Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sonunda:D!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
guzel hosta ama bence bu ustundeki set paladne gider sekil bakımından[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
hayirli olsun ne diyelim. darisi basima diyecem ama imkansiz otesi bir sey zati lvl 50 olmam icin 1.5 ayim var :)[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Mesaj tarihi:
kutlarım, tabii paladin pvp seti o kadar havalı ki onu tercih etmene şaşmadım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
kim tutar seni be :)[signature][hline]yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
darısı başımıza :D o sırtındaki ağır mı ? :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Anatolia Serpents

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
ahaha bu arkadaş nub dur ahaha len afferim sana artık instancelerde yardım edersin birde o set palaya gitmez crit verıyor yazık olur sete hahah

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Ağustos 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buff lı 5.7 çok fazla değil gibi geldi bana[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
STR ve crit yükleniyor benim bildigim PvP seti[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
  • Yeni Oluştur...