The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 alan oynayan yorum yapabılecek olan varmı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 walla ben ii olabilir die dusunuodum ama gamespot 5.9 vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 gamespot, tirajına, grafiklerine felan bakıyor. oyunun zevkiyle, oynanabilirliğiyle o kadar ilgilenmiyor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Demosunu oynamıştım baymıştı[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bonepart dedekorkut nasıl oluyo naapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 simdi acıkcası benim goruslerimle de birebir uyusmuo gamespot ama bi 5.9 verdiyse bu oyun iyi olabilir demem deisik alternatifler bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 son derece igrenc mıs ... aldım ıstall ettım ... 30 dk dayanabıldım ... unıstall ettım ... 100 uzerınde 39 yanı 40 bıle degıl ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar