Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

size zehir zembelek gibi gelen,utanmanıza ve sıkılmanıza yol açan anılar yol açan rezil anılarınız?

anpeolina

Öne çıkan mesajlar

said:
TheSilver, 01 July 2003 20:08 tarihinde demiş ki:
yalovaya gideni yalarlar :);) he he kötü espiri tamam vurmayın.
*!Çaaaaatt!!!!diye bi ses duyulur,Silver yerdedir*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

[Bu mesaj Khirsah tarafından 01 July 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kusadasindayiz 6 yasinda flnim ben kumsala gitcem tam evden cikmisim ablam "gıle gıle kendine iyi bak" die bagirdi bende arkami dondum hehe fln diyip elimi salladim tabi onume bakmiorum CUP...

kalanizasyonda bi sorun vardi ve kapaklari acmislardi boynuma kadar .oka batmistim iyyyy hatirlamak bile istemoirum gulun die anlattim :0

[bu arada ablam gulmeye basladi hic yardim fln etmedi kosular kurtarmisti beni adi ablam...][hline]Knowlegde...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazlıkta 3 sene once fln arkadaslarla iskelede oturuorz muhabbet ediorz hade bakalım dedik bi denize ucalım.O zmnlar da kucuuz bole abuk subuk denize atlama olayları olur.Tam iskelenin dibine atlamaya karar werdim kostum kostum atladım paaat die adamın tekinin bacaklarının ustune dustum.Ay pardon amca gormedim fln die cıktım yukarı.15 dakka sora bi daa gırcez iste ben yine atliim dedim kostum kostum bump die yine adamın ustune dustum su yuzune cıkmadan iskele altından sıvıstım direk.1 de ilkokul 1. sınıfta isal olup....[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

En günceli:
Arkadaşın yeni aldığı peugeot 206 ile dolaşırken, yana üstü açık bi ve kız taşan bi araba yanaştı. Noldu ???? Araba stop etti... Sonuç???? Bi araba kız bize güldü :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 01 July 2003 16:36 tarihinde demiş ki:
edit: simdi geldi aklıma, biri konser anısı, pogo yaparken bi kızın üstüne cıkmıstım.... bir de havuzda yanlıslıkla bi kızın üstüne atlamıstım eheheh :-P :utaniem:[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 01 July 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

lol koptum[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ilkokul 2. sınıftayım beden dersi bitimi ben hızla koştum sınıfa ozamanlar birbirimize şakalar fln yapardık gittim öğretmenini dolabının arkasına saklandım biraz beklerim sonra ayak sesleri geldi fırladım dolabın arkasından BÖÖÖÖ diyerekten bi baktım müdür yardımcısı =))

Birde orta son sınıftayız ayrılıcaz artık son günlerimiz diye dersleri kırmaya başlamışız ama hocalar sürekli okul içinde dolaşıp gördüklerini sınıfa yolluyorlar fln
Biz gittik ilkokul bölümünün kantinine oturduk buraya nasıl olsa kimse gelmez kapısıda war diğer çıkışta kilitli nasıl olsa diye 3 kız bide ben.. Biraz oturduk bi hareketlilik sesi geldi noluyo diye baktık ki 2 ayrı müdür yardımcısı, ilkokulların müdürü,bir ikitanede öğretmen butarafa geliyo. EE napalım diğer kapıda kilitli mecbur yakalancaz aa yok dur masanın altına girelim bakıp giderler nasıl olsa dedik ve girdik masanın altına biraz süre geçti 15 20 dk saklanmayı başardık ama kızlar çatlıyo bitanesi dizimi ısırmıştı gülmemek için sonunda kızlardan birisinin kıçını farketti hocalardan biri aa dedi sonra aa siz napıyosunuz orda fln ben ortadaydım kızlar sırayla kafaları çıkardı gün ışığına en son ben utanç içinde kafamı uzattım =))
Neyseki bişey diyememişlerdi gülmekten hemen toz olmuştuk =)))

[Bu mesaj Vodan tarafından 02 July 2003 04:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Vodan tarafından 02 July 2003 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 02 July 2003 04:14 tarihinde demiş ki:
Ilkokul 2. sınıftayım beden dersi bitimi ben hızla koştum sınıfa ozamanlar birbirimize şakalar fln yapardık gittim öğretmenini dolabının arkasına saklandım biraz beklerim sonra ayak sesleri geldi fırladım dolabın arkasından BÖÖÖÖ diyerekten bi baktım müdür yardımcısı =))

Biz de su tabancasıyla yapardık desem yeterli olur umarım...
:)[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda kuş adası diyince aklıma geldi şim kuş adasındayız bende 6 veya 5 yaş civarındayım babam Allahın bir fransızını
buldu sohbet ediyor adamın çocuğu varmış sarı birşeydi kumdan kale yapıyordu ama kale dehşet olmuştu git oyna sende onla dedi babam çocuğun yanına gidip merba dedim çocuk öyle bakıyor mal gibi (5 yaşındayken fransız bir çocuğun türkçe bilmiyeceğini göz önünde bulundurmadım) meraba falan dedim tık yok sonra bu biraz mal heral de dedim çocuğun kaleye bir tekme kale tuzla buz :) he he he çocuk lö bilmemene falan dedi bir halt anlamadım çektim gittim :).
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi keresinde beyoglu nda iyice icmis hafif kaymısım metroyla gidicem eve o sırada iyice sıkısmısım metrodaki tuvalete girip rahatladım
neyse bindik metroya bi de baktım benim pantolonun dugmelri acık kalmıs, ben kendimi kapının onunde sanıorum iliklemeye basladım o sırada kafamı bi kaldırdım tam karsımda bi kız megersen ben saga kaymısım kapının onu yerine kızın suratının dibinde yapıomusum islemi
kız bana sole bi baktı hic bisey solemeden kalktı vagonun obur ucuna gitti acayip utanmıstım o anda ya bide kız yaygara cıkarsaydı o zmn tam rezalet olurdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde ben ve arklarım okuldan kaçmıştık mal gibi okulun önünden geçicektik başka yol yoktu bizde okulun önünde saklanarak yürümeye başladık bizim okulun girişinde çardak türü aptal oturma yerleri vardır ve orada veliler oturur şansa bak ki biz geçerken türkçe ve mattemetik hoocaları ve müdür yardımcısı orda oturuyodu :-O hepside bizi gördüler ve sert bakışlar attılar m. yardımcısının bana o bakışını asla unutamam!
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün oldu bu arkadaşımın evine gittim gecenin bi vakti marketten bişeyler alıcaz çıkarken dışarı dur ben cüzdanımı alıcam dedi içeri girdi içerdede ablası gayet namüsait bir pozda uyuyor
bu cüzdanını almaya içeri girdi arkasından ben girdim ve aniden istem dışı gözüm oraya kaydı nereye baktığımı görmedi arkadaşım bana baktı baktığım yere bi döndü.......
ben onun oraya döndüğünü gördüğüm an şok oldum dedim allaaah :)
herneyse sonra bana döndü tam bişey dicekken hadi çıkalım dedim orada kaldı olay hehehe[hline]
Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi.........
Dellenenrüzgar
Sosyal ağlarda paylaş

Baya sexi bir grubun içindeydim ve bayada karizma yapmıştım.Bi gün hepberaber deniz bisikletine binecektik.Didimde 250-300 kişinin içinde ben gene her zamanki pazarlığı yaptım eşyaları koydum deniz bisikletine karizma bir biniş yapayım derken birden kaydım çaaat dizime kadar gelen suyun içine kafalamasına girdim o anı milletin bana öyle bakışını hiç unutamıyorum tatili yarıda kesip ankaraya dönmüştüm.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 02 July 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
cosmogirl şu kız derğilerinden :) resimlerine bakarım ama okumuşluğum yoktur.

Sorma ya, kızlar aptal aptal yaşadıkları rezil olayları anlatıyor. Yarısında pedleri gözüküyor, yarısında da erkeklerin önünde yere düşüyorlar :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugünde iğrenç bir reklam izledim kızın biri "millet kantine gidiyor biz kontrol merkezine"diyor sonra bir kız daha geliyor "gene mi kontrol diyor " ilk başta ne olduğunu anlamadım ped reklamıymış gülmekten yattım demekki sürü halinde dolaşan yaratık olan kızların neden her tenefüs tuvalete gittiği belli oluyor bazen ellerinde "b@b th3 k3nk" tipi dergiler oluyor aman buradada öyle şeylero olmasın.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...