Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar demin forumalrı gezerken Winshade adlı arkadaşın imtahar ederek öldüğünü gördüm.Burda herkesle paylaşmak istedim..
Allah sevenlerıne sabır versin hepimizin başı sağolsun....
Mesaj tarihi:
Bu konu UO emulatörlerine açılmıştı.Ama burda daha çok kişiye haber ulaşır sanırım.. Tekrar yakınlarına başsağlığı diliyorum :([signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
nasıl ya?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Sigara ve Alkol sağlığa zararlıdır,zararlı olduğunu bile bile insanlar içmeye devam ediyor. Burada WindShade'in ailesinde büyük suç var. Babam beni dünyalar kadar sever şimdiye kadar hiç fiske vurmamıştır ama ağzıma bi içki veya sigara koysam döveceğini biliyorum.

Allah rahmet eylesin :([signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
gerçekten üzüldüm tanırdım severdim nerelerde diyodum bende bi kaç haftadır görüşemiyodum
of :(((((([signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
Yazık ya, kim bilir ne derdi vardı da intihar etti.. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
Önecelikle Paticikte bu tür olaylar çok oldu.Aha İntahar etti öldü kaçtı gitti diye ertesi gün gene buralardaydılar ve okadar insanı boşu boşuna üzdüler.

İnşallah Kötü birşey olmamıstır gerçektende.Fakat Olmussada Tüm Yakınlarının BaşI SağOlsun..! :![signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
İnşallah gerçek değildir bu olay.Eğer gerçekse başımız sağolsun.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
]

[Bu mesaj Moncain tarafından 23 Kasım 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tanımadığım halde gözümden bir kaç damla düşmesine engel olamadım, albümde resimlerine baktım(ki önceden hiç bakmamıştım) yazık ya olmaması lazım..
yalandır inşallah.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
heh, film gibi olaymış valla.

sigara ve düzensiz beslenme mi onu bu hale getirdi?
adamın o ilk mesajını okuduktan sonra iyice paranoyak hale gelmiştim, erken ölceğini duyunca intihar ettiğini görünce çok üzüldüm.

intihar etmek o kadar kolay birşey değil. doktorlardan duydukları belki çok şok edici olmuştur bilemiyorum. ama buraya kadar geldiği için çok üzüldüm. umarım başkaları da aynı duruma düşmez, sağlıklı yaşarız.

ancak neden UO Emülatörlerine açıldı, çok yanlış. Paticik içinde başka bir paticik olarak mı düşünülüyor o uo emülatörleri? Öyle olsa bile o da pati biz de pati. Bu üzücü haberi daha önce duymamız gerekliydi. Geç haberim olduğu için çok daha üzüldüm.
Xanthe'ye teşşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Ya walla yemin ederim çok üzüldüm...İnanmıyorum ya şok oldumçTanımıyordum aam böyle intihar etmesi kötü olmuş.Herkesin başı saolusn[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Ne diyelim bir Pati daha gökte yıldız listesinden kaydı sonsuzluğa..Dostlarına ve yakınlarına sabır dilerim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...