Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte en çok güldükleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim en çok güldüğüm olay The Coder ile muzik bölümünde Şarkı sözleri yazarak kendi aramızda tartışmamızdı :) .. Bide Erutanın Yazdığı msjlar hep bana komik gelio,herifin yapısında var :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
y ao diilde :horace: resmi kimsede yok mu upload edilse bi yerlere? (adamın o hali bizim şirketteki bi elemanın aynısı ki o da beni güldürür hep eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
imzamdakiler güzeldir[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 16 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
birinin imzası:

oha falan olunmaz oha falan doğulur

delikanlı tiki

zuahhahaa :)
[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Mesaj tarihi:
horace'ın resmini isteriz. Patlayınca kaçmış databeyzden[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Geçen gün gördüm ve yarıldım 10 dk gülmüşümdür evde tek başıma yalnız yalnız =)

bu topice mesaj atmamın tek nedeni post kasmaktır. die adam dürüstce konuşmuş... çok eski bir topic ama yarıldım. :LOL: hala gülüyorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 06 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
bir parçası olmama rağmen en çok eğlendiğim konulardan biridir

Hazırlığı geçtim 2nd olarak konusunun şair atışmasına dönmesi ve pure evil geyik

ya ben tatildeymişim o sırada

yardı beni hala okuyorum :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Konu başlığıı:South Park - Bigger Longer Uncut Goblin
2 tane link verilmiş. Linkler şunlar: ftp.prikoly.ru/pub/South_Park/ ve ftp.prikoly.ru/pub/
Şimdi bunun üstüne cevaplar:

A kişisi: goblin ne oluyor?
B kişisi: e şifre?
C kişisi: Ne şifresi?
D kişisi: allahım noluyor?
E kişisi: eyvah.
F kişisi: hı?
G kişisi: ? bu topic e ne olmuş boyle????
H kişisi: goblin ne oluyor? (quote yapmış)
I kişisi: ne goblini ya ne alaka goblin?!
her okuduğumda güldürüyo ulen kim çıkardı bu goblini?
J kişisi: alla allaaa[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
kendime cok guluorum :horace:[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 06 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
hmm silinen mesajlar hoşuna gidiyorsa, nasıl desem ki, clouded ur future is diim sen anla.

bu zamana kadar yazdigim tum mesajlar silindigine gore gelecegim degil gecmisin bulutluymus...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
Yeni gelen bir üyeye (adını hatırlamıyorum önemsiz zaten) bir arkadaşımla şaka yaptık diye ki bunun dalga olarak algılanması ayrı bi komik, bölümden kısa süreliğine men edilmemiz gayet komikti.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
burda söylenenler dışında, bi tane kız erkek tartışması olan topik vardı, irem diye biri vardı sanırım ne kadar komikti o ya..
bi de lopeth'in bazı lafları bitiriyo beni :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...