bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu şarkı amatör bir şarkı bir hikayesi var. İrem erkek arkadaşıyla bir gün kavga ediyor.Erkek arkadaşı sinirlenip dışarıya çıkıyor.Sinirli bi şekilde araba kullanırken kaza yapıyor.Yanılmıyorsam haberlerde çıkmıştı bu olay Yeşilköy tarafında kaza yapıp ölüyor. Kızda arkadaşının gitarıyla bigün içinden gelerek söylüyor bu şarkıyı.Ve arkadaşları cep telefonuyla kaydediyor. Ses kalitesi çok iyi değil.Ama gerçekten hoş bir şarkı... *Öneririm.. Irem - Hayalet Sevgilim Ceza mı bu? Çektiğim çile mi? Yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi? Bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen.. Dön bebeğim.. Gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım.. Uçamam rüyalarında yanına.. Sonsuzluk senle başladı.. O küçük dünyamda.. Unutma gittiğinde yarım kaldım.. Çöllerdeyim yanıyorum.. Kutuptayım üşüyorum.. Ceza benim çekiyorum.. Ne olur dön.. Uzanıyorum tutamıyorum.. Özlüyorum ağlıyorum.. Yasak mısın anlamıyorum.. Ne olur dön.. Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim.. İrem - Hayalet Sevgilim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya ben dinleyemedim hâlâ o sarkiyi... sanirim pcmde olan bi problemden dolayi acilmiyor ... ama bu daha önceden acilmisti sanki =P bu aynisimi ? http://forum.paticik.com/view.php?id=126610[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sanırım o valinya bu lakers a uyuz oluyorum hem topiclerimi çalıo hemde imza yapmış beni hey allam ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Günlerce etkisinde kaldık ve konuştuk diğer topikte..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Baksana herkesin imzasında var .. olay çıkmıştı ya o zaman..biri espri yapıyodu..şarkıyı dinleyenlerin tepkisini görsen .. paticik kopmuştu resmen[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kahretsin ya... simdi dinleyebildim daha... 2 saattir ayni sarki acik... =([signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Böyle olması daha iyi olmuş... Ölümsüz aşk böyle olur ancak :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 (bkz: imza) saysindé mélankoli olmuştum. Gérçéktén güzél..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main***
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Maedhros senin o üç şarkıya bakınca melankolik olmamak elde değil zati... Requiem for a Dream tek başına yetiyo yani :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hayda bunun konusu var zaten. Yeni topic nesi?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hasta etmeyin beni adamın girdiği topic başlığına bakın. Nasıl arııcam bunu hastamısınız ? atlayın anasını satıyım ota moka muhalefet gençlik[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 YaLan mış hikaye...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 güzélle...ama bazı bölümler olmamış be :/[signature][hline]chuck!
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 süper bir şarkı ya yok yani tokat etkisi yaptı bende bi kendime geldim[signature][hline]Everything burns...
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: bLackcha0s, 03 Temmuz 2005 21:53 tarihinde demiş ki: YaLan mış hikaye... ewt bnde bgn örendm..kızın halini düşündükçe bi posta ağla..sözleri düşün ağla..sarkıyı her dinleyişte ağla..nakaratta kız ağlıyo sende ağla..cocuun öldüünü düşün hayalet sewgilim lafını duy yine ağla..2 gn önce haberdar oldum bu sarkıdan..yollayan arkadasa we dinleten kuzenime her fırsatta tesekkr ediorm..=) hikyaye de yalan olsun boswerin yinede ses kalitesi kötü olsa da güsel olmus..helal[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yalan olduunu nerden örendiniz[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eksi sözlükte cocuun biri yazmıs yalan diye.bide kız bi forumda kendi itiraf etmiş onu bulmak için bnde uye oldum simdi araştırıorm sizi gelişmelerden haberdar ederim =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
unac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla ii olur[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hikayesi gibi kendide yalan bi sarkı.çok daha iyileri var.seside guzel değil bence[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olay yalan degil sarkıda cok guzel kısmetse tanısacagim birebir agzindan duyacagim[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yalana dolana aglamayın.. Dram yaratmayın kalan saglar bizimdir. Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz Hayalet falan varsa cagırın Hayalent avcılarını alsın agzını yüzünü.Hayalet sevgilimi olur ? Böle duygu motifleri işlemeye calısan yarı gothic siyah uzun saclı boyalı tırnaklı bi tiptir bu kız. [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eahah lol eternal :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şöle bişi var bu kız bi programa çıkıo sölüo şarkıyı[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim agladıgım tek şarkı vardır. SAf sevgilim dereleri geçtin suzsuzmu döööndünn dost dedigin arkandan vurdu kalbura döndüün E safff sevgilim dereli geçtin diye devam eder. Burda Derede agla Suyu geçsin agla Dost u arkadan vursun agla Nakaratta bidah agla dimi wuslat[signature][hline]
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok ben şeyi sewiyorum sen güneşli ewlerde uyuuu benim kaldırım taşlarım waaaaaaaaaaaaaaaaar. bu konulara girmeyelim olay bitmiştir büyütmeyelim eski günlerin hatrına iki yabancıya dönüşmeyelim ..gibi[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. [Bu mesaj wussy tarafından 07 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar