Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Doğduğumdan beri galatasaraylıyım...herzaman takımıma sahip çıktım... ama bu sezon öncesi çok büyük endişelerim var bilindiği üzere eric gerets kalmasını istemesine rağmen yıllık 1.8 milyon $ alması nedeniyle conceicao g.s yönetimi tarafından mevkisinde sadece saidoo olmasına rağmen bedelsiz gönderiyor f.b ise aynı mevkiye aurelio ile oynatmak için 8 milyon $ bonservisle appiah ı alıyor evet para şampiyonluğu getirecek diye birşey yok ama iki ezeli takım arasındaki uçurumun bu kadar artması beni korkutuyor... bence f.b bu sezonda şampiyon olursa ve hatta awrupda başarılı olursa türkiye liginde bayağı bir uçurum oluşturur hatta eğer avrupada bir de kupa kazanırsa çook daha artar bu uçurum.. galşatasaray rahatlıkla paraya çevirebileceği UEFA kupasını kazanmasına rağmen bu yükü kaldıramadı we durum ortada ama f.b nin önünde g.s gibi bi örnek we ekonmiden anlayan bir yönetim varken avrupada başarıyı rahatlıkla paraya çevirebilirler... benim düşüncem f.b bu sezonda şampiyon olursa bir g.s li olarak söylüyorum ki ligde uçurum bir hayli artacak... p.s umarım bu topici kawgaya dönüştürmessiniz[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 etrafta çok fazla fenerli türedi...dönen dönen üstüne...bu sene diğer iki takımdan biri şamp. olsunda taraftar kazansınlar..görüşündeyim..herkes fenerli olmasın kardeşim ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fenerli olacak galatasarayli varmi ki??? ayrica galatasaray in ekonomik durumu kotu ama ben yinede ünitliyim... bi kanat oyuncusu olsa cok iyi olur sakatliklar fln olmasaydi suanda idare ederdide sakatliklar durumu cok net gosterdi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 saido geçen sene oynasaydı daha ii olurdu.concecaio dan daha yararlı olurdu.concecaio bi tek fenerle oynadıgımız kupa maçnda oynadı.adam hep geziniodu ya izledikçe delleniodum.pas almaz pas atmaz.ssadece 11. kişi olarak öle dolanıodu ama saido hazırlık maçlarında gayet ii oynadı.press yapıo ne bilim top tutuo.oyunu açıo.yerinde paslar atıo.ama yonetim inat etti transfer konusuna gelince.böle son dakkikada tutuşma olayları yaşanmayabilirdi.şimdi pires e o kadar para öneriolar.bu parayla daha onceden bi adam alabilirlerdi.hemde bu kadarugraşmazlardı.sırf pires e yuklendiler bide cıkıp hem kily i hemde piresi alırız dio ergun gursoy.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben hakkaten uzuluyorum gs adına basındaki adamlar işi bilmeyince boyle oluyor. (bkz: yönetim)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eğer pazara kadar ii bir adam alınmazsa pazar günü cıngar kopuo ztn..[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Gs 30milyon $ a Jardel i getirdi. 10 milyon $ Hagi yi getirdi 4 sene üst üste şampiyon oldu +Uefa ve Süper Cup Peki uçurum oldumu ? Hiçbir ligde uçurum olmaz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 05 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki: ama saido hazırlık maçlarında gayet ii oynadı.press yapıo ne bilim top tutuo.oyunu açıo.yerinde paslar atıo.ama yonetim inat etti abi bu benimde bildiim saidomu yoksa farklı bi adamdan mı bahsediorz? eer benimde bildiimse ne pressi, ne top tutması, ne açmasından bahsediosn?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Gs 30milyon $ a Jardel i getirdi. 10 milyon $ Hagi yi getirdi 4 sene üst üste şampiyon oldu +Uefa ve Süper Cup Peki uçurum oldumu ? Hiçbir ligde uçurum olmaz... hyr ama denmek istenen o diil. ayrıca parasız kalmamızım tek nedeni FBdeki gibi paradan anlıan yonetimin bizde ogün olmamasıydı.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya abi adama kötümser yaklaşıosunuz.concecaio daha mı iyi oynuodu ya.saido yu aurello gibi yaparsın bi zaman sora.herif ona ragmen ii oynuo.