Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

k-pax

athea

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
filmi eskiden cine 5te yarım yamalak izlemiştim.
dün oturup tamamını izleyince yine hasta oldum senaryoya. kevin spacey her filminde hipnoz sahnelerinde oynamalı kararını aldım,beyond the sea,k-pax, bu adam kadar iyi hipnoz sahnesinde oynayan oyuncu zor bulunur.
adam gerçekten bir gezegenden gelmiş,kanımca boğulmak üzere olan robert'ı(adı robert mıydı hani hep pit diyorlardı) kurtarmış ve her seferinde onun bedenine girerek ona yardım edecek birilerini arıyor.
hipnozda söyledikleri ise iki karakterin birleşimi.
robert'ın yaşadıklarını anlatıyordu zaten,robert'a şu oldu bu oldu filan diye.benim başıma geldi demiyordu direk. adam gerçekten robert olsaydı o kadar şeyi,gezegenleri nerden bilebilirdi ki,o kadar zekice cevapları diğer adam veremezdi zaten.
adam görevini tamamladı ve yine arkadaşının hastalanmış ve felçli bedenini ona yardım edeceğini düşündüğü birine bıraktı.
daha önce de bunu yapmış olabilir.
hem de tam olayın olduğu saatte gidiyor.
belki tekrar dünyaya gelse,yine o adamın bedeninde gelecek.
bu arada o çizim sahnesi harikaydı,profesörler o çizimden sonra şaşkınlık içerisinde bakıp adama inanmaya başladılar ya,orası feci güzeldi.
çok sevdim ve kevin spacey'li her filmi izleme kararı aldım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
ağır demek filmin anlaşılmaz veya kötü olduğu anlamına gelmiyor ki. ya da ben "ağır" kelimesini yanlış kullanıyorum. Neyse demek istediğim şey; filmde aksiyon, kavga dövüş falan vesaire yok. Biri sanki masal anlatırmış gibi izliyorsun filmi. "Uzaylı filmi, fantastiktir kesin.. hemen bakayım, izleyeyim." deyip yeşil canavarlar görmek isteyenler üzülür yani ağırla kastım buydu. Senaryo yavaş yavaş gelişiyor, "ulan bu adam deli mi, değil mi?" modunda izliyosun tüm filmi. Psikolojik, "ağır" bi film işte. nası söylenir ki başka. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Estel_Anorien said:

ya şu topraga gömülmüş topicleri çıkartarak kefal avi yapmasak.. Bende her topicin ilk mesaj tarihine bakmaya kastirmasam.

Bir haftasonu evde boş oturup estel'in ayar verdiği postlardan bir almanak hazırlamak istiyorum. Bir insan her topicte mi laf sokar.

Yıl yıl gidecek böyle, kalın ciltli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...