Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 23 Kasım 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
Ölümden sonra bi yaşam varsa napıyo acaba şimdi.

kabir hayatı mı ne öyle bı$ı ya$ıyordur $uan.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Sosyal ağlarda paylaş

uyuşturucu (sigaralık demiş) ve alkol sorunlarınızın çözümü değildir
geçiştiricidir
sorunlarınızın çözüldüğünü sanarsınız ancak;
stres artmaya ve sorunlarınız büyümeye devam eder
ve bir gün gelir
....
zevk için içiyorsanız orası ayrı, ama bir amaç veya çözüm için yapmayın bu işleri...

allahtan rahmet eylesin, ailesine ve arkadaşlarına da sabır diliyorum.
sadun huzur içinde yat

cenaze namazı kılındı mı ?

[Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzüldüm...
Windshade ile O, Canada da okurken bir kaç muhabetimiz olmuştu. Çok sevimli ve içten gelmişti. Uzaklarda, Türkiye hasreti ile ne kadar yandığını anlatırdı bana...
Şok oldum, keşke herşey farklı olsaymış...

Huzur içinde uyusun... Meleklerin ona çok iyi bakcaklarına eminim...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzüldüm. Feci üzüldüm düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo. Dün öle dururken aklıma gelmişti o çünkü. Napıyodur acaba şimdi dedim. Netteyse konuşurum özledim diye düşündüm. Bugün ise bu haberi aldım.......
Ama şunu düşünmeden edemiyorum. Hepimiz elinde sonunda ölücez. O daha erken gitti. Bilinmez belki yarın da ben bi kaza geçirip gidicem. Hayatın kuralı bu. Birileri doğar, birileri ölür. Böyle düşününce acım biraz da olsa hafifliyo.. :(

Seni unutmayacağız WindShade...[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

inanamıyorum. Gerçekten inanamıyorum, onu nebula dan beri tanırım, böyle bişey yaptıına inanmak istemiyorum. Gerçekten şoktayım. :( Keşke biri çıksa hepsi şaka dese.

1 aydır da aklımdaydı icq suna msg atcaktım hiç girmiyosun abi ne oldu gibisinden.

Gittiği yerde rahat olur umarım. Söyleyecek laf bulamıyorum. :([signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...