şebek oldu istenmio yollanıo falan.ama o herifi kazansan cok saglam bi ön libero olur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sanmıyorum uçurum olacağını.. Bakın biz(fener) yıllardır süründük.. En boktan takımlara yenildik.. Çıldırdık sinirden sağı solu yumrukladık.. Ama takımımızı bırakmadık.. En sonunda da atlattık o dönemi.. Gsde atlatır diye düşünüyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fener şampiyon olsa da olmasa da türkiyenin en planlı programlı yönetilen ve en çok 'aktif' taraftara (takımına maddi manevi 7/24 destek veren) sahip kulübü olarak arayı bir hayli açtı, açıyor, açacak.. Aziz Yıldırımın son fbtvde programda söylediklerini dinlediyseniz eğer dediklerim daha bir açık gelir. Merak edenler için... http://www.fenerbahce.org[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayırlısıyla su yonetim bi gitse de herseye 0dan başlasak tkrr bi morellense herkes[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Gs 30milyon $ a Jardel i getirdi. 10 milyon $ Hagi yi getirdi 4 sene üst üste şampiyon oldu +Uefa ve Süper Cup Peki uçurum oldumu ? Hiçbir ligde uçurum olmaz... 10 milyon dolar mı? OHA , Hagi 10 milyon doların kaçta birine geldi be... 10un vedası diye belgeseli var izleyin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 05 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 harbi 10 ne yaw yanlış bilgi edinilmiş[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bizde takımı için ölücek hakkaten takımını seven bi başkan lzm.öle 6-0 da sırf failr play ödülü aliyim die alkışlamayan.ölü gibi etrafta geznimeyen canlı bi başkan lzm bu herif ölmüş ağlayanı yok.başlarda hep savunurdum canaydını ama bu sene bitti yani.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fener yönetimi paradan anlamaktan ziyade para sıçıyo :-p[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya saçmalıyorsunuz her takımın bunalım dönemi olur. Gs ın seneler öncede vardı. Fener şu anda en göze batan takım.Ama oda uzun sürmeyecek. Hiçbir ligde bir takım uçurum yapmamıştır yapamazda imkansız çünkü 2-3 sene sonra fenerde kötü duruma düşücek.Bu sefer trabzon falan iyi dönem yaşııcak bu belli olmaz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 05 Ağustos 2005 01:13 tarihinde demiş ki: bizde takımı için ölücek hakkaten takımını seven bi başkan lzm.öle 6-0 da sırf failr play ödülü aliyim die alkışlamayan.ölü gibi etrafta geznimeyen canlı bi başkan lzm bu herif ölmüş ağlayanı yok.başlarda hep savunurdum canaydını ama bu sene bitti yani. Takımı için ölmesine gerek yok, şöle cebi para dolu olsun, biraz da kafası çalışsın, futboldan da haberdar olsun yeter.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 öyle olursa ben takımı için ölmüş kabul ederim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yanlız bu canaydın cidden efendi bi adam.. Aziz başkanı baloya davet etmiş.. Galatasaray Başkanı 100. yıl kutlamalarına yazılı olarak davette bulundu. Bunun için teşekkür ederim. 100. yıl balosuna gitmeyi çok isterim. Yalnız o gece yapılacak bir yanlışlık bütün geceyi mahvedebilir. Bu yüzden katılmayacağımı kendisine bildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sanırım insanlığına, efendiliğine kimsenin bir lafı yok. en azından ben öyle gözlemledim.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. [Bu mesaj Dextra tarafından 05 Ağustos 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @blackcaos : fazla emin konuşuyosun yok 2 sene sonra fenerbahçe surunecek falan ben pek sanmıyorum da.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sayende iyice surunuyo Cintonick biz burda muhabbet ediyoruz laf sokma amacli bulunmuyoruz soylediklerimizi turkce-ingilince sozluk cevirisi gibi anlama... kafani calıstır biraz adam orda olabilir dio ayrica fener sanki suan cok mu iyi cok iyi diosan avrupada gorecegiz suan turk futbolu bi gerileme doneminde fenerde kotunun iyisi ama sen 3 post icinde yine 6-0 diecegin icin bos yere konusuyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 theo +1. cintonik tam anlamamışın sanırım. black laflarının ardından "bu belli olmaz" demiş. hemen höööyt diye çıkışmayalım di mi?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar