nesetky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sergen gibi bi futbolucu tekrar dünyaya gelmez. Varmı iddaya giren?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 haklısın dostum ama cekemeyeni cok[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tmm zaten sergene dicek bi sözümüz yok gerçekten çok iyi bi futbolcu ama gel gör ki herkes aynı kanıda degil..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sergen müthiş bir yetenek, ona itirazım yok. Ama kendi kendini bitirecek kadar da kafaca bozuk. Zamanında istese Avrupanın büyük takımlarında oynayabilirdi o yetenekle. Veya şu andakinden on kat ötede olurdu. Ama bu kafa yapısıyla istediği kadar büyük yetenek olsun şimdikinden öteye gidemez. Bi kulüpte bekler kenarda, arada bir oyuna girer. Zaten adamın 90 dk oynadığı maç yok 90dk sahada da kalsa 10 dk oynuyor, onun sadece 30sn süresinde topla oynuyor, o sürede de zaten maçın kaderini değiştiriyor. Uyuşturucu gibi bir şey. Takımını sahada 10 kişi bırakır tüm maç, ama öyle anlarda da maçın kaderini deiştirir ki, asla ondan vazgeçemezsiniz yine de.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 var baba ben, nesine girelim ?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: nesetky, 06 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Sergen gibi bi futbolucu tekrar dünyaya gelmez. Varmı iddaya giren? Var. Cennette bir koltuk ısmarlar kaybeden..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sergen eğer zamanında yeteneğini daha iyi değerlendirseydi Real Madrid gibi takımlarda banko oynardı. Ama o yapmadı. Açıkcası ben yanlış bulmuyorum kendi hayatı sonuçta.O bundan dolayı üzgün değil.Ben hayatımı yaşadım diyor.Bi yere gelme amacım yoktu.Ben Beşiktaşta ve Türkiye de mutluydum diyor. bu yüzden yüklenmemek lazım adama[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nesetky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sergen için herşeyimi veririm Sergen üzerine iddaya girmek isteyen sadece neyine iddaya gireceğini yazsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sergen iyi evet ama türkiyede ondan kat be kat iyi oyuncu var. sergen nomalin üstünde sadece. abartılcak hiç bir katkısı yok adamın. neden abartıkıolyor şuan çözmüş deilim. Frikikleri iyi atıyor evet ama neden avrupan vs transfer teklifi almıyor? çünkü herkez siz deil.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben evine girmeye hazirim![signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Zydar ben anladım ki sende aşırı idrak etme güçlüğü sorunu var. 34 Yaşındaki adama avrupa dan transfer teklifi mi gelir safmısın güzelim ? Bana Türkiye de 3-5 sene öncesine kadar Sergen den iyi olan bir tek isim söyle ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 [signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 girelimmi iddiaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: bLackcha0s, 06 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Bana Türkiye de 3-5 sene öncesine kadar Sergen den iyi olan bir tek isim söyle ! Bence Hagi Sergen'den çok daha iyi bir oyuncuydu. Bu kıyaslama yapılabilecek bir konu değil, kişiden kişiye değişir bunun cevabı..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sergen bu ligde haginin adi anilmazken de inanilmaz isler yapiyodu, cocuk yasta yani. ha adam yeter bu kadar bu lige diyip alem yapiyo, o da kendi secimi.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 2pac ın fake i bu adam sanırım lol aynı dakkada konu cvp guzel olay ahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sergen artık son zamanlarını yşaıyor. Friikten atar zaten sadece. Koşucak hali yok..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Dünyaya degilde Türkiyeye gelmez desek daha dogru olur Pele var yani...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dikkat mesaj 2 kere değişti ne yazdığımı tahmin ettin demi cintonik [Bu mesaj 2pac tarafından 06 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yorunge yolları taştan sana az kaldı sabret gereken yerlere bildirimi yaptım ben.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: 2pac, 06 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki: dikkat mesaj 2 kere değişti ne yazdığımı tahmin ettin demi cintonik [Bu mesaj 2pac tarafından 06 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] tarihe birde benden katkı...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Dela, 06 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki: sergen bu ligde haginin adi anilmazken de inanilmaz isler yapiyodu, cocuk yasta yani. ha adam yeter bu kadar bu lige diyip alem yapiyo, o da kendi secimi. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, sonuç alınamayacak bir tartışma bence. Benim için Ali Eren daha yeteneklidir mesela, bir diğerine göre Sergen daha yeteneklidir.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yetenegin benim icin gibi kriterleri yok yalniz. yani hagiyle sergen kiyaslanir da ali eren anca kasaplikta kiyaslanabilir bi futbolcuyla.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Örneği abartıp daha belirgin hale getirmeye çalışmıştım, yoksa tabi Ali Eren ile kimseyi kıyasladığım yok. Kendimle kıyaslayabilirim belki.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hagiyle kimseyi kıyaslamam hiç bi zaman o apayrı ama sergende müthiş yetenek ama profosyonel olamadı bazı şeyleri yaşamayı 10 sene sonraya bıraksaydı belki şu an çok daha büyük bi klüpte çok daha büyük paralar kazanıo olabilirdi ama kendi mutluysa diyecek bişi yok yeterli görmüş demektir kendisini[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar