Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte site içi frp yapsak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel olmazmı sizce. ne dersiniz ey patiler[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
konuyu toplandığımızda belirleriz yada doğaçlama yapabiliriz diye düşündüm. yuvarlak masa buluşması falan gibi bişiy olabilir. :)[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
valla gece varta tadı verir gibime geliyor.ben varım..istanbula gidince ,başlatırım(p.tesi.)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Yuzyuze istanbul icinde bulusup masaustu wod yapalım diyenler varsa olabilir, ama netten forumdan olmaz frp o is yas.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
istanbullular zaten rahat, ellerinin altında binlerce frp oyuncusu var
grudge, axedice, bonepart, szasstam, magic... bunlar hep istanbullu bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Site içi şu şekilde olabilir birisi bir hikaye başlatabilir ve onun devamını pati halkı tamamlıyabilir aslında ben yazmak isterdim ama yeterince vakit bulamıyorum vaktim olursa bu tür bir işe girişmek isterim İstanbulda oturan arkadaslarlada arada toplaıp oynıyabiliriz tabi herkeze uygun bir buluşma ayarlanır vve oynanabilir.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
hikaye konusunu sevmiyorum. bazı forumlarda oluyor ama saçma sapan ilerliyor onlar.
bakıyorsun, gidişatı bariz belli olan senaryolarda, devamında çok alakasız birşey yazıyorlar.

mesela, bir vampir bir adama feci sinir oluyor, her gelen bu sinirini arttıracak birşey yazıyor, birisi buna tabanca veriyor, adama doğru uzattırıyor, tam tetiği çekerken,
bir sonraki üye tutup "tabancayı yere attı, adama koştu sarıldı, canım benim seni çok seviyorum dedi" gibi abidik birşey yazıyor.

hadi onu geçtim, herkesin farklı tarzı var. biri mutlu hikaye yazmak isterken diğeri gotik birşeyler yazmak istiycektir. hikayenin kahramanı bir gün seksek oynarken diğer gün arkadaşını boğarak öldürcektir vs vs vs..

hikayeden çok frp'yi tavsiye ederim. bir dm olcak, onun etrafında herkes istediği şeyi söylüycek, eğlenceli olur.
hem forum olayı sayesinde iyice bir düzenli olucaktır.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben hiç yapmadım frp büyük şehirde olmadığım için :(
bu olay msn den olmuyor mu bana olur gibi geliyor[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Bone ankarada ortadunya varken hic konusma =) Haftasonları ne zaman gitsem dolu oluyor ust kat frp oyuncularıyla.

Edit: Olmadı sen kıbrısa gitmeden ankaraya gelirsem seni oynatırız dert etme.

İstanbulda mage (dark ages) oynarım diyenler varsa baglantıya gecelim, msn cep telefonu ozel mesaj biseyler iste. Msn:[email protected][signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...

[Bu mesaj Venator tarafından 31 Temmuz 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ankarada da yapalım o zaman neyimiz eksik[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Mesaj tarihi:
dog kardeşim frp dediğin şey bence asla msn'e falan kaymamalı çünkü bukadar çok emek isteyen bi olayın güzel yanı olayın içine kapılınmasıdır.oyunla ne kadar bütünleşirsen o kadar keyif alırsın,bana güven bir zaman sonra yalnızca konusmak keyif vermez mimiklerin vurguların ses tonun bile karakterine daha doğrusu karakterin ruh haline uygun olmalı yoksa manyakmıyım 300 sayfa kural kitabı okiim 10 saat karakter hazırliim oturur monopoly oynarım hem yazıyı büyük küçük kalın falan yazarak her duyguyu veremezsin ki ,ayrıca herkes 10 parmak klavye kullanamaz bak ben bunu yazana kadar 15 dk. oldu kraldan görevi alır 2 saat sonra avludan anca çıkarsınız benden söylemesi bunun gibi bisürü şey var işte en iyi rp yüzyüze rp :D
Mesaj tarihi:
ortadünya'dan bahsediyorsun da, istanbulda çok daha kapsamlı yerler var.
ha bir de ortadünyaya gidip napıcam? Diskoda kızla tanışmak gibi grup arayıp tanışmaya mı çalışıcam?
10. oyununu oynayan adamlara gidip "ben de girebilir miyim" mi diycem. ehe komik olur valla[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ankarada oyun isteniyorsa ayarlanılabilir gerçekten, ama tatil vesaire bozabilir tabi[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Mesaj tarihi:
Akşamları belli bir saatte bir araya gelip muhabbet edebilirz. Kafamıza estiğinde oynayabilirz. Hatta olursada istanbulda bir araya gelebiliriz. Her şeye açığız biz ulaşın bana:

[email protected][signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bvakın şey dicem..frp oynıyalım ama tarihi olaylar üstüne gerçekçi olsun..elfleri vs. katmadan sadece insanlar üstüne türk savaşlarını felan canlandıralım ha çok zevkli oluyor bir arkadaşımla denedik harbi insanı feci gaza getiriyor..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
abisi imam olursun en fazla ya pöf :D süper oluyor bakın cidden diyorum :D osmanlının balkan savaşlarını canlandırırız..başıbozuk rpgsi vs. yaparız manyak sarar.. olma mı?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Konu dağıldı....

Olur, hatta güzel olur.
edit: mando sen dış yörüngelerde değil miydin?emmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:[/b]
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 01 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...