Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep beraber dolandırıcı oluyoruz..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir karar alındı. Buraya açmayı uygun buldum. Gerekli bilgileri yargıtayın sitesinden yada gazete ve haber sitelerinden bulabilrisniz, ben kanald den ve show tvden izledim. işte karar;

Bundan sonra dolandırıcının yalanı eğer acemiyse veyahut basit bir yalansa serbest kalabilecek. Yani bu nedem oluyor, eğer birini dolandırırsanız ve mazeretiniz iyise serbest kalıyorsunuz ve aldığınız paralar sizde kalıyor. Örnek olarakda şu verildi:

Eğer birine seni bir ülkeye götürcem vize olarak 500 milyon gerekiyor.

Bu sizin serbest kalmanızı sağlayan bir dolandırıcılık örneği. BUnu yaparsanız ve adam dolandırırsanız şikayet ettiklerinde ceza almıyorsunuz.. Burası türkiye dedirten bir karar daha işte.

Hepimize hayırlı olsun..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

sonra türkten beklenir diince efeleniolar ahaa işte[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yerinde bi karar.

Memlekette tüm bankaları hortumlayan hiçbirşey demeden milletin 50 yıllık emeklerini alan adamlar ceza yemiyor.
Bundan sonra halkta yemeyecek.
Çok güzel bir karar bence.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

iş yapıcagın adamları ii seç saglam tut herşeyi.salaklıgından 500 milyon dolandırılıosan biz napalım

sen bana 500 milyon ver ben sana yrn vizeni getircem diyene verirsen paranı.devlet napsın senin salaklıgına

bunun gibi olaylarda suçlu olmaması bence ii olmuş

ama sen bilmem ne bankasının müdürü olursun.3-5 trilyon dolandırıcılık yaparsın o zaman ceza yersin[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 08 Ağustos 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
iş yapıcagın adamları ii seç saglam tut herşeyi.salaklıgından 500 milyon dolandırılıosan biz napalım

sen bana 500 milyon ver ben sana yrn vizeni getircem diyene verirsen paranı.devlet napsın senin salaklıgına

yani titan a.ş. çok iyi ve mantıklı bir olay. buna kananlar salak, bunlar salak olduğundan da titan'i ödüllendirip halkı cezalandıralım diyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

aklı biraz çalışan adam kanmaz
kanıosada soguk su içsin.saflıgına yansın yani.öle ayak üstü bilmedne etmeden araştırmadan iş yapılmaz.3 milyonlukta, 300 milyonlukta olsa yapılmaz.
tabi bu kendi görüşüm yani :)

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 08 Ağustos 2005 06:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 08 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Yeni bir karar alındı. Buraya açmayı uygun buldum. Gerekli bilgileri yargıtayın sitesinden yada gazete ve haber sitelerinden bulabilrisniz, ben kanald den ve show tvden izledim. işte karar;

Bundan sonra dolandırıcının yalanı eğer acemiyse veyahut basit bir yalansa serbest kalabilecek. Yani bu nedem oluyor, eğer birini dolandırırsanız ve mazeretiniz iyise serbest kalıyorsunuz ve aldığınız paralar sizde kalıyor. Örnek olarakda şu verildi:

Eğer birine seni bir ülkeye götürcem vize olarak 500 milyon gerekiyor.

Bu sizin serbest kalmanızı sağlayan bir dolandırıcılık örneği. BUnu yaparsanız ve adam dolandırırsanız şikayet ettiklerinde ceza almıyorsunuz.. Burası türkiye dedirten bir karar daha işte.

Hepimize hayırlı olsun..
bence cok dogru 1 karar, insanlik uyanin :D dedirten 1 karar ama yok ben hala uyucam diyenleride somurun mantigi :)[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 08 Ağustos 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Senmi çaldın?
-Yok abi ben masumum
Tamam lan s*ktir git

Ahaa bumudur_

MWHAHA:D yuh diyorum o kadar yuh ohaaa .
bundan daha abartısı olcakmı dıyodum;
1980 de turkıyede gumruk we tekel bakanlıgı warmıs, ulan oha bea gunruk we tekel sadece tekel kacırmak ıcın baska 1 ıse yararmı bu beaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...