hvt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çok eksiğimiz var ama iyi bir başlangıç yapmamız lazım. Tarih: 07.08.2005 20:00 Skor: (farklı olur inşallah) Stat: Ali Sami Yen Hakem: Cem Papila[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gs nin işi zor sonuna kadar konyaylayız..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ooof of lig başladı hala transfer yok ya... Madem öle olmasın o zaman, o pirese verilcek 8milyon euro yu atsınlar kenara faize versinler, seneye bi 10 daha atsınlar kenara, 2 sene sonra sıfırdan takım kuralım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kesin Beraberlik... dedi dersiniz :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 zor bi mac olacak ama cakacaz.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla ben çok emin değilim, konya acaip kadro kurdu bu sene...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Naa, 06 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Kesin Beraberlik... dedi dersiniz :) Genclere de 3-5 atiyorsunuz?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: Naa, 06 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Kesin Beraberlik... dedi dersiniz :) Genclere de 3-5 atiyorsunuz? :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: Naa, 06 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Kesin Beraberlik... dedi dersiniz :) Genclere de 3-5 atiyorsunuz? senin sorunlu oılduguna artık eminim Git o topice bak bakayım ben orda ne dediysem buraya copy/paste yap sen yapmazsan ben yapacan bole salak salak bilip bilmeden postlar atma bir daha....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Birincisi hakarete varan cumleler kullanmadan once bir dusunun. Ikincisi bir gun onceki mactaki puan kaybinizin hincini rakip takim taraftarlarindan cikarmamayi ogrenin. Ucuncusu saka yollu satasmalari ciddiye alip da cevap verme konusunda bu kadar da aceleci olmayin. Dorduncusu ve en onemlisi asla futbolda skorlara dair kesin yorumlar yapmayin. Komik oluyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konya en az 2 atıcak. Yada öyle olması geçiyo gönlümüzden demek daha doğru :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Gs puan kaybetmez.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Birincisi hakarete varan cumleler kullanmadan once bir dusunun. Ikincisi bir gun onceki mactaki puan kaybinizin hincini rakip takim taraftarlarindan cikarmamayi ogrenin. Ucuncusu saka yollu satasmalari ciddiye alip da cevap verme konusunda bu kadar da aceleci olmayin. Dorduncusu ve en onemlisi asla futbolda skorlara dair kesin yorumlar yapmayin. Komik oluyor. Ya banane FB puan kaybettiyse alalala Sadece demedigim şeyleri demişim gibi gostermene sinirlendim vede haklıyım.. inanmıyorsan gidersin o topice ben ne demişim bir gusel okursun...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 neyse boşverin tartışmayı ilk hafta önemli burda bıdı bıdı yapmadan herkes maça yarın haydin yürüyün maça[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 1-2 Konya diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Rewendor, 06 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Ooof of lig başladı hala transfer yok ya... Madem öle olmasın o zaman, o pirese verilcek 8milyon euro yu atsınlar kenara faize versinler, seneye bi 10 daha atsınlar kenara, 2 sene sonra sıfırdan takım kuralım. hatta HSBC bankasından yıllık %1.2 olan BONO türlerini kullanarak A vede B tipi fon alıyolar daha sonra fiyatlar dusunce enflasyon sıfırlanınca bozduruyolar o para oluyo sana 250 MİLYAR DOLAR fln ondan sonra herkeze atıo Özhan Canaydın bi 15 milyon dolar cebine alıyo paraları kaçıyo... Ölümüne GS ![signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... [Bu mesaj Fransua tarafından 06 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 favori Gs ama gonlumuz konyadan yana.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 2897364387-0 GS diyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Walla ben uğursuzum ondan bişey demiyorum hatta kötü bile düşünebilirim ki tersi çıksın.. ya beraberlik yada malubiyet :)[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2-0 GS[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 her ne kadar çok eksiğimiz olsada bu maçı 2-1 ya da 2-0 alcaz gibime geliyor[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: TRA_GS, 06 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: neyse boşverin tartışmayı ilk hafta önemli burda bıdı bıdı yapmadan herkes maça yarın haydin yürüyün maça siz istanbulda yanlız bırakmayın :D bidahaki haftada biz gideriz ankaradaki maça :D hayde maça[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla iddaa dada Konya'ya verdim 8,5 oran var Gs yenilir bence.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gs de puan kaybederse baya ilginc bi lig baslangici olcak :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 konyalıdan başkasına bastırmayın..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar