Ama hafif kıllandı gibi geldi filmin ismin :-)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cuma sinemalara geliyormuş, izlemeyenler için söylüyorum gözünüzü kırpmadan gidin. Bu kadar güzel parçanın bir arada olduğu bir film daha aklıma gelmiyor. Filmde beklentilerinizi alt üst edebilir[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cinsellik çok metalaştırılmış,yönetmen fantezilerini filme çekmiş dedim izlerken.En son limuzindeki sevişme sahnesine gençlik filminde de bu kadar olur mu yuh diyorum başka birşey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: theKingpin, 20 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: aşık oldum aşııık :) insan güzeli resmen.. :D ork güzeli :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar