Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melih Gökçek

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Ya araştırdım ama bulamadım... Paylaşmak istedim biraz komik...
Bir gün bir radyo kanalına davet edilir Melih G.. Konulardan birisi ise Ankara- Ulus semtinde Bir kısım gecekonduyu ve bir kısım binaları yıktıraçağından bahsetmektedir.. Bir dinleyici radyoyu arar ve kimliğini belirtir..
Xy: Merhaba melih bey ben Xy. Ben bir kerhanede çalışan or*sp*ym. Sizin istediğniz ütün testleri her ay düzenl bir şekilde ödüyorum... Vergilerimi veriyorum.. Peki neden yıktırıyorsunuz. Hem Karşılığında da bir konut veya ona benzer birşeyde geri vermiyorsunuz.. Neden?
Melih:ÖNcelikle merhaba.. Oraya ait özel bir palnımız olmaktadır. Ona uygulamak zorundayım...
Neyse uzun uzuna tartışırlar ve en son olarak Xy bir söz söyleyip kapataçığını söyler..
Xy Melih bey kusura bakmayın biz burda 30 or*spuyz ama 30'zumuda bir araya gelsek senin gibi bir or*sp* cocuğu doğurayamız der ve kapartır...
Ardıdan hemen sonra ne mi olur..
*Reklamlar*
Not:Dediğim gibi paylaşmak istedim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

şehir efsanesi bence de.
böyle birşeyin gerçek olcağını zannetmem.

haaa, "i. melih gökçek" garip adamdır, fıkra gibi olayları biz Ankara'lılara yaşatır ama böylesi bir olayın başına gelceğini hiç sanmam :)
Adamın kendi TV kanalı var, hep ona çıkıyor en basitinden neden radyoya çıksın?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

eheueu fıkra gibi süper[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi süper :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bunu söylemek sıkar biraz Melih Gökçek çok güçlü bir isim bence yalan

ama çoook komedi :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Melih Gökçek kişilindeyse yorumu haklı

ama gecekondu mevzusunda haklı değil.
Resmen hırsızlık bu gecekondu ama yıkınca bağırıyorlar.. ayıptır[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu;

Tolga abi ve hügoda bir evladımız telefonla yarışmaya katılır. Bir süre kapıştıktan sonra kaybeder ve tolga abi ile aralarında şu dialog geçer:

Tolga abi- Aaa neyse canımıs sağolsun bi daha ki sefere
Çocuk- Tolga abii bişey söyliyebiliirmiyim? (çok şirin bir sesle)
Tolga abi- Tabi canım
Çocuk- Seninde a.k hügonunda a.k
Tolga abi -> *dumurized*

*Reklamlar!*

'a benzedi biraz :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aehaeheahah

bi kerede okan bayulgene olmuştuı böle bişi bi kadın açmıştı

okan bey siz maymunmusunuuuuuuuuz diip kapamıştı

daha edepli tabi bu =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

ahsudhahud yuh bu kadar da bihaber olunmaz. Seveni varmış melih gökçeğin... Adam ankara'ya vapur ihalesi açmıştı ... bu adamın neresi sevilir, bi ton yolsuzluğu var. Adamın göz boymalarına kanmışsın ya... kızma ama gerçekler böyle.

Ne de olsa o : İ. Melih Gökçek[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...