Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanca bilen çok acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
google : you you?? I me?? order, or incoming goods us

bu ne be[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 05 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 05 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
du dich?? ich mich?? order,oder we uns
ne demek cok acil

sen seni? ben beni? "order" -ne demekse, almanca deil bu-, ya da biz bizi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros, 05 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
almancayı diilde söyleyen arkadaşı çevirmek lazım bi heh
[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
İnanamıyorum, bu şarkıyı dinlemeyeli epey zaman oluyor. Adi jine miydi bu şarkının? Söyleyen de Falcon muydu neydi? tamamen atmış olabilirim, hafızam o kadar geriye gidemiyor. Ama bu şarkıyı indirebileceğim bir yer söyle ben de sana şarkının hikayesini anlatıyım ok? ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 05 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Yok ya şarkı bu bizim almanca öğretmeni dinletmişti arabesk tarzında hatta bağırıyor böyle en sonunda..

ODER WİR UNS!!?

ODER VOOYUNSSSSSSSS diye bagirir[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
İyi de bu şarkı ingilizce, sadece haberler bölümü almanca, ayrıca pek arabesk tadında da değil, farklı bir versiyon mu acep?
Aslında sözleri falan aklıma geldi de, kız ölmüş, bunu haberlerde duyuyo falan, arabesk kelimesinin kelime karşılığının da yanlış bilindiği gözönüne alınırsa, bu şarkıyı arabesk olarak tanımlaman doğal.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 05 Ağustos 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ne demek cok acil

sen kendini , ben kendimi yada biz kendimizi ...

demek![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Messor, 05 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
you you?? I me??

Şunu okuyunca aklıma Saturday Night Live da Jim Carey geldi :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ich bin onur butun donem sadece bunu ogrenebildim ve karneye 4 getiridim :D baska birsey bilmiyorum almanca hakkında yeterlimi???[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
valla ben sene boyunca almanca dersinde hocanın bilgisi dahilinde kopya çekmenin ne kdr zevkli olduu dışında bişi örenemedim[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 06 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
ich bin onur butun donem sadece bunu ogrenebildim ve karneye 4 getiridim :D baska birsey bilmiyorum almanca hakkında yeterlimi???

sen iyisin gene ben 2 getiridm bide hocamız okul müdürüydü onur unutma:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
said:
ne demek cok acil

sen kendini , ben kendimi yada biz kendimizi ...

demek!

+1 ...order değil oder olcak o.yannışlıkla bi harf kaçmış aradan :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...