Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sır kapısındaki gibin ansızın gelen araba ... =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yada adam altında arabayı tamir ediyordu ve kulağında İpodu vardı ve sizin geldiğiniz duymadı yaptığı tamirin sonucunu görmek için arabanın altından çıktığında ise artık çok geçti![signature][hline]
Mesaj tarihi:
Honda Jazz bayan arabası bi kere kesinlikle bir bayan...
Zaten anahtarı unuttuğundan ve yamuk park edişinden anladım.
Üstelik arabada ruhsatta yok!
ve torpidoda birde iç çamaşırı var (bulsam ne güzel olurdu :P )

torpidoda bi tane ayna.var

keşke elisha mın arabası olsa böyle kiralamış falan burda amca kızını ziyarete gelmiş falanda filan =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Filaş Filaş Filaş

Araba yok lan ! ühühüühühüh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
yediniz ayvayı ehe. :P

aslında arabayı oraya bilerek bırakmışlardı , anahtarı ilk alanı 13,5 gün içinde öldürüceklerdi.bittiniz.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Bilmem yok

nerde bilmem.

Bana içerdeyken yazmayan toptur dombilidir.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Belkide arabanın sahibi anahtarını kaybettiğini farketti, evde falan onu aramakta şu anda. 6 saat geçmesi bu teoriyi derbeder ediyor tabi :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
sahibi gelince haberdar et :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
bence arabanın kendisine ait olduğunu şeyettirdi ve çektirdi arabayı.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Şuuu metrisiin önüüü bir uzun alaannn ben seniii sevdiiimm gerisiii yalannn....

dım dım dım

saz ne kadar eminönünde ya ? saz almam lazım bide sakal bırakıyım parlak parlak gitmeyelim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
fake kokusu var gibime gelio :P hangi avanak 0 arabanın anahtarını uzerinde bırakır.Bıraksa bile size diim erkek diildir kesinlikle[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Mesaj tarihi:
Ya yedek anahtarı alıp gitti herhalde

e şimdi ben bu anahtarı napıcam ? eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Dela süpersin muahah[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
heahah her yere konulabilir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
said:
virgil, 04 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
araba yerine ww gönderse olmazdı di mi..

ww? winterwolf? whitewolf?

said:
bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
Varya eğer güzel bi kız gelip alırsa
anammm

Kahramanım benim diye öpse beni
Sonra çağırsa gel bu gece bendensin dese

-Sinaaaaa Kalk
-nEaaa !!! daha saat kaç !

ahaha
/lol[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
eee gittimi şimdi araba yani!
tüh gitti mis gibi araba[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
üzüldüm be tüh :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ben bi poloda kapıda unutulmus bi anahtar buldum.
bi arkadas daha vardı yanımda gece olsun alır arabayıo gezeriz dedik.gece 11 gibi arabanın yanına gittik 7-8 kişi toplanmış arabayı açmaya çalışıyolardı biz yolun karşısından baktık.sona uzaklaştık.ne kötülük düşünmüşüm ama =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

• Yeni Oluştur...