Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 babam cok koyu besiktasli. fanatik derecede yani. eskidende yonetimdeydi zaten. simdi uye sadece. ben de fenerbahceliyim , babam kadar olmasada fanatik sayilirim. kendisiyle evde beraber mac izleyemiyoruz , kesin kavga ediyoruz. iş cigirindan cikiyor birbirimizi kirici laflara kadar gidiyor olay. annem yasak koydu mac oldugu zaman ya babam disarda izliyo ya ben. beraber izlemiyoruz kesinlikle :) annem bu yasagi koymadan once degisik seyler denedik. benim odama sırf mac ıcın buyuk tv aldırdım , babam salonda ben odamda ızleyelım dedık maclari. ilk 1 ay hersey yolundaydi , herkes kendi halinde :) ben odamda mac izliyorum fenerbahce bi gol yiyor mesela , geliyo kapima tikliyo - NASI CAKTILAR LAN HAHAHAH yapio mesela sinirleniyorum bagiriyorum hakeme oyle ofsaytmi olur lan diye icerden sesi geliyo - BORU GIBI OFSAYT la havle vela kuvvet :D resmen taciz edio lol gittim iptal ettirdim lig tv yide. ya sen disarda izle yada ben dedim :) evde bi tane boy aynasi var.. 2 kere kirildi. bi tanesi besiktas - rosenborg macıydı sanırım. 2. sefer de m.untd - fenerbahce maci. 1 - 0 lik. annem delirdi zaten ikimizide kovacakti evden :D beni fenerbahceli yapan en kucuk amcam , babamla aralarında 18 yas var. ve bu kadar sene sonra hala amcama kızar bu konuda :D sımdı amcamın 2 yasında oglu var , babam bjk li yapmaya calısıo deli gibi :) bjk storedan cocuk kiyafetleri filan :) paylasmak istedim garip bi durum biraz bizimki ama halmizden memnunuz :D bilmiyorum varmi bize benzeyen baba - ogul , isallah cıkar bı kac tanede kendım ve babam ıcın normal diyebileyim :D [signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. [Bu mesaj Zegna tarafından 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zegna tarafından 04 Ağustos 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla bana öle bü lüks vermedi kimse :).yani ben bjkli veya fenerli olma gibi durumum olmadı hiç.doguştan gs liyim.baba tarafının hepsi koyu galatasaraylı evde bi annem fenerli.oda ara sıra 6-0 lık maçta falan anca öle laflar yapar o kadar osrun olmuo fazla :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heh bızdede yok baba ogul besıktaslıyız ama kuzenim bide o taraf hepsi fenerli onlarla cekısıyorum anca :) kuzenimde gecen 3-4 luk macta 92. dk da koray golu atınca sınırlendi kalktı 2 metre yurudu salonun zeminine yumruk attı eli kırıldı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben ve babam. Ben Galatasaray'liyim. O Fenerbahce'li. Benim durumum da bir `amca` vakaasi. =] Ama kardesimi benzer taktiklerle elegecirdi. Bayraklar, formalar, FB oyunculari vb.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Benzer bi durumda bende var babam fenerli kucukken cekilmis olan resimlere gore o zamanlar hep renk olarak feneri tutmami istedigini belli ediyormus tum kiyafetlerim sari lacivert (iyyk) ama ilk okuldayken bi arkadasla muhabbet sirasinda galatasarayli ol dedi bana bende o gazla dogru yola girdim (hep fenerlilermi laf soyleyecek :P ) Simdi maclari beraber izleyemiyoruz kesin kavga ediyoruz birbirimiz kiriyoruz. Farklı odalarda olsak bile golden sonra birbirimizin yanına gidiyor kızdırıyoruz yoksa tadi cikmiyor gol sevincinin :D Ama artık o luksumuzde yok o bursada ben denizlide artık mactan sonra birbirimizi ariyoruz... Kupa macindan sonra aradigimda telefonu acmadi telefonu kapatti ev telefonunu aradigimda annem cikti ve direk "Baban cok kızgın konusmak istemiyor" dedi arkadanda babam "Tebrik ettigimi soylede aramasin artık sinirim bozuk zaten" die bagiriyordu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Babamsa Hagi Türkiyeye gelene kadar takım tutmazdı. Direk tutmuyorum derdi. Yine de tüm takımların avrupa maçlarını ya da avrupada büyük maçları falan denk geldi mi izler arada bir de özellikle açardı. Ama Hagiden sonra özellikle de uefa kupası senesi önce tüm maçları pürdikkat izlemeye sonra da iyice havaya girmeye başladı. Şimdi ise hala bize aynı şeyi söylese de dışarıda biri sorduğunda GSliyim diyo dikkatimi çekti :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ehu zegna biz varız. Babamla değil ama Eniştem fanatik fenerli (avrupadaki bütün maçlara gider) bende fanatik beşiktaşlı eniştem kadar olmasada =) o bi üst katta biz bi alt katta oturuyoruz. Ondada bizdede lig tv var. Daha önce bizde Cine 5 vardı geliyordu beraber izliyorduk. Beşiktaş gol atıyordu. ben goool diye bağrırken bu oturlan yerine şerefsiz böyle golmu olur diyodu. Ama biz gol yiyince Lannn nasıl koyduuukkk yapıyordu. Bizim salon lambirilerle kaplıydı tahta tamamen kaç kere kırıldı onlar bilmiyorum =) Sonra oda bizde Lig tv aldık İzliyoruz yukardan bağrıyo NASILL KOYDUK KARTALLAA bende Fenerinn dötüü kocaman diyorum sinirden krişleri kırdım kaç kere bizim ev ve onların ev paso tadilattaydı =) Taşınmadan en son sene biz şampiyon olmuştuk ama o zaman uslu takılıyordu geldi ilk kez tebrik etti. Ondan önce onlar şampiyon olduğunda apartmana dev bayrak asmıştı bizim camın önüne geliyordu ben çatıya çıkıp ipi kesiyordum bu geliyor tekrar bağlıyordu =) neyse artık taşındık kavga etmiyoruz. bağrıyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben Galatasaraylıyım, babam Fenerbahçeli. GS'nin veya FB'nin her maçında evde tartışma çıkıyor. Daha ayna kırmaya gitmedi olay, çabuk sinirlenirim ama çabuk da sakinleşirim, o yüzden ileri boyutlarda olmuyor tartışmalar =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 herkes BEŞİKTAŞLI en doğru yol[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var abi aynen bizim ev babam bjk annem gs diab gs karisik isler ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla ben ve babam Fenerbahçeliyiz...annem beşiktaşlı..kardeşim galatasaraylıydı..öyle bir maymun ediyorumki laflarla...dayanamadı...6-0dan 3 gün sonra fbli oldu...çok pis maymun ederim gsli gördümmü dayanamam...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yanlış adama çatıp maymun olmada...[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bizim ailede herkes fenerbahçeli ama babamla fener maçlarında hep tartısırız heeh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: TRA_GS, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: yanlış adama çatıp maymun olmada... valla ben ona aile indirimi yapmıştım ama..sana direk pati kıyağı yapiym 5 porsiyon olsun..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 haddini bil,adam gibi konuş![signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 TRA boşver ya ;)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mandoo bi konusmayida adam gibi surdurmuyorsun... iyiki bi 6-0 oldu senin gibilere gun dogru sen olurkende ökşüre öksüre 6-0 dersin hatta son sozun o olur... arizalisin olm sadece arizalisin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ailecek fenerbahçeliyiz. mutluyuz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mandoo sınırı aşıyosun. sözlerini bil de sarfet.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hangi takımın taraftarı olursa olsun, bu modda takılan insanlara kıl oluyorum. "6-0 olm 6-0", "Bizim UEFA kupamız var resmini bile göremezsiniz", "Delikanlı adam renkli takım tutmaz" vs. Eee sonuç ? Takımınız başarı kazandı diyelim de ne oldu ? Ne işinize yaradı ? Sadece böyle futbol muhabbetlerinde üste çıkarsınız. Hayatta bir başarı kazandırır mı size ? Harvard'a girebilir misiniz o 6-0 ile ? Ya da Mercedes'in CEO'su olabilir misiniz takımınızın kazandığı UEFA kupası ile ? Ne işinize yarayacak onca sidik yarışı ? Futbol bir spordur, spor yapan kişiye sağlık kazandırır, dinç bir bünyeye sahip olmasını sağlar. İzleyenlere keyif verir. Ama hepsi budur, takımınız kupa kazandığı zaman kariyerinizde bir gelişme olmaz. Toplumda statü atlamazsınız. Çok afedersiniz ama tabiri caizse takımınızın aldığı kupalar, attığı goller bir boka yaramayacaktır. Anca hayatta bir başarısı olmayan insanlar gibi egolarınızı tatmin etmek için bakıp bakıp içinizden "Nasıl koduk" diye geçirirsiniz.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yorumun burda çıkan tartışmaya yönelikse tamamen kişisel olduğunu söyliim önce. ayrıca (senin yorumların doğrultusunda) kimse burda harvard'a gitmek için futbol tartışmıyor. hayatta bir bok olmak için de tartışmıyor. destekledikleri takım için tartışılıyor. sığ ve mantıksız yorumlar yapmışın, ben de buna kıl oluyorum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 değer verdiğin bir şeye laf atılırsa savunursun. bişey tartışmak için illa gayemizin mercedes'e CEO mu olmak lazım? statü atlattığını da kimse düşünmüyor. "çok afedersin" ama okudukça daha da saçmaladığını farkediyorum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Dextra, 05 Ağustos 2005 04:18 tarihinde demiş ki: ayrıca (senin yorumların doğrultusunda) kimse burda harvard'a gitmek için futbol tartışmıyor. hayatta bir bok olmak için de tartışmıyor. destekledikleri takım için tartışılıyor. sığ ve mantıksız yorumlar yapmışın, ben de buna kıl oluyorum. değer verdiğin bir şeye laf atılırsa savunursun. bişey tartışmak için illa gayemizin mercedes'e CEO mu olmak lazım? statü atlattığını da kimse düşünmüyor. "çok afedersin" ama okudukça daha da saçmaladığını farkediyorum. Futbol tartışmalarına birşey demedim, ana fikrini çıkarmamışsın yazının. Aldığın gazla direk agrefis bir şeyler yazmışsın. Orada "6-0 nasıl koyduk", "UEFA kupasını biz aldık" vs. tarzı laflar ederek kendilerini bir bok zannedenlereydi lafım. Olayın değer verdiğin birşeyi savunmayla veya Harvard'a gitmekle alakası yok. Yazdığım yazıdan kelime anlamamışsın..[signature][hline]Click! Welcome back!! [Bu mesaj Spidee tarafından 05 Ağustos 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tartışılmasından kastım senin verdiğin örneklerdi. o konuda kapalı olmuşum sanırım. sonuçta verdiğin örneklerin de bi anlamı yok o tür tartışmalar için. bence sen de biraz agresif yazmışsın.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evet ben agresif yazdım. Çünkü böyle şeyler dedikten sonra, sanki takımları kazanınca kendileri hayatta bir başarı kazanmış gibi, afra tafra yapanlaraydı lafım. Kıl oluyorum bu modda tartışanlara.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar