Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 vizyona açmak istemedim çünkü biçok kişinin "guybrush treepwood" "g man" vesaire diceni düşündüm. evet buyrun... dogbert le başlialım :-) ve tabiki guybrush treepwood ve g man :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 g man :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arama yapmadım ama hadi bakalım... biraz ciddiyet: mr pink (reservoir dogs)... homer simpson. durdurun beni 2 dakka ciddi olamıorum [Bu mesaj Caglar35 tarafından 07 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 stifler[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 don vito corleone scarface-al pacino(adını unuttum) ve ben... edit:dipnot: ikisininde oyun karakterleri yapıldığı için söyledim. ayrıca filmlerinde de sağlam adamlardı...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 En başarılı karakter bence gubrush En başarısızı ise the dig te Commander Boston Low var.Sen onca askeri eğitim al bilim dalıyla uğraşan adamdan oyun boyunca sopa ye olcak iş değil.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi dakka nası unuturuz...? ŞABAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 barkod kafalı dostumuz hitman...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aeh evet şaban var :) sonraa homer simpson.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @berlin panteri çok tandık gelio... nerdendi? [Bu mesaj Caglar35 tarafından 07 Ağustos 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caglar35 tarafından 07 Ağustos 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende çok tandıdık geliyo... neyin nesiydi o diorum[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tony montana ve şimdi ismini hatırlıyamadım road to perdition tom hanks[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 the dude[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gelmiş geçmiş en başarılı karakter söylemem zor. çünkü mesela oyunlarda sesi, kıyafetleri, mimikleri felan özenilerek ve başarıyla hazırlanmış birçok karakter var. ben sevmesem bile atıyorum diablo'daki caine bile çok başarılıdır bence, çünkü diablo 2'de de kullanılan bir karakterdi :) bundan dolayı başarıdan çok zevklere göre karar verilir böyle bir durumda. ama g-man ne alaka onu anlamadım. eminim popülerlik açısından wolverine, drizzt, raistlin felan denilcek. ha illa bir karakter söylememiz gerekiyorsa, başarılı dizayn edilmiş bir karakter olarak VTM - Bloodlines'taki Jake abimizi söylemek istiyorum. Hatta açıp tekrar oynayasım geldi. O mimikleri, o ses tonu felan.. süper :) ha bi de silent bob karakteri vardır. çok bir hayranı olmasam da, birçok filmde kullanılmıştır, aktörü de başarıyla oynamıştır. eğlenceli bir karakterdi. hatta jay and silent bob olarak anılır bunlar da. filmlerde hep bu ikiliyi görürüz. Mesela Dogma'da da vardı.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 darth maul qui-gon jin obi-wan kenobi anakin skywalker pad me yoda windu darth sidious kount dooku darth vader leila organa(böyle miydi bu?) luke skywalker ben kenobi :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İlk aklıma gelenler Jack Sparrow ve Obi Wan Kennobi. Yani daha da var bol bol da koca liste olacak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 guybrush çok önemli tabi, ancak full throttle'daki bilimum karakterleri hatırlatmak isterim, adamımız ben, ripburger, etek giyen sakallı projeksiyonist, bıçakla numaralar yapan tır şöförü.. aslında çok fazla var başarılı karakter ama siz guybrush diyince aklıma bu geldi bunu yazayım dedim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 R2-D2 :-)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 neye göre karar veriosunbuz anlasam herkes farklı daldan çalıo[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Squall Shrek[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ha o da var. geçmişi, kişiliği, mimikleri felan iyi düşünülmüş ve tasarlanmış karakterler de yazılıyor, en sevdiğimiz karakterler de yazılıyor, öylesine karakterler de yazılıyor, komik karakterler de yazılıyor... vs vs, herkes ayrı bir telden çalıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Body ekrem Güdük Necmi inek şaban[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 doğru aslında en iyi araba hangisi? demek gibi oldu...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yani .. en başarılı karakter yaptığı işe göremi yoksa kişinin oynadığı oyuna göremi.. en güçlüsümü falan filann bence en en en hayran kaldıım SPONGEBOB SQUAREPANTS =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hmm şöyle bi düşündüm, bitane karakter söylemem gerekiyorsa, family guy'daki stewie olmalı![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar