Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya araştırdım ama bulamadım... Paylaşmak istedim biraz komik... Bir gün bir radyo kanalına davet edilir Melih G.. Konulardan birisi ise Ankara- Ulus semtinde Bir kısım gecekonduyu ve bir kısım binaları yıktıraçağından bahsetmektedir.. Bir dinleyici radyoyu arar ve kimliğini belirtir.. Xy: Merhaba melih bey ben Xy. Ben bir kerhanede çalışan or*sp*ym. Sizin istediğniz ütün testleri her ay düzenl bir şekilde ödüyorum... Vergilerimi veriyorum.. Peki neden yıktırıyorsunuz. Hem Karşılığında da bir konut veya ona benzer birşeyde geri vermiyorsunuz.. Neden? Melih:ÖNcelikle merhaba.. Oraya ait özel bir palnımız olmaktadır. Ona uygulamak zorundayım... Neyse uzun uzuna tartışırlar ve en son olarak Xy bir söz söyleyip kapataçığını söyler.. Xy Melih bey kusura bakmayın biz burda 30 or*spuyz ama 30'zumuda bir araya gelsek senin gibi bir or*sp* cocuğu doğurayamız der ve kapartır... Ardıdan hemen sonra ne mi olur.. *Reklamlar* Not:Dediğim gibi paylaşmak istedim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheh şehir efsanesi gibime geldi ama ankaralılara sormak lazım.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 annem izlemişti o programı tvde :) ayrıca doğru söze ne hacet doğru sölemiş sevgili bayan arkadaşımız programda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yuh ciddi ciddi doğru mu bu :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Böyle bir olay olduğu söylenir, (tabi kadın açar açmaz "ben keranede çalışan o...puyum" demez, daha uygun konuşur.) Ama ben daha olaya tanık olan birini duymadım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hmm bakalım annem beni keklemediyse doğru olmalı ayrıca bi kaç kişiden daha duymuştum bu olayı yani doğru olması gerekiyo :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi bu olay dopruysa valla dicek laf bulamıyom :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şehir efsanesi bence de. böyle birşeyin gerçek olcağını zannetmem. haaa, "i. melih gökçek" garip adamdır, fıkra gibi olayları biz Ankara'lılara yaşatır ama böylesi bir olayın başına gelceğini hiç sanmam :) Adamın kendi TV kanalı var, hep ona çıkıyor en basitinden neden radyoya çıksın?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ohannes. şehir efsanesi gibi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi de şu var şehir efsanesiyse bile güzel bi efsane :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheueu fıkra gibi süper[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 harbi süper :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yanlız bunu söylemek sıkar biraz Melih Gökçek çok güçlü bir isim bence yalan ama çoook komedi :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kadında haklıymış ama[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eğer Melih Gökçek kişilindeyse yorumu haklı ama gecekondu mevzusunda haklı değil. Resmen hırsızlık bu gecekondu ama yıkınca bağırıyorlar.. ayıptır[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ulan bi metro 45 yılda mı yapılır p.s: yapımı da hala devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu; Tolga abi ve hügoda bir evladımız telefonla yarışmaya katılır. Bir süre kapıştıktan sonra kaybeder ve tolga abi ile aralarında şu dialog geçer: Tolga abi- Aaa neyse canımıs sağolsun bi daha ki sefere Çocuk- Tolga abii bişey söyliyebiliirmiyim? (çok şirin bir sesle) Tolga abi- Tabi canım Çocuk- Seninde a.k hügonunda a.k Tolga abi -> *dumurized* *Reklamlar!* 'a benzedi biraz :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 güzel söylemiş kadın[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben kopanzi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aehaeheahah bi kerede okan bayulgene olmuştuı böle bişi bi kadın açmıştı okan bey siz maymunmusunuuuuuuuuz diip kapamıştı daha edepli tabi bu =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 melih gökçeğe soruyolar; "haccım noldu metro?" "ee çalışmalar devam ediyor(son hızla söylüyo) mogan gölü ise...." hay o mogan gölüne de metrona da aahahahahaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 laf efsane yalniz =)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 banada efsane gıbı geldı , fıkra dıye duymustum zatı... ayrıca melıh gokcegı de beyenmıosanız... ulan kabul edın beah adam ankarayı adam ettı trafigi ,parkları , turkıyenın en yesıl sehrı su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahsudhahud yuh bu kadar da bihaber olunmaz. Seveni varmış melih gökçeğin... Adam ankara'ya vapur ihalesi açmıştı ... bu adamın neresi sevilir, bi ton yolsuzluğu var. Adamın göz boymalarına kanmışsın ya... kızma ama gerçekler böyle. Ne de olsa o : İ. Melih Gökçek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalniz , ne olursa olsun adam gorevini iyi yapiyormu? yapiyor. kisiligine bisey diyemem ama yaptiklari ortada.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar