vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Disappearing said: slm bende bugün düstüm buralara:)))[signature][hline]come as you are and join me in death.... ahaha bu nickin sahibi ablam ve kardesimdi. fake acc acip arka odadan beni islettilerdi. banlayabilirsiniz arkadasi :/ 5 sene sonra.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ilk imzamin s.o.a.d - atwa olmasi da ezikligin daniskasi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oh post. oh hai, hosgeldim. iy ki gelmisim.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o fake sayılmaz ablan ve kardeşin adına kayıtlı bi üye o fake diye suç attığın için seni banlatabilirim bayan. bide özelden msn atarsanız bu konu hakkında tartışmak istiyorum sizle.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gayet fake. natural born fake ya da kronik fake. sirf beni isletmek icin fake actilar diyom ya. hele bunu bacinin yapmasi, kermit? soruyorum sana. sirtindan vurmak degildir de nedir bu?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 vaniLLe said: gayet fake. natural born fake ya da kronik fake. sirf beni isletmek icin fake actilar diyom ya. hele bunu bacinin yapmasi, kermit? soruyorum sana. sirtindan vurmak degildir de nedir bu? gülcan sıkma canını.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hahaha 4 sene önceki postlara bakınca evrim teorisine inanmayan kalmaz heralde
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Rewendor said: Hahaha 4 sene önceki postlara bakınca evrim teorisine inanmayan kalmaz heralde hee evet, survival of the fittest teorisini cok güzel kanitlamisim. helal bana. =P
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya kendi hosgeldin topicinde post mu kasiyosun?!! ya askus nabiyosun b'oluuum?
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Penthesilea said: said: Alexi_Septimus, 05 Ocak 2005 06:11 tarihinde demiş ki: 2- Burdan aşık olan zihniyete öpücükler yolluyorum bol bol. Bana yollamıcak mısın Alexi ayıp oluyo[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü ftw
Öne çıkan mesajlar