Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Names - adımız yetiyor

Khazab

Öne çıkan mesajlar

UEFA resmi sitesinden alınmıştır.

Big names
Even before 16 more teams enter from the third qualifying round of the UEFA Champions League, there are some big names involved including two past European Champion Clubs' Cup winners - Feyenoord (1970) and FK Crvena Zvezda (1991). The former club are also two-time winners of this competition in 1974 and 2002, along with Bayer 04 Leverkusen and Galatasaray SK, who lifted the famous trophy in 1988 and 2000 respectively.

Sanırım bazı arkadaşların övündüğü şeylerden farklı, neyse biz bunlarla övünelim.

Bu arada adam alamadınız transfer yok diyen arkadaşlarıma da aynı listede Besiktaşta var.
hemde tosun Ailton'lu wow.
ama Allah'ın işine bak.Katsayılara arasındaki farka bide.
gs 50.872
bjk 37.872[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Sosyal ağlarda paylaş

four four two dergisininde mart ayı araştırması varmış sanırım dünyanın en köklü 20 kulübü gibi bişi Galatasaray'da bu kulüpler içinde sadece avrupa başarısı deil tüm taraftar geçmiş falan filan özelliklerine bakarak yapılmış bi liste ama nette bulamadım linkini direk kaynak kaynak die tutuşur bunlar bulursam geçecem geyik yapmayın direk[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

ok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

özet ile diyorki şampiyonlar liginden gelcek takımlar dışında turnuvada büyük klüpler yer alıyor demiş ve takımların ismini vermiş.
ve takımların katsayıları var.GS ya 2-3 tam hatırlamıyorum .katsayılarda.[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Sosyal ağlarda paylaş

evetde garip açıklamşsınz . Burda en iyi takım gibi birşey demiyor . Uefa kupası yada avrupada başarı yapmış takımları güçlü takım olarak söylüyor . Öwün tabikide farklı şekilde anlatıyorsunuz obaaaaaa ismimiz geçiyo diye eğlence y apmaya gerek yok .[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

söylediği kupada uefa kupası . Geçen senede biz uefa kupasının en güçlü ekibiydik . Gittik en güçsüzüne elendik o ayrı =)[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar big siniz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah gs ın avrupa başarısını taktir etmişimdir.

Ama Köklü en büyük geçmişe sahip klup de durucaksınız.

Hepinizden önce Beşiktaş vardı itaat edin...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Eyvallah gs ın avrupa başarısını taktir etmişimdir.

Ama Köklü en büyük geçmişe sahip klup de durucaksınız.

Hepinizden önce Beşiktaş vardı itaat edin...

Dogru söze ne denir.GS avrupada kendini kanıtladı eyvallah ama esas büyüklük o başarıyı korumaktır yazıkki koruyamadı bir Beşiktaşlı olmama ragmen Galatasarayın bu durumlardan daha iyi durumlarda olması gerektigini düşünüyorum bir Türk olarak.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hepinizin bildiği gibi bjk 1903 de kurulmuştur futbol takımı da 1909 olması lazım,ama köklü olma olayı 1-2 yıl ile olmaz,buna göre vefa en büyük kulüp olur ardından gs üsküdar fener ve Beykozumuz gelir,tabi bunun yanında taraftar-başarı vs. eklenir böylece büyük kulüp bulunur,uefa olayına gelince de hiç kıskanmasın fenerli arkadaşlar adımız var napalım :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

uefa kupasında adınız var tabikide . Orda diyorki Uefa kupasındaki güçlü takımlar ve başarıları vs. vs. açıklıyor siz nerenizden anlamışsınız garip .. Bizde Uefaya girseydik bizimde adımız geçerdi ...

Anlamdız bir konu yani alakasız yöne çekiyorsunuz . Bizde everton gibi takımı 5-0 yendik şampiyonlar liginde sıralama yapsınlar şimdi oy bize gelir.[signature][hline]Anubis

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 04 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
bjk vardı ama black, spor kulübü degil, siz yine de kendinizce hava atmaya devam edecekseniz bilemem tabi

Doğru pavyon açmıştık dimi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 04 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
uefa kupasında adınız var tabikide . Orda diyorki Uefa kupasındaki güçlü takımlar ve başarıları vs. vs. açıklıyor siz nerenizden anlamışsınız garip .. Bizde Uefaya girseydik bizimde adımız geçerdi ...

Anlamdız bir konu yani alakasız yöne çekiyorsunuz . Bizde everton gibi takımı 5-0 yendik şampiyonlar liginde sıralama yapsınlar şimdi oy bize gelir.

Orasi oyle degil pek. UEFA'da basari kazanmis klupler yaziyor. Fenerbahce'nin herhangi bir Avrupa basarisi yok ne yaziktir ki... Ayrica `friendly` maclara bakilarak yorum yapmaz UEFA gibi organizasyonlar. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...