MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 estel +1 o topicte yerlere yatmıştım efsane bir topic o..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Benim en çok güldüğüm olay The Coder ile muzik bölümünde Şarkı sözleri yazarak kendi aramızda tartışmamızdı :) .. Bide Erutanın Yazdığı msjlar hep bana komik gelio,herifin yapısında var :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 y ao diilde :horace: resmi kimsede yok mu upload edilse bi yerlere? (adamın o hali bizim şirketteki bi elemanın aynısı ki o da beni güldürür hep eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 imzamdakiler güzeldir[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: eagle_dnz, 16 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki: birinin imzası: oha falan olunmaz oha falan doğulur delikanlı tiki zuahhahaa :) [signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 horace'ın resmini isteriz. Patlayınca kaçmış databeyzden[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oha olunmaz oha doğulur değilmiydi o..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla ben en çok ghost1989'a güldüm :D [Bu mesaj taz tarafından 06 Ağustos 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mayhemin pembe dizileri aratmayacak ask hedelerine cok gulduk :)[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Area Masterz. Peki biz sizi ararız :) Bunlar aklımda...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Geçen gün gördüm ve yarıldım 10 dk gülmüşümdür evde tek başıma yalnız yalnız =) bu topice mesaj atmamın tek nedeni post kasmaktır. die adam dürüstce konuşmuş... çok eski bir topic ama yarıldım. :LOL: hala gülüyorum...[signature][hline]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Babacum'un bütün yazıtları...[signature][hline]These open doors...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Estel_Anorien, 06 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: bir parçası olmama rağmen en çok eğlendiğim konulardan biridir Hazırlığı geçtim 2nd olarak konusunun şair atışmasına dönmesi ve pure evil geyik ya ben tatildeymişim o sırada yardı beni hala okuyorum :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 guldugum seyler silindi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm silinen mesajlar hoşuna gidiyorsa, nasıl desem ki, clouded ur future is diim sen anla.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konu başlığıı:South Park - Bigger Longer Uncut Goblin 2 tane link verilmiş. Linkler şunlar: ftp.prikoly.ru/pub/South_Park/ ve ftp.prikoly.ru/pub/ Şimdi bunun üstüne cevaplar: A kişisi: goblin ne oluyor? B kişisi: e şifre? C kişisi: Ne şifresi? D kişisi: allahım noluyor? E kişisi: eyvah. F kişisi: hı? G kişisi: ? bu topic e ne olmuş boyle???? H kişisi: goblin ne oluyor? (quote yapmış) I kişisi: ne goblini ya ne alaka goblin?! her okuduğumda güldürüyo ulen kim çıkardı bu goblini? J kişisi: alla allaaa[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kendime cok guluorum :horace:[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: karakedi, 06 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: hmm silinen mesajlar hoşuna gidiyorsa, nasıl desem ki, clouded ur future is diim sen anla. bu zamana kadar yazdigim tum mesajlar silindigine gore gelecegim degil gecmisin bulutluymus...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yeni gelen bir üyeye (adını hatırlamıyorum önemsiz zaten) bir arkadaşımla şaka yaptık diye ki bunun dalga olarak algılanması ayrı bi komik, bölümden kısa süreliğine men edilmemiz gayet komikti.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o kadar çok var ki =) aklıma gelmiyor şimdi tek tek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 burda söylenenler dışında, bi tane kız erkek tartışması olan topik vardı, irem diye biri vardı sanırım ne kadar komikti o ya.. bi de lopeth'in bazı lafları bitiriyo beni :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Estel_Anorien, 06 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: bir parçası olmama rağmen en çok eğlendiğim konulardan biridir Hazırlığı geçtim 2nd olarak konusunun şair atışmasına dönmesi ve pure evil geyik az önce okudum, ilk kez geyik bir ortam için söylenecek bir laf ama harika![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 :) Bana laf atanları gülerim.. :)
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nicotinn bu forumda en cok güldügüm topiclere sahiptir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar