Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet metket az önce bunu yapmak suretiyle beni deli etti. gıcık herif. PS: nsana diiil insana sinirden öle yazdım[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 06 Ağustos 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 06 Ağustos 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bknz: [spo1=dudaklarımda]hadi başlat beni rahatlat doya doya yaşat hayatımı umutlandır benimle ol paylaş sende aşkımı benimsim tam benimsin hiç bitmeyen aşkımsın dudaklarımdaaa yaşat beni eğlencenle tuborg pilsenerle her zaman her yerde baktım denedim seçtim aşık oldum değiştim şimdi tam kendim oldum seni sevdim güzelleştim benimsim tam benimsin hiç bitmeyen aşkımsın dudaklarımdaaa yaşat beni eğlencenle tuborg pilsenerle her zaman her yerde[/spo][signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehueu tipe bak[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe yeni feyklerimizden EKREMCAN karşınızda sıktı bu feykler ya ahuh karakedi anında görüntü yapıp banladı[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yalnız konuyu anlamadım ben ne cıngılı ne efes bilseni ? tanısıyosunuz anlasılanda biz anlamadık.=P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 06 Ağustos 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Durum şu dagger ailecek efes pilsenci babası orada çalışıyor falan. Ona teoman'ın tuborg için verdiği konserlerde kullandığı jingle'ı (bkz: dudaklarımda) yolladım adamda topik açtı. Ps: tuborg rulz.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ahaha bira savası cıkarmayın bakıyım ben her ikisinde karıştırıp içiyorum cok güzel oluyo; Efes Dark+Tuborg Kırmızı :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence de gereksız.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: khalad, 06 Ağustos 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Ahaha bira savası cıkarmayın bakıyım ben her ikisinde karıştırıp içiyorum cok güzel oluyo; Efes Dark+Tuborg Kırmızı :D aha bendensin ehaueh :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Efes rules. Tuborg kimmiş[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ee ben gene anlamadım adam cingıl gönderdi die topic mi açtınız yok yko yapmamışsınızdır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kişisele açılsa daha iyi mi olurdu?ayrıca belirtmek isterim ki alkol kötüdür içmeyin.efes rulaz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yapılmış malesef..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 içki kotudur(yaklasık 15 saat once bu olayı yasamıs birisi olarak söylüyorum)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Icki tum kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. :) :) :)[signature][hline]Never too old to learn!
Öne çıkan mesajlar