jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arkadaşlar, ben full RP taraftariyim, yani ciddi oynicaz, geyik yapmicaz demiyorum ama yapinca da ordaki karakterlerimiz olarak geyik yapalim diyorum...ve bu durumu ne kadarımız destekler merak ediyorum. yani, RP'ye önem vermeyip tit kurup sağa sola saldıracaksak ben yokum. RP: role play tit: türk intikam tugayı :D[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ztn sen orda tit de artik nolur bilemem :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ehehe, e tabi...o zaman tit saga sola mı saldırır, saldırılır mı bilemem...neyse büyük azınlık da olsa dişi takipçileri düşünerek filtre takıyorum geyiklerime ve tit konusunu bırakıyorum :) esen kalın[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ya rp yapilir da komik gleio bazen bana . Lortum 100 gp pls k3nk die dolasanlar olmassa olabilir de bzn ulan kardesim adam gibin konussana diesim gelio[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya zaten ortam SW olunca pek o tarz abartılara gerek kalmicaktir bence...yani fantastik ortamlarda yani medievel (ortaçağ benzeri) falan olunca evet olay bazen abarabiliyor, ama modern ortamda bence doğal gelicektir zaten rp konuşmaları da[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 mmorpg'larda rp olayı accayip keyif aldıım ve düzenli yapmak istediğim bişeydir ama tanıdığın insanlarla olmuyo. illa ki gerçek hayat muhabeti iş/okul geyiği vs giriyo işin içine. bence anca şu olabilir; özellikle sağlam bi PA olabilirsek yabancıların (özellikle PA harici kitle, yani illa gavur anlamında değil) da bulunduğu ortamlarda RP zorunlu olabilir. PA'nın imajı, karizması sağlam olur, hatta belki FS slotların açılmasına bir katkısı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 dogru söylüyorsun, yani gerçek hayattan kankalarla full rp zor tabi...fs slotlarıyla ilgili ne desem boş.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 PA ca ceday olurmusek mezela :P[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ehehe :D[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Evet RP yapmak benim de hoşuma gider,ve katılıyorum gelecekte geçtiği için daha kolay olacak rp.Sonuçta SW filmlerinde falan konuşma tarzları normal yaşamdaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Rp yapcaksanız starsider serverına takılın. Türk guildi içinde neyazıkki rp felan olmaz.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 03 July 2003 05:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Darksun'a katılmadan edemeyeceğim, yakında kent merkezlerinde şöyle muhabbetlere tanık olacağız nasılsa... Elemanın Biri: Tatu'da (kanka gezegen ya, ismi kısaltıyoruz hemen) geziyorum. Baktım PK'nin biri geldi. Dedim Lort'um, size katılmak istiyorum fekşın olayı fekşın ekşın mauheuha (yeni versiyonla: dassdasd). Bana dedi işte seni öldürmem lazım. Aklı sıra dalga geçiyor lavuk. Atak falan verdi, ben de daldım direk buna neyse ki kestim (kestin?) bunu eehuehuehue. Etkisiz Eleman: mauheuhamauhauh Diğer Eleman: Bu amerikalılar bilmiyor len bu oyunu, bende geçenlerde bunlarla partiye girdim. Baktım mal mal takılıyorlar, çektim pistolü, oyun böyle oynanır dedim, önüme geleni tek başıma (sallıyor inanmayın) indirdim. Bunlar böyle waw felan diyorlar bilmemne. Eeee Türk gücü abi... Her yerde gösteriyoruz gücümüzü. Amerikalı: Turk? Are you Turkish? Diğer Eleman: Yes k3nk (k3nk:???) Amerikalı: You suck! Etkisiz Eleman: maueuhauehua ... uzar gider.[hline]Avaturk [Bu mesaj Goodness tarafından 03 July 2003 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Goodness, bu tarif ettiğinden biraz daha seviyeli bir kitlenin oynayacağını tahmin ediyorum. en azından okulu kırıp günlük harçlığıyla cafede kılıçlı cs oynamaya giden kesim olmayacak. ama yine de haklısın tabi, rp açısından çok umutlanmamak lazım.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 03 July 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 koptum goodness..[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ya paticik olarak cou kisi birbirini tanior ve en azindan tanimasa da burdaki nerdeyse herkes yasini basini almis almamissa da olgun insanlar.Lortum pls k3nk kesme 100gp ok3 ? geikleri olcaini sanmam ama asdasd yapani atsak :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Anarchy onlinedada bir türk guildi ve tanıdıkla başladık ama sonunda yine olmuyor. Rp yi uygulamak biraz uğraş gerektiriyor ve guildede onla uğraşacak fazla eleman olduğunu sanmıyorum.En iyisi siz 4-5 kişilik bi gurup kurarsınız (aynı guild içinde beraber oynayacağınız) onlarla rp yaparak takılırsınız , guildden arkadaşınız gelip naber lan biraz para versene dediğinde bozulmamanız gerekiyor tabi.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 03 July 2003 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Tanidik olunca olmuor ya bence once bi oyuna baslialim da rp yapan cok olursa biz de yapariz[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 arkadaslar bu aksam oyuna bakabildim, bir arkadasa fedexle yollamislar, o da bugün başlamış, süperdi hayatımda böyle mmorpg görmemiştim...ao mao haltetmiş yanında diyorum (ki yakın zamana kadar cok severek oynardım ao'yu)...ilgilenen olursa ultima, ao ve daoc account'larımı satıyorum :) rp'yle ilgili olarak da, zaten cogunlugumuzun imperial olacağı ve benim de kesinlikle rebel olacağım, çoğunluğumuzun rp istemediği (gördüğüm kadarıyla) ve benim de 1. sırada rp'yi tutmam sebepleriyle ilk karakterimi starsider'da başlatıcam, rp ve rebel olmak isteyen arkadaşları beklerim. rp server'ı olması yanıltmasın sizi, bence starsider'a çoğunlukla oyunu ego tatmini için değil de ortamın keyfini çıkartmak için oynayanlar girecek. hardcore boyutlarda onu asacam, bunu kesecem, diyen arkadaşlar varsa da onlara da bloodrhym miydi tam hatırlayamadım adını, o server'ı öneririm.[hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Rp isteyip de imperial olanlar nereye gitsin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yada eğer rp olacaksa,rebel de olabilirim,sorun olmaz yani.Starsider'ın şu ana kadar kurulmuş olan PAlarına şöyle bir baktım da,çoğunluğu rp yapıyor sanıyorum..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bakarız ya, zaten zaman içinde mutlaka herkez kendi gibi olanlarla takılmaya başlicaktır, zaten cok server var, isteyenler de 1 rebel 1 de emperial karakter bile başlatabilir. rebel konusunda çok ısrarcı olmama rağmen, rebel karakterimi ss'da başlatıp, eclipse'de de emperial başlatabilirim bi tane, (bizimkilerin çoğu emp. istiyor diye) ilginç olur benim için de :) bu arada çok mutluyum, oyun bugün elime geçti, şimdi update'leri alıyo... umarım p3 650'yle çalışır !?! :( her ihtimale karşı ofisten p4 2.4 de getirdim :) ama onu kurmak gerekirse, herşeyi baştan yüklicem !!![hline]nicholai hel - europa (uo) nicholai - atlanteen (ao) nicholai - kai (daoc) ozan - istanbul (tr) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 p3 650 yi ii kasar ii ram ve ekran kartıyla anca oynarsın :( eğer betadaki gibiyse halen...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar