Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bitiren var mı? bir sorum var da. bitirdim ama bişiyi anlamadım. özelden bana "bitirdim" derse memnun olurum. buraya yazmamın ölmemle aynı şey olduğunu biliyorum ondan yazmadım :) inanılmaz senaryo süfer bitiş. kesin oynayın. ama son yine açık. wow için herhalde.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 nedir bu frozen throne?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 istiyosan threadin basina [spoiler: bitirmeyenler okumasin] yaziyim, sorarsin istedigini.
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 nasıl yaw oyun 1 temmuzda çıkacak sen nasıl bitirdin bu oyunu? frozen throne wc3 exp packi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 İnternetten indirebiliyorsun 1-2 haftadır[hline]Dimi Cevat abi (evet)
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ayrıca ben korsan cd satıcılarında da rastladım
stirner Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3 gündür oynuyorum,campaign kısmı dehşet zor açıkçası.Birkaç sentinel bölümü ilerledim bir de bonus orc campaign'i bitirdim,o kolaydı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 campaign çok kolay sabahladım aldıgım gün bitirdim.
Conlan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ben full sürümünü 23 haziranda aldım ve bitirdim dün.
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 nerden indirebiliyorsun interneten adresi verirmisin?
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ya nerden indirebileceğini bilmiyorum ama zaten neden indiresinki al orjinalini yada kopyasını. Bendeki kopya
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Daha bugün başladım. Şu anda senaryo gayet güzel. Tabii Demonhunter'ın Cinematic'ine bittim.[hline] -ee
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 senaryo süper ama çoğu bölümarası videoda karakterler kendi aralarında değilde oyunu oynayan kişiyle konuşuyorlar,bu arada oyunun sonu süper,way bea oluyosun,ama acaip zor yapmışlar 6 gün sabahlıya sabahlıya zor bitirdim oyunu.[hline]
Velron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bazı bolumler abartı zor sogutuyo bazen
Öne çıkan mesajlar