Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
basimiz sagolsun :([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 69)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 23 Kasım 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=98071
http://forum.paticik.com/view.php?id=97254[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara ve Alkol sağlığa zararlıdır,zararlı olduğunu bile bile insanlar içmeye devam ediyor. Burada WindShade'in ailesinde büyük suç var. Babam beni dünyalar kadar sever şimdiye kadar hiç fiske vurmamıştır ama ağzıma bi içki veya sigara koysam döveceğini biliyorum.

Allah rahmet eylesin :([signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten üzüldüm tanırdım severdim nerelerde diyodum bende bi kaç haftadır görüşemiyodum
of :(((((([signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

tanımadığım halde gözümden bir kaç damla düşmesine engel olamadım, albümde resimlerine baktım(ki önceden hiç bakmamıştım) yazık ya olmaması lazım..
yalandır inşallah.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

heh, film gibi olaymış valla.

sigara ve düzensiz beslenme mi onu bu hale getirdi?
adamın o ilk mesajını okuduktan sonra iyice paranoyak hale gelmiştim, erken ölceğini duyunca intihar ettiğini görünce çok üzüldüm.

intihar etmek o kadar kolay birşey değil. doktorlardan duydukları belki çok şok edici olmuştur bilemiyorum. ama buraya kadar geldiği için çok üzüldüm. umarım başkaları da aynı duruma düşmez, sağlıklı yaşarız.

ancak neden UO Emülatörlerine açıldı, çok yanlış. Paticik içinde başka bir paticik olarak mı düşünülüyor o uo emülatörleri? Öyle olsa bile o da pati biz de pati. Bu üzücü haberi daha önce duymamız gerekliydi. Geç haberim olduğu için çok daha üzüldüm.
Xanthe'ye teşşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok üzüldüm :( kimse kendine bunu yapmamalı :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 23 Kasım 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
...
Geç haberim olduğu için çok daha üzüldüm.
Xanthe'ye teşşekkür ederim.

+1[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyelim bir Pati daha gökte yıldız listesinden kaydı sonsuzluğa..Dostlarına ve yakınlarına sabır dilerim..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...