ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 2 mage... bi mage diğerini sheep yapar.. sonra diğer shaman warior veya rogue druid anyclass çimleri otlarken 2 vs 1 çatır çatır keser... :D varmı cvb ınız ? M4g3 Kr4L ama 2x priest mind blast mı neydi (Ondan yaparsa vay magenin haline O_o ?) :D [signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. [Bu mesaj ozii_x tarafından 04 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 class kr4L olmaz oyuncu kr4L olur ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Drakedog vs 2 yada 3 kisi diyorum. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=4325 alin izleyin video u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Remus, 04 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: bence 2 mage sizce ne (2 rouge da fena degil gibi ) niye illa 2 tane aynı classtan birşey yapıyoruz ki? taş kağıt makas olayı hakikaten işe yarıyabilecek birşey. adam gelir bir mage bir shamanla, sen 2x alan etkili büyüyle bunlara damage vermeyi düşünürken, mage senin bir mageini koyuna çevirir. mage ile shaman birlikte geri kalan bir mage'i kolaylıkla öldürür. geriye kalan mage sheep'ten çıkar, bizim mage ile shaman bunun kafasına biner bu sefer, ikisi de ayvayı yer. 2v2 için 2 kişi düşünürken, aynı classtan 2 kişi olmaması daha iyi bence. hem rakip ikinize de aynı taktiği uygulamamaz, hem de farklı durumlarda farklı şeyler yapabilecek iki class olur rahatlarsınız.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iki shadow priest magelere silence verip magelerden birini 5 saniyede öldürebilirse diğeride ölmüş sayılır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 04 Ağustos 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Almanlar kaybederse biz de yenilmis sayiliriz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Pvp duo su olarak ben isini bilen 2 warrior derim herzaman. 2 mage otlatana kadar warriorlari 1 tanesi coktan essek cennetine uzar.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1 warrior yeter çok bile.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yavas... Bunun ice Block u var İCe barier i var.. 2 Warior dan 1 i öldüğünde sen hala ekranda Absorb Absrob Mesajını alırsın :D 820 + 500 mü ne.. magenin absorb ettiği damage.. Warior adam = Ölü adam..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: ozii_x, 04 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 2 mage... bi mage diğerini sheep yapar.. sonra diğer shaman warior veya rogue druid anyclass çimleri otlarken 2 vs 1 çatır çatır keser... :D varmı cvb ınız ? M4g3 Kr4L ama 2x priest mind blast mı neydi (Ondan yaparsa vay magenin haline O_o ?) :D yavaş otlasın druid bizar sheep olupta daha beni şuana kadar hiç bi mage sheep yapamadı cat ve bear form da sheep yemiyo drular benim karşılaştığım tüm mage ler ölüme yakınken bana sheep atıp kaçmaya çalışırken öldü :D ayrıca druidler hiç bi yavaşlatma büyüsünüde yemediği için mage ler druları hiç sevmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bide ayrıca druid ve rogue ikilisini 2mage ancak kendilerine vurmaya başladığından görür stealth saolsun ondan sonra çok geeeeeçç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Delidumrul, 05 Ağustos 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Pvp duo su olarak ben isini bilen 2 warrior derim herzaman. 2 mage otlatana kadar warriorlari 1 tanesi coktan essek cennetine uzar. Yavaş be deli be. :) polymorph dediğin 1.5 saniye bir büyü. savaş başladı her mage bi warrior'a poly atmaya başladı diyelim. ne yapacak warrior'lar? İkisi aynı anda tek mage'e charge desen, atar nova'yı. hadi diyelim ikiniz de bi kere savurdunuz silahı. trinket kullanıp nova'dan çıkayım derken zaten warrior'ın biri poly oldu bile. İlk warrior charge yapsa ikinci beklese. ikinci de nova attıktan sonra charge yapsa, yine süre 1,5 saniye geçecek mee diye dolaşacak biri. Her ikisi 2 farklı mage'e charge yapsa zaten kaderleri poly olmak. Ben nası poly olmadan bi mage'i öldürebileceklerini anlayamadım valla.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 29 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 2 warrior bence asla caster sınıfını alamaz.warriorun yanına başka bir caster rogue yada hunter lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Bonecrusher, 04 Ağustos 2005 21:03 tarihinde demiş ki: said: Remus, 04 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: bence 2 mage sizce ne (2 rouge da fena degil gibi ) niye illa 2 tane aynı classtan birşey yapıyoruz ki? taş kağıt makas olayı hakikaten işe yarıyabilecek birşey. adam gelir bir mage bir shamanla, sen 2x alan etkili büyüyle bunlara damage vermeyi düşünürken, mage senin bir mageini koyuna çevirir. mage ile shaman birlikte geri kalan bir mage'i kolaylıkla öldürür. geriye kalan mage sheep'ten çıkar, bizim mage ile shaman bunun kafasına biner bu sefer, ikisi de ayvayı yer. 2v2 için 2 kişi düşünürken, aynı classtan 2 kişi olmaması daha iyi bence. hem rakip ikinize de aynı taktiği uygulamamaz, hem de farklı durumlarda farklı şeyler yapabilecek iki class olur rahatlarsınız. 2 shaman hariç tabi :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mirage, 05 Ağustos 2005 11:09 tarihinde demiş ki: said: Delidumrul, 05 Ağustos 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Pvp duo su olarak ben isini bilen 2 warrior derim herzaman. 2 mage otlatana kadar warriorlari 1 tanesi coktan essek cennetine uzar. Yavaş be deli be. :) polymorph dediğin 1.5 saniye bir büyü. savaş başladı her mage bi warrior'a poly atmaya başladı diyelim. ne yapacak warrior'lar? İkisi aynı anda tek mage'e charge desen, atar nova'yı. hadi diyelim ikiniz de bi kere savurdunuz silahı. trinket kullanıp nova'dan çıkayım derken zaten warrior'ın biri poly oldu bile. İlk warrior charge yapsa ikinci beklese. ikinci de nova attıktan sonra charge yapsa, yine süre 1,5 saniye geçecek mee diye dolaşacak biri. Her ikisi 2 farklı mage'e charge yapsa zaten kaderleri poly olmak. Ben nası poly olmadan bi mage'i öldürebileceklerini anlayamadım valla. Bi mage'e charge ettik stun oldu ardı ardına nerdeyse 2 saniye sonra iki warriorda mortal vurdu heirf 4 kez ikisi mortal olmak uzere warrir atağı yedi dimi, senin dediğin gibi nova attı sonra sonra birisi poly attı diğeri artık kafasına gore bolt molt attı bişeyler ve intercept+execute'la öldü, diğeride poly yedi trinket attı cıktı ikinci mage'e intercept etti. en fazla şansı mage'in charge'dan blinkle kacması ki o yuzden aynı anda charge etmiyo warriorlar. ice block acsa e guzel acsın o zamanda diğer mage'e intercept edicekler ardı ardıa bu sefer diğeri birinden blinkle cıkıcak diğerinden 3 saniye stun yiycek dunyanın dmg'ıda cabası 3 saniye iki warrior'un yanında stun tun dur bak noluyo. ikincisi blink attı sonra kaçtı...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 05 Ağustos 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu drid lere kılım.. evet.. o yüzden combatta hiç sheep kullanmıyorum.. genelde ben daha sağlam dmg veriyorum ama ins healleri cok zorluyor.. birde şu taktiğini gördüm..Mesela druid e saldır adamın cd lerini bitirince combatta panter e fln donusup hızla kacıyor.. sonra uzakda heallenip yanına geliyor.. 1 kere yenildim boyle bi adama.. 2. sinde dersimi almıştım.. kostum AH den swifth pot aldım.. sonra bi daha kapıştık bu druid ile.. yine bu tam olcekken kostu panter olup.. abinizde potion u kullandı peşinden :D bi nova bi coc bi iki ins buyu daha.. :D ve Mage win..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 travel formu " tüşüna ayarlıyorum ben süper oluyor.[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rogue + druid bence. İkisi birbirini tamamlıyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet msn voice chatte rogue arkadaşımla oynuoruz sürekli hakikatende çok etkili oluyor. gerçi 60 olmadık ve bu düşük levellerde ne söylesek stabil olmaz ama 2 vs 5 yendiğimiz olmuştu. ki düşük levellerde 1 pala 3 adamı (forumlardan bi arkadaş anlatmıştı) indirebilio yani bu da öle bişey işte kaale almamak lazım. ve bence 60 olmadan yapılan pvplerin anlatılması saçma...[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 shaman & shadow priest in 2 vs 5 combat videolari var 4 ünü alıyorlar arkadan daha da alliance gelince ölüyorlar shaman&priest en güzel kombodur[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya aslında heal yeteneği olan classlarla 1 vs 1 pvp zaten zor.. tamam belki bizim dmg yüksek olabilir ama kendini healleyebilmesi olayı çözüyor.. o yüzden bi shaman ve bi prest le kıyaslamayın.. arkadaşın dediği gibi shaman ve priest cok saglam olur.. zaten shamanın ne oldugu belli deilki adamda yok yok...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mana yok demekki yok varmış devrik oğlu devrik oldu cümle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Uc saniye dedigin sey bir Warrior icin dort vurus demektir. Dort vurus, sonrasi Execute...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mage ve rogue 2 dd fena olmazdı hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: ozii_x, 04 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki: 2 mage... bi mage diğerini sheep yapar.. sonra diğer shaman warior veya rogue druid anyclass çimleri otlarken 2 vs 1 çatır çatır keser... :D varmı cvb ınız ? M4g3 Kr4L ama 2x priest mind blast mı neydi (Ondan yaparsa vay magenin haline O_o ?) :D Rogue ve druid 2 mage ile karşılaşır. Rogue hoppp stealth olur. 2 mage 1 saat druidi öldürmeye çalışırken rogue magelerden birini iki vuruşta indirir. Diğer mage çoktan kaçmaya başlamıştır bile[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar