arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 mesleği köylü işte çiftçi.. ufak bir kasabada ailesiyle yaşayan biri. o bilgileri kendi öğrenmiş olmasının imkanı yok bence.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 filmi eskiden cine 5te yarım yamalak izlemiştim. dün oturup tamamını izleyince yine hasta oldum senaryoya. kevin spacey her filminde hipnoz sahnelerinde oynamalı kararını aldım,beyond the sea,k-pax, bu adam kadar iyi hipnoz sahnesinde oynayan oyuncu zor bulunur. adam gerçekten bir gezegenden gelmiş,kanımca boğulmak üzere olan robert'ı(adı robert mıydı hani hep pit diyorlardı) kurtarmış ve her seferinde onun bedenine girerek ona yardım edecek birilerini arıyor. hipnozda söyledikleri ise iki karakterin birleşimi. robert'ın yaşadıklarını anlatıyordu zaten,robert'a şu oldu bu oldu filan diye.benim başıma geldi demiyordu direk. adam gerçekten robert olsaydı o kadar şeyi,gezegenleri nerden bilebilirdi ki,o kadar zekice cevapları diğer adam veremezdi zaten. adam görevini tamamladı ve yine arkadaşının hastalanmış ve felçli bedenini ona yardım edeceğini düşündüğü birine bıraktı. daha önce de bunu yapmış olabilir. hem de tam olayın olduğu saatte gidiyor. belki tekrar dünyaya gelse,yine o adamın bedeninde gelecek. bu arada o çizim sahnesi harikaydı,profesörler o çizimden sonra şaşkınlık içerisinde bakıp adama inanmaya başladılar ya,orası feci güzeldi. çok sevdim ve kevin spacey'li her filmi izleme kararı aldım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Süper film. Yazma ihtiyacı hissettim. Ve evet yeni izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha olm yeni mi izledin :D çogzel film tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 daha geçen gün bende 3. veya 4. kez falan izledim. Sinemasına da gitmiştim, harbi çok başarılı film. Ağır bi film ama içine alıyor seyirciyi bir şekilde. İzlemeyen varsa izlemeli, şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 alala ağır mı? ulan gimli de benzer şekilde "ne olduğu belli olmuyo güzel yapmışlar" gibi bi yorum yaptı. ne alaka abicim gayet açık ve net :P bende mi terslik var yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ağır bi ilm değil bencede gayet açık ve net. güzel film tavsiye edilir(hala izlemeyen kaldıysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ağır demek filmin anlaşılmaz veya kötü olduğu anlamına gelmiyor ki. ya da ben "ağır" kelimesini yanlış kullanıyorum. Neyse demek istediğim şey; filmde aksiyon, kavga dövüş falan vesaire yok. Biri sanki masal anlatırmış gibi izliyorsun filmi. "Uzaylı filmi, fantastiktir kesin.. hemen bakayım, izleyeyim." deyip yeşil canavarlar görmek isteyenler üzülür yani ağırla kastım buydu. Senaryo yavaş yavaş gelişiyor, "ulan bu adam deli mi, değil mi?" modunda izliyosun tüm filmi. Psikolojik, "ağır" bi film işte. nası söylenir ki başka. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 daha yeni izledim aile kurumu övgüsüne kadar kusursuz gidiyodu 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Estel_Anorien said: ya şu topraga gömülmüş topicleri çıkartarak kefal avi yapmasak.. Bende her topicin ilk mesaj tarihine bakmaya kastirmasam. Bir haftasonu evde boş oturup estel'in ayar verdiği postlardan bir almanak hazırlamak istiyorum. Bir insan her topicte mi laf sokar. Yıl yıl gidecek böyle, kalın ciltli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 başığını burda görünce izledim. az önce bitti baya güzel filmmiş yav. iyi ki hortaltmışlar bu başığı yoksa mahrum kalıcaktım bu filmden. kevin spacey de net oyuncu ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 muz sahnesinde oha diye bakakalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kütür kütür yedi muzu adam ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Youtube linki falan varsa paylaşın biz de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d5bvNVx1NqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 11 yıllık topic luld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar