CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yada adam altında arabayı tamir ediyordu ve kulağında İpodu vardı ve sizin geldiğiniz duymadı yaptığı tamirin sonucunu görmek için arabanın altından çıktığında ise artık çok geçti![signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Honda Jazz bayan arabası bi kere kesinlikle bir bayan... Zaten anahtarı unuttuğundan ve yamuk park edişinden anladım. Üstelik arabada ruhsatta yok! ve torpidoda birde iç çamaşırı var (bulsam ne güzel olurdu :P ) torpidoda bi tane ayna.var keşke elisha mın arabası olsa böyle kiralamış falan burda amca kızını ziyarete gelmiş falanda filan =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Filaş Filaş Filaş Araba yok lan ! ühühüühühüh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nası yok. yedek anahtarı mı varmış hehe[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yediniz ayvayı ehe. :P aslında arabayı oraya bilerek bırakmışlardı , anahtarı ilk alanı 13,5 gün içinde öldürüceklerdi.bittiniz.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bilmem yok nerde bilmem. Bana içerdeyken yazmayan toptur dombilidir.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Belkide arabanın sahibi anahtarını kaybettiğini farketti, evde falan onu aramakta şu anda. 6 saat geçmesi bu teoriyi derbeder ediyor tabi :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sahibi gelince haberdar et :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence arabanın kendisine ait olduğunu şeyettirdi ve çektirdi arabayı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şuuu metrisiin önüüü bir uzun alaannn ben seniii sevdiiimm gerisiii yalannn.... dım dım dım saz ne kadar eminönünde ya ? saz almam lazım bide sakal bırakıyım parlak parlak gitmeyelim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mr_Hand, 04 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki: oh lord won't you buy me a mercedes benz :D Bak bu harika olur işte :D[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yedek anahtarı vardır onla almıştır.Çok panik yapma bence.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fake kokusu var gibime gelio :P hangi avanak 0 arabanın anahtarını uzerinde bırakır.Bıraksa bile size diim erkek diildir kesinlikle[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya yedek anahtarı alıp gitti herhalde e şimdi ben bu anahtarı napıcam ? eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kafelerde otururken masaya koyarsin[signature][hline]TOiO
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dela süpersin muahah[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lol cafe iyidi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heahah her yere konulabilir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi bizim arabayı gördünüz mü ya?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: virgil, 04 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki: araba yerine ww gönderse olmazdı di mi.. ww? winterwolf? whitewolf? said: bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Varya eğer güzel bi kız gelip alırsa anammm Kahramanım benim diye öpse beni Sonra çağırsa gel bu gece bendensin dese -Sinaaaaa Kalk -nEaaa !!! daha saat kaç ! ahaha /lol[signature][hline]Beş Hececiler
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 white wyrm[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
arina Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eee gittimi şimdi araba yani! tüh gitti mis gibi araba[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hemen kilidi değiştirtseydiniz tanıdık bi ustaya[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 üzüldüm be tüh :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben bi poloda kapıda unutulmus bi anahtar buldum. bi arkadas daha vardı yanımda gece olsun alır arabayıo gezeriz dedik.gece 11 gibi arabanın yanına gittik 7-8 kişi toplanmış arabayı açmaya çalışıyolardı biz yolun karşısından baktık.sona uzaklaştık.ne kötülük düşünmüşüm ama =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar