tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=193732 :D hihi bence buldukları tek sey "kıl" :D hihi ulan ulaaan
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Erkeklik buluyolar,kıl buluyolar,kroluk buluyolar,herşeyden önemlisi türk kası buluyolar tabi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tek istedikleri şey para[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kahretsiz bi bize denk gelmio bunlar artık kro olucam.bi kaç yerede jilet vruruz kıl cıksın heryerde[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Para[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Alakası yok abi 1)Rus erkekleri değer bilmiyo..alkol var kabalık var.. 2)SAHİPLENME DUYGUSU YOK..o yüzden aldatma normal bişi sanki..kimin eli kimin.. :) 3)Biz kız için kavga ederiz..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz ..ama onlar ne racon bilir ne delikanlılık bilir...vodka-sex.. (belki de bu yüzden ruslar kemerdeki kürtleri bu kadar seviolar) 4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lol abso ne parası yaw gelioalr tatil yerlerine kime bulsalar yani..para degil tamamen ondan eminim kesinlikte ayrıca ekliyim:yukarda arkadaşın dedikleri tamamen dogru.bizim tamamen açlıgımız onlara duygusal gelio.yani sanki bizimkiler aşık oluo ruslara. [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 03 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: ..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz .. O at avrat silah değil miydi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 biz türklerde bu yüzden seviyoruz rus kizlarini... cok saflar.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 NATASHA VE AHMET Para olsa neden ruslar o kadar ameleyle birlikte olsun ...gider paralı adama... ama o değil karakter istiolar sahiplenecek erkek istiolar,Yol arkadaşı istiolar ARADAKİ FARK ahmet-Canım nasılsın? emine-Canım deme bana ahmet-Niye ya yine ne oldu? emine-ozan ayşe için koluna onun ismini kazımış ama sende tık yok.. ahmet-e nolmuş gülüm ben senin ismini kalbime kazımışım! emine-hep aynı şeyler ya sıkıldım artık elektirik alamıyorum senden..çıkıyomuyuz çıkmıyomuyuz belli değil.. ahmet-seni ne kadar sevdiğimi biliyo musun? ölürüm senin için emine-off ahmet farklı bişiler istiyorum artık..hep aynı sözler mesajlarıma cevap vermiyosun..demekki beni aldatıyosun! ahmet-ne alakası var bitanem..!!! al canım senin olsun (*yalvarır*) emine-tamam tamam affettim ahmet-muck! emine-yapma babam görcek! ayıp ahmet yapılmaz böle şeyler ahmet-naptım ki canım benim emine-haywansın sen ya!!! aldatıyosun dimi beni!!! ------------------------------------------------------ The END Aynı anda moskovada Natasha-Ivan please dont leave me..you are the one i need Ivan-hmm da ..i wont (Vodka iççem baba bu karı sıktı) Natasha-(Haywan işte nolcak) ZzzZZzZZ Ertesi gün Ivan-lets go to the bedroom Tatiana-what about natasha? isnt she your wife Ivan-She is with your husband Tatiana-Oh okay than ---------------------------------------------------------- AHMET VE NATASHA KARŞILAŞIRSA natasha-WHere is the hotel xxxx ? ahmet-bacım düz git sağ yap natasha-thank you (*what a nice guy) ahmet-bişi diil (*karıya bak bea*) saatler birbirini kovalar Translatora sokulmuş hali... ahmet-ne güzel trip yok çile yok Natasha-ilk defa bi erkek beni böle sahiplenio..anasının babasının elini öpmeliyim ahmet-hadi şuaraya gidelim natasha-da ahmet-hadi şunu yapalım natasha-da ahmet-kızım sen ne güzel hiç sıkılmıyo musun..heryere gelion benle.. natasha-hehe ahmet-muck! natasha-muck! ahmet- O_o natash- :=) ahmet-baban kızmıyo mu? natasha-i love you ahmet-bende m.q bende! ----------------------------------------------------------- THE END işte filmi izlediniz öğrendiniz burdan kendinize ders çıkartın...temasını bulun sorunun cevabına koyun... animasyon yapcaktım çok kasar die uraşmadım..böle daha güzel :) üşenmedim açıkladım.. ehm herneyse saygılar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehhe harbi süper diyaloglar=)animasyon yapsan daha da süper olurmuş ama neyse bu da çok ii
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Onlar ayakta yürüyen sadece dişi yaratıklar. Öyle kasıntı mastındı değiller arada çıkıyor ama genel olarak uysal tipli. Birde Rusyada Erkekler Votka çok tüketiliyor. e haliyle türk erkekleri daha cazip oluyor.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Tatiana-what about natasha? isnt she your wife Ivan-She is with your husband Tatiana-Oh okay than koptum bu diyaloga:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yapcam animasyonunu.. hırs yaptım kıl oluyorum bu konuya ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi yuru bea !!
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Türk kızlarına ambargo uygulayalım yoldaşlar!Nasıl olsa yola gelecekler=)elin sünnetsiz gavurlarına gidecek halleri yokya=)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tatil iste. Bizimkiler peslerinden ac gibi kosup finansman + gönül eglencesi oluyorlar : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Caecillia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 4 senedir kemerde turizmde calşıyorum . Burda görddüklerimi her erkege tavsiye ederim!!! Aksam bara gidiyosun, altında siyah kumaş pantalon, üstünde beyaz yada siyah sana kalmış 2 milyonluk "EmperioArmani" body giyiyosun , ayagında sandalet, bide güneş gözlügünü cektinmi rus bayanlar kırmızı görmüş boga gibi geliyolar yanına. Enteresan degilmi?[signature][hline]Just Breath
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Öyle deme duygusal bir milletiz.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sensin nataşa hakkında rus kızlarının yaptığı şarkıyı yollayarak, durumu özetliyoruz :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 paraaa :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok abi para degil.para deme yani :) gözlerime görmesem inanıcam ama para degil wallahi bizimkiler ilişkiye girerken falan öyle açlarki.görmemişler tabi hayatlarında.bu hatunlarda mutlu oluo tabi bizimkilerin onlar için delirmesine[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi nesine deli oluyolar ya , öyle hatuna deli olan düzgün adam çok vardır. :D harbi şaşırdım ha , dur bi düşünim ben bu mevzuyu çekileyim köşeme.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 03 Ağustos 2005 07:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Alakası yok abi 1)Rus erkekleri değer bilmiyo..alkol var kabalık var.. 2)SAHİPLENME DUYGUSU YOK..o yüzden aldatma normal bişi sanki..kimin eli kimin.. :) 3)Biz kız için kavga ederiz..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz ..ama onlar ne racon bilir ne delikanlılık bilir...vodka-sex.. (belki de bu yüzden ruslar kemerdeki kürtleri bu kadar seviolar) 4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi helal olsun be hele son cümlen özlerimi yaşartrtı çok duygulandım saygıyla eğiliorum önümde tebrik ediyorum :tebrikz:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Öne çıkan mesajlar