Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gelmiş geçmiş en başarılı karakterler

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

don vito corleone
scarface-al pacino(adını unuttum)
ve ben...

edit:dipnot: ikisininde oyun karakterleri yapıldığı için söyledim. ayrıca filmlerinde de sağlam adamlardı...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gelmiş geçmiş en başarılı karakter söylemem zor.
çünkü mesela oyunlarda sesi, kıyafetleri, mimikleri felan özenilerek ve başarıyla hazırlanmış birçok karakter var. ben sevmesem bile atıyorum diablo'daki caine bile çok başarılıdır bence, çünkü diablo 2'de de kullanılan bir karakterdi :) bundan dolayı başarıdan çok zevklere göre karar verilir böyle bir durumda.
ama g-man ne alaka onu anlamadım.

eminim popülerlik açısından wolverine, drizzt, raistlin felan denilcek.

ha illa bir karakter söylememiz gerekiyorsa, başarılı dizayn edilmiş bir karakter olarak
VTM - Bloodlines'taki Jake abimizi söylemek istiyorum.
Hatta açıp tekrar oynayasım geldi. O mimikleri, o ses tonu felan.. süper :)

ha bi de silent bob karakteri vardır. çok bir hayranı olmasam da, birçok filmde kullanılmıştır, aktörü de başarıyla oynamıştır. eğlenceli bir karakterdi.
hatta jay and silent bob olarak anılır bunlar da. filmlerde hep bu ikiliyi görürüz. Mesela Dogma'da da vardı.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

darth maul
qui-gon jin
obi-wan kenobi
anakin skywalker
pad me
yoda
windu
darth sidious
kount dooku
darth vader
leila organa(böyle miydi bu?)
luke skywalker
ben kenobi

:-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

guybrush çok önemli tabi, ancak full throttle'daki bilimum karakterleri hatırlatmak isterim, adamımız ben, ripburger, etek giyen sakallı projeksiyonist, bıçakla numaralar yapan tır şöförü..

aslında çok fazla var başarılı karakter ama siz guybrush diyince aklıma bu geldi bunu yazayım dedim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

neye göre karar veriosunbuz anlasam herkes farklı daldan çalıo[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

ha o da var.
geçmişi, kişiliği, mimikleri felan iyi düşünülmüş ve tasarlanmış karakterler de yazılıyor,
en sevdiğimiz karakterler de yazılıyor,
öylesine karakterler de yazılıyor,
komik karakterler de yazılıyor...
vs vs, herkes ayrı bir telden çalıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yani ..

en başarılı karakter yaptığı işe göremi yoksa kişinin oynadığı oyuna göremi..
en güçlüsümü falan filann

bence en en en hayran kaldıım SPONGEBOB SQUAREPANTS =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...