Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Arkadaşlar demin forumalrı gezerken Winshade adlı arkadaşın imtahar ederek öldüğünü gördüm.Burda herkesle paylaşmak istedim.. Allah sevenlerıne sabır versin hepimizin başı sağolsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 basimiz sagolsun :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 69) [Bu mesaj orc_lord tarafından 23 Kasım 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bu konu UO emulatörlerine açılmıştı.Ama burda daha çok kişiye haber ulaşır sanırım.. Tekrar yakınlarına başsağlığı diliyorum :([signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Oha şaka mı ya başımız sagolsun :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Dev Icerik !!! Hersey Var Emin Olun :) Main: Eglence VE Animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nasıl ya?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Burada..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Burda bi konuda windshane e ait 17 Kasımda yazmis diger haber nerde biri link versin :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Dev Icerik !!! Hersey Var Emin Olun :) Main: Eglence VE Animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=98071 http://forum.paticik.com/view.php?id=97254[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Başımız sağolsun:(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sigara ve Alkol sağlığa zararlıdır,zararlı olduğunu bile bile insanlar içmeye devam ediyor. Burada WindShade'in ailesinde büyük suç var. Babam beni dünyalar kadar sever şimdiye kadar hiç fiske vurmamıştır ama ağzıma bi içki veya sigara koysam döveceğini biliyorum. Allah rahmet eylesin :([signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kurtulmuş karmaşadan... ailesine ve çevresine allahtan sabır...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 allah rahmet eylesin.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Olamaz. Daha dun aklıma gelmıstı ne zamandır konusmuyorum napıyo şuan acaba diye. Ya olamaz şaka diyin lütfen ya. :([signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gerçekten üzüldüm tanırdım severdim nerelerde diyodum bende bi kaç haftadır görüşemiyodum of :(((((([signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yazık ya, kim bilir ne derdi vardı da intihar etti.. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Önecelikle Paticikte bu tür olaylar çok oldu.Aha İntahar etti öldü kaçtı gitti diye ertesi gün gene buralardaydılar ve okadar insanı boşu boşuna üzdüler. İnşallah Kötü birşey olmamıstır gerçektende.Fakat Olmussada Tüm Yakınlarının BaşI SağOlsun..! :![signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 İnşallah gerçek değildir bu olay.Eğer gerçekse başımız sağolsun.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ] [Bu mesaj Moncain tarafından 23 Kasım 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tanımadığım halde gözümden bir kaç damla düşmesine engel olamadım, albümde resimlerine baktım(ki önceden hiç bakmamıştım) yazık ya olmaması lazım.. yalandır inşallah.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 :( Samimiyetimden asla şüphe edilmesin tanımamama rağmen çok üzüldüm. :'( Başımız sağolsun....[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 heh, film gibi olaymış valla. sigara ve düzensiz beslenme mi onu bu hale getirdi? adamın o ilk mesajını okuduktan sonra iyice paranoyak hale gelmiştim, erken ölceğini duyunca intihar ettiğini görünce çok üzüldüm. intihar etmek o kadar kolay birşey değil. doktorlardan duydukları belki çok şok edici olmuştur bilemiyorum. ama buraya kadar geldiği için çok üzüldüm. umarım başkaları da aynı duruma düşmez, sağlıklı yaşarız. ancak neden UO Emülatörlerine açıldı, çok yanlış. Paticik içinde başka bir paticik olarak mı düşünülüyor o uo emülatörleri? Öyle olsa bile o da pati biz de pati. Bu üzücü haberi daha önce duymamız gerekliydi. Geç haberim olduğu için çok daha üzüldüm. Xanthe'ye teşşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gerçekten çok üzüldüm :( kimse kendine bunu yapmamalı :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Bonecrusher, 23 Kasım 2004 17:43 tarihinde demiş ki: ... Geç haberim olduğu için çok daha üzüldüm. Xanthe'ye teşşekkür ederim. +1[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hepimizin başı sağolsun. Çok zor bir durum.. Üzücü.. Sevenlerine ve akrabalarına baş sağlığı dilerim...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ya walla yemin ederim çok üzüldüm...İnanmıyorum ya şok oldumçTanımıyordum aam böyle intihar etmesi kötü olmuş.Herkesin başı saolusn[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ne diyelim bir Pati daha gökte yıldız listesinden kaydı sonsuzluğa..Dostlarına ve yakınlarına sabır dilerim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar