Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kusura bakmayın da kasım 2004 ten beri bir şey olmadı mı okudum rastlayamadım belki gözümden kaçmıştır....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin [Bu mesaj Forseti tarafından 07 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tekrardan basimiz sagolsun.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yazık olmuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim dedem de böbrek rahatsızlığından ölmüstü, çok kötü bir olay..Yuce Tanrım, bu arkadasımızı islediği günahlarından dolayı affet yarabbim, mekanını cennet eyle yarabbim, tüm iyi dileklerimizi kabul et yarabbim amin (içimden geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 amin vallahi.... her başlığı gördükçe tüylerim diken diken oluyor[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Keşke uplamasaydın..signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. [Bu mesaj Zagg tarafından 07 Ağustos 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben yeni gördüm gerçekten allah ailesine sabır versin[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 of gormemiştim konuyu cok kotu oldum diger ilgili konularıda okuyunca allah rahmet eylesin ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ağlıyaçağımya gerçekten off bok gibi oldum gözlerim doldu..Bende 2 kere denemiştim ama olmadı.. Mekanı cennet olsun diyeceğim ama ...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tanımıyordum ve aslında paticikte sık sık böle topicler açıldığı için kafa karışmadı da değil.Ama arkadaşlarının ayzdığını okuduktan sonra ben daha bir kasılmaya başladım. Ölüm daha da bir gerçek göründü.Saçamalaya başlıyabilirim..Saçma gereçkten nedne bölebişeyi haketsin ki.Neden soruları sorma hakkımız yok OFFF.. Herkesin Başı sağolsun,Umarm bulunduğu yerde daha mutludur Dualarım onunla[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hayat ya kime ne olacagi belli degil :/[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya adam gerçekten intahar mi eti ya ? İnanamıyorum ya.. walla kafayı yicem... Lütfen şu topici silin[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ölüm yıldönümünde mezarına gitsek ne kadar mutlu olurum..[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Chiptech, 07 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki: ölüm yıldönümünde mezarına gitsek ne kadar mutlu olurum.. +1 Ama artık lütfen silin şu topicigi ya[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 intihar aslında kendine en büyük suçtur ama onunda kendine ait sorunları wardır gosterilen linklerde 24 saat boyunca idrarını bir şişeye doldurmak kan aldırmak ayrıca kortizon tedavisi gormek gercekten hayatın en zor hastalıgıdır vede en ufak aksaklıkta ölüm ile sonuclanan bir hastalık . yakınlarına sabır kendisine de rahmet diliyorum . Babacum da gerçekten cok dogru yazmıs bu hayatın değerli oldugunu gösterir hiç bir şeye takmaya deymez en iyi şekilde yaşamaya bakıcaksın elinden gelenin en iyisini kenıdn için sergileyerek hayatı yaşamaya değer kılıcaksın .. yoksa zaten hayat ne kadar gereksiz oldugunu gösterir kendisi için bişeyler yapmayan insana.. Lütfen dikkate alınır bu sözler eğer ki hayata iyi yanından bakmayan ınsanlara ..[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 of ya çok üzücü bi durum hele ki (çok iyi tanımasam da) tanıdık biri olunca iyice üzücü oluyo..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadaşlar rica ediyorum altıma daha msj atılmasın. Tamam olayı kapatalım... Arkadaşımıza allah rahmet eylesin Rahat uyu Windshaede[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tanımıyordum ama üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tanımasan da nerden buldun da upladın konuyu merak ettim. sürekli aklımdadır adam, ara sıra anarım. umarım burdaki kimsenin vefatı onun gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 niye upladınız şimdi bu topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3198646 burda gördü.. neyse uplandı bir kere yeniden anıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Allah rahmet eylesin fakat kaç sene önceki üzücü bi olay uplamasaydınız keşke okuyanın içi burkuluyo ve otomatikmen taziyelerini bildirmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Biryerde alıntı yapılınca hemen uplıyorsunuz . Konu kirliliği yapmayın gereksiz yere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Masticore said: Biryerde alıntı yapılınca hemen uplıyorsunuz . Konu kirliliği yapmayın gereksiz yere ya ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar