bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 *!Kafesi koyar *[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rewendor, yuzlerce maci izlemis olman bu mac hakkinda atip tutup provokasyon yapmani hakli cikarmaz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Provokasyon yapmıyorum ki, yalansa yalan de. Her kaybedilen maçtan sonra burada aynı geyik dönmüyo mu? "hakem taraf tuttu, penaltı gitti" Ha, bu beşiktaşa özel bi durum da değil zaten. Ama bu maçın da gözümde diğerlerinden özel bi yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 @tupak: konustukça batıyosun sus o yuzden takımını daha fazla rezil etmeye çalısma.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Zegna tarafından 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 cintonik relaxxxxxxxxxx[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rewendor zaten gergin bi kitle karsisina gecip, aglamayin zaten her yenildiginiz mac boyle oluyo demen provokasyondur. kufur eden cikmiyosa burasinin kurtadam.com forumlari olmamasidir. mac cikisinda bu yorumu yaparsan dayak yersin vs.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 blackchaos , gencler macini izlemedim heralde , ha izledikten sonra hala fenerasyon diyebiliyosan helal olsun sana ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Abi ben pek bişey göremedim doğru söylemek gerekirse. Birkaç pozisyonda vardı hakemın yanlış kararı maça etki edicek kararı yoktu. Ama bariz penaltı verilmedi ya.Daha ne olsun[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 maci izlemedim birazdan ozetlere bakicam bakalim ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 öyle bi genelleme yok rewendor. maçı izlemediğini düşünüyorum. adam yerdeyken ayağını youla'nın beline kadar kaldırıyor. youla hava topunu takip ettiği için düşüyor. çok bariz bi penaltıydı. ayrıca penaltıya muhtaçsa bırakın yenilsin de çok saçma olmuş belirteyim. mesela lige iyi başlamak önemlidir ve o 1 gol deiştirebilir takımın moralini. p.s. erciyes bence iyi bir kadro kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 erciyes bence de tam tersi rezalet bir takım maçın sonlarına doğru topu sahada tutamadı adamlar bence bu sene ligde tutunmaları zor en fazla 13 14. olurlar herhalde 90 dakikaya oyunu yayamayan takım çok gol yer son dakikalarda...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2pac nikine rağmen boş adamsın[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 reigman seni çok dolu gördüm.. Aadam yörünge dışı olmuş daha hala nedir kavga ? rahatsızmısınız...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bn şimdi girdim de yeni gördüm ama sinirlrnmeme yetti yaani neese bitti :)[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar