elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 the cranberries - dreams bu kadar ucuz olmadiginizi hatirlamaniz icin...[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 herkezin basi sagolsun valla ne diyim yemek yiyecektim simdi o bile bogazimdan gecmiyo:([signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Penthesilea, 23 Kasım 2004 19:15 tarihinde demiş ki: Ölümden sonra bi yaşam varsa napıyo acaba şimdi. kabir hayatı mı ne öyle bı$ı ya$ıyordur $uan.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hep merak ettim bende onu olunce nereye gidion nasıl ? umarım ordan bize gulumsuyordur :([signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 din konusuna girmesek? yazık olur sonra topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet topik gitmesin vede ya harbi moralim bozuldubu saatte yatcam valla ii geceler bari[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 uyuşturucu (sigaralık demiş) ve alkol sorunlarınızın çözümü değildir geçiştiricidir sorunlarınızın çözüldüğünü sanarsınız ancak; stres artmaya ve sorunlarınız büyümeye devam eder ve bir gün gelir .... zevk için içiyorsanız orası ayrı, ama bir amaç veya çözüm için yapmayın bu işleri... allahtan rahmet eylesin, ailesine ve arkadaşlarına da sabır diliyorum. sadun huzur içinde yat cenaze namazı kılındı mı ? [Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Daha ceset bulunamamış sanırım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ne diyebilirim ki? Ağzımdan kelimeler çıkabilir mi ki? Çıksa ne işe yarar bu saatten sonra?... Başımız sağolsun diyorum... Başımız sağolsun.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Çok üzüldüm... Windshade ile O, Canada da okurken bir kaç muhabetimiz olmuştu. Çok sevimli ve içten gelmişti. Uzaklarda, Türkiye hasreti ile ne kadar yandığını anlatırdı bana... Şok oldum, keşke herşey farklı olsaymış... Huzur içinde uyusun... Meleklerin ona çok iyi bakcaklarına eminim...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hayallerim olmasa herhalde dünya çok dar gelir bana ama nedense ömür boyu yaşamak gelio içimden böyle olaylar ne kadar içimi karartsada yaşamak güzel be acısıyla tatlısıyla:([signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Uzaklarda, Türkiye hasreti ile ne kadar yandığını anlatırdı bana. . . Su satirlari okuduktan sonra icim daha bi yandi, her ne kadar tanimasamda gercekten cok uzuldum... Hepimizin basi sagolsun... :([signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çok üzüldüm alah rahmet eylesin ne diyim ok kötü ya :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Cok uzuldum Allah rahmet eylesın Huzuru olumde bulsun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başımız saolsn[signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 içim bi garip oldu .. çok üzüldüm gerçekten.. başımız sağolsun ailesinede sabır dilerim.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 COk buyuk gecmis olsun. bkz:Imza 2. satir[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nevrim dondu led zeppelin - stairway to heaven ve bu da windshade e gitti...[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başımız saolsun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Çok üzüldüm. Feci üzüldüm düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo. Dün öle dururken aklıma gelmişti o çünkü. Napıyodur acaba şimdi dedim. Netteyse konuşurum özledim diye düşündüm. Bugün ise bu haberi aldım....... Ama şunu düşünmeden edemiyorum. Hepimiz elinde sonunda ölücez. O daha erken gitti. Bilinmez belki yarın da ben bi kaza geçirip gidicem. Hayatın kuralı bu. Birileri doğar, birileri ölür. Böyle düşününce acım biraz da olsa hafifliyo.. :( Seni unutmayacağız WindShade...[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Dünyanın dertlerınden kurtulmus bence mutlu olmamız gerek.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yazık kımbılır gercekten ne derdı vardı?Not falan bırakmamısmı? pentegram-who dıes for all people :([signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Başımız sağ olsun,allah rahmet eğlesin :([signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum, onu nebula dan beri tanırım, böyle bişey yaptıına inanmak istemiyorum. Gerçekten şoktayım. :( Keşke biri çıksa hepsi şaka dese. 1 aydır da aklımdaydı icq suna msg atcaktım hiç girmiyosun abi ne oldu gibisinden. Gittiği yerde rahat olur umarım. Söyleyecek laf bulamıyorum. :([signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben yani patiyim burda hiç konuşmadim ama nbl dan tanirdim duyunca inanamadim çok üzüldüm.. Yakinlarina sabir diliyorum hepimizin başi sağolsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar