uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 boyle ilk askinizin akliniza gelip huzunlendiginiz olurmu? cok hos bi duygu ya..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Söylemesen aklıma gelmicekti =) Niye hatırlattın bea...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evet oluyoda pek hoş bi duygu değil bence[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: uncla, 06 Ağustos 2005 21:11 tarihinde demiş ki: huzunlendiginiz . said: uncla, 06 Ağustos 2005 21:11 tarihinde demiş ki: hos Bu iki nasıl aynı cümlede?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ahhh ahhh aklıma soktun şimdii..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 anlayan anladi sonucta derdimi. demekki kullaniliyomus.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? [Bu mesaj uncla tarafından 06 Ağustos 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 süper lan manyak eğlenceli hatta üstünden ne kızlar geçtiğini düşününce daha iyi oluyorum[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 henüz gerçek ilk aşkımdayım=) ayrılıp üstünden nicelerinin geçip onu düşünüp hüzünlendiimi düşünmek bile istemiyorum!![signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben ilk ilk ilk aşkımla 4. sınıfta başmaıştı aşkım ona şimdi çıkıyorum o yüzden düşünüp hüzünlenmiyorum ; )[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 geçen gün tunca birinden nefret ediyodu sen miydin o[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Day after day Nothing's changed you're far away But I need you to know that I can't sleep anymore By the nights Night after night The stars are shining so bright Though our pain is larger than the universe tonight I want you to know i can't sleep anymore By the nights By the nights Day after day i want you to say That you're mine You are mine Year after year Tear after tear I feel like my heart will break in two You came like a wind I couldn't defend Uou cut my heart so deeply The scars won't mend I'll never believe in love anymore After this After this Can never change or rearrange What we lost What we lost Time after time I am wasting my time Living in a past where I was strong but now I am gone I leave no shadow when I'm alone I'll stay forever in my dreams where you are near Want you to know i can't sleep anymore By the nights By the nights Day after day I want you to say That you're mine[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: twistedemo, 06 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: ben ilk ilk ilk aşkımla 4. sınıfta başmaıştı aşkım ona şimdi çıkıyorum o yüzden düşünüp hüzünlenmiyorum ; ) +1 =p[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence tunca yanıtlasın kimden nefret ettiğini=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 senkronize asik olamadigimiz icin pek hos degildi, hatirlayinca kufrediyorum hafiften.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilk askım don dese hiç durmam[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hüzünlenmek hoştur bazen :) ilkokul 5te o denli yoğun hissettiğim şey aşk olabilir mi bilmiyorum ama hakkaten kafayı çok takmıştım birine, hiç bi zaman da unutamam heralde..aaah ah..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 heh ilk defa aşığım ve 1 senedir aşığım ama karşılıksız olunca kotu oluyor yine hatırlattınız ya helal[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilkokul 5de asik olman imkansiz gibi, hormonlu cileklerden cok yemediysen tabii.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sınıftaki en uzun çocuk bendim ama, neyse orta3te kafayı taktığım insan olabilir öyleyse ilk aşkım, ona da çekelim bi "aah ah..".[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: unaccompanied, 06 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: ilk askım don dese hiç durmam Bende durmam ama sonradan onun hakkinda duyduklarim yalansa =() ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: uncla, 06 Ağustos 2005 21:11 tarihinde demiş ki: boyle ilk askinizin akliniza gelip huzunlendiginiz olurmu? Evet.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kendisiyle hoş anılarım olmadığından hatırlamamayı tercih ediyorum. hatta hafiften küfür ediyorum ben de.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Giovanni, 06 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: geçen gün tunca birinden nefret ediyodu sen miydin o bi gün akşam sinirle yazdıgım bişeydi o. isabellanın adı tuncanın nefret ettigine cıkmasın lütfen ama tuncanın aşkına çıkabilir isterseniz =).[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bir kere aşık olup nasıl bir şey olduğunu gördükten sonra yeniden aşık olmak? yok öyle bir durum, o yüzden ilk aşk değil tek aşk olur muhtemelen. tekrarlanan hata .... (boşluğu doldurun)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 @helena: tekrarlanan hata...tekrarlanır. her topicte bi şekilde laf yetiştirmem gerekiyo galiba tek aşkla yaşanmaz ömür boyu, hata; aşkın değerini bilememektir. aşık olmak o kadar zor değil, çok büyük anlamlar yüklenen, müthiş komplike bir ilişki yumağı olarak görmeyin aşkı, güzeldir, hoştur, sevin, sevdirin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar