Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allah Analı Babalı Sıhhatlı ve guzel bır yaşam versın...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
11 tane isteriz baba paticik Seviyoruz Seni[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Saglikli mutlu olsunlarda gerisi onemli degil.

Bir erkek bir kiz olsa daha tehlikeli olurdu 2 kizdan,devamli ablasina karisan bir erkek kardes.

Yani kendimden biliyorum hic hos olmuyor :D

Tebrik ederim umarim Duru gibi onunda hersey gonlunce olur.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 25 Şubat 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
En azından ileride araba anahtarımı rahat rahat bırakabilicem masaya :)

Alıp da erkek arkadaşına vermesi gibi daha da vahim bir durum olamaz mı sence =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Mesaj tarihi:
Adam kalpten gidicek eheh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Mesaj tarihi:

Ay ne güzel ya!!!
Her ikisine de sağlık mutluluklar... :-)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
ismini hacışakir koyarsınız artık =) duru-hacışakir temiz bir aile[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 25 Şubat 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi 2 tane oğlan yapacam, direk senin hatunlara asılmaları için taktikler vericeğim ciddiyim :) Gerçi tabