sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 muhtemelen torpidoda yada üst gözde ruhsat vardır, oraya bak bi zahmet, adamın adını al ara, bu arada araba çalıntı olabilir, ve artık parmak izleriniz anahtarda.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde demiş ki: yani koskoca tanrisin, herseye gucu yetensin. yetersizin allahi bi araba veriyosun sevgili kuluna, olcak is degil. bugun allah icin ne yaptin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
virgil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bak sen şu allaan işine.. araba yerine ww gönderse olmazdı di mi.. araba ne işe yarıodu hehe
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: aquila, 04 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki: said: Dela, 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde demiş ki: yani koskoca tanrisin, herseye gucu yetensin. yetersizin allahi bi araba veriyosun sevgili kuluna, olcak is degil. bugun allah icin ne yaptin? auhahuauh :D[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 black ortalarda yok ortamlara akıyor heralde ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dürüstlük , "doğruyu yapmalıyım" duygusuda biyere akdar , bikaç tur atmaktan bişeycik olmaz :D[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Uyudum uyandım. Dedim gelir herhalde ben uyurken gelmedi oldu 6 saat benden günah gitti. Nereye gidiyoruz millet ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ahahah farketmez sen gel alda bizi :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Otomatik fites bide feci kaptırırım bunda. Söyliyim yani.Gerçi bu arabayla ne kadar kaptırırz orası meçhul de =) biz taksime gidiyoruz.Arabaya 6-7 kişi sığar. Kontejan da kaldı 5 kişi gerçi isterseniz gelip alırım depo full.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Saat:1930 Yer:Taksim Tüm ekiplerin dikkatine! El Kaide militanlarına ait olduğu bilinen ... renkli xxxx plakalı Honda Jazz marka otomobil Taksim'de bulunmuştur. Militanların silahlı ve tehlikeli....[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya o değilde ya araba bomba anahtar pim olsaydı ne sazanmışım lan ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 :) Ehue Allah korumuş... Ama gavurun dediği gibin Shit Happens! Çalıntıdır falan, sizi içinde görürlerse gitmeyin okka altına :D Ayrıca Dude Where is my car???[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 honda jazz anahtarı kapıda unutcazz hayata renk katcazz[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: bLackcha0s, 04 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki: ya o değilde ya araba bomba anahtar pim olsaydı ne sazanmışım lan ehu -aa anahtarı arabada unutmuslaaaAAAaaaaaAAAAa... OOoOooooOOoO ;)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence in aşağı dükkanlara falan sor kimindir nedir falan diye. Cidden çalıntı olabilir araç. Açıklayana kadar canınız sıkılır sonra polise. Ayrıca sahibi gelirse biz bulduk bekledik gelmediniz geziyorduk derseniz bence sevimli karşılamayabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bulduk bekledik gelmediniz geziyorduk buna benzer bi durum bi arkadaşla babasının başından geçmişti yanlıs hatırlamıyorsam :) sonu pek te iyi bitmemişti :D[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sazan falan değilsin black kimse olsa direk açar bence o heyecanla :) -Aaaaa bak arabanın üstünde anahtarı unutmuşlar. -Hadi lan -Valla bak -Aha alalım hadi (Binerler.) -(Kontağa anahtarı sokar ve çalıştırmak için çevirir.) Sabah Gazetesi: Bilmem ne mevkiin de arabaya konulan bomba ile 2 kişi havaya uçtu. (Biri Black ahaha)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya sordum millete herhalde bizim apartmanda oturuyor falan dedi komşular. Varya eğer güzel bi kız gelip alırsa anammm Kahramanım benim diye öpse beni Sonra çağırsa gel bu gece bendensin dese -Sinaaaaa Kalk -nEaaa !!! daha saat kaç ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hemen aslında polise bildir he ama birileri tanıosa o ayrı ama hiç bilinmeyense kessin gidip polise bildir başına iş alma[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hayallere daldık bari tam dalalım. 4 manken acele ile iç çamaşır defilesine giderken unutmuş olsunlar. Geri geldiklerinde sizde anahtarı görünce kahramanım diyip size özel bir defile yapsınlar bari.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yada 200 kiloluk 4 tane zencinin anahtarı 2 dk bıraktık kim aldı lan eşliğinde kapına vurduklarını düşün![signature][hline]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 anahtari icerde birakip kapilari kitleyin. niyetiniz iyi bile olsa sahibin nasil bi adam/kadin olucagi belli olmaz basiniza dert acar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu işte bi iş var ama bakalım. Bişeyler olucak, 6. hissim kuvvetlidir :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir fantezi daha. Yakındaki bankayı soymaya giden 4 kişi arkadaşlarına arabayı çalışır halde bekletmesini söylerler. Fakat hem heyecan hem de öğleden beri serinlemek için içtiği suyun azizliği ile çişi gelen hırsız hemen karşıdaki lokantada WCye gider ve anahtarı üzerinde unutur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende bi cip buldum üstünde anahtarlı adamı buldum teslim ettim kola ısmarladı cimri herif :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Öne çıkan mesajlar