2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 milli oldun mu muahahha[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bak o da olabilir, milli forma avatarı verilir. Veya sırıtan bi hakan şükür kellesi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 OğğğhHhhsşşş !!! biraz anlatsana bebeğim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu ne yaw azmış bunlar azmış eaheh Bende sevişicem tutmayın beni :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Pi dakka beyler, itüş kakuş yapmayun da şu işu pi siraya koyalum daaa. Bir ettim dört edildum yahu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir iyide kanıt lazım. vidyoya alıp yollasın...[signature][hline]These open doors...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 :) eheh...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben de tam 4 saat seviştim Sonra midem bulandı[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 wtf ya? ne la bu ? o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 efsane topik olsun.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben muhalefetim sevgilim yok sevişemiyorum gıcığım ben banada bişi koyun !!!2131234234 mhjhfhdjhsd![signature][hline]my silence knows what your silence means...
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 herke$ sewi$ken bu sitedee aaa[signature][hline]love is the funeral of hearts
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Prawler, 06 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: ben de tam 4 saat seviştim Sonra midem bulandı eagle a gösterin bunu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Savaşmaktansa sevişin tabi çocuklarım... Herkes birbirini sevsin... Hayırdır sen ne zaman seviştin! ben her an her dakika sevişiyorum :lol:[signature][hline]
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben sewişene sewişen demem sewişen benim olmadıkça!![signature][hline]love is the funeral of hearts
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilahi issabella sen adamı öldürürsün =)[signature][hline]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kontrolsuz seks, sevisme degildir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Buluşma-Event başlığına: 1.Geleneksel Pati Orgy Buluşması Buluşalım kaynaşalım, eğlenelim oynaşalım... Yalnız adamın dediği kadar varmış. Az önce gördüm yazmış biri "Bilmemkimle seviştim" diye. Bu kadar aleni olması hoş değil tabi.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 1. aynı zamanda geleneksel nasıl oluyor =)[signature][hline]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sevişenler için garbage bölümü var zaten buraya neden açıyorlarsa konuları artık.[signature][hline];;suitfly
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Bloodless, 06 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki: 1. aynı zamanda geleneksel nasıl oluyor =) Güzelliği orada zati..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 büyük başarı hll :P hey allahım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Savaşma o zaman..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: metboy, 06 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: sevişenler için garbage bölümü var zaten buraya neden açıyorlarsa konuları artık. Hic okumadan mesaj atiyor millet. Sen demi ama Kirkcan? Vazgectim hocam, kalmam senle ayni evde. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Önceden yazdığım gibi başlığa bakıp yazıyor "genellikle" gelenler.. Fazla kasmıyorlar yani... [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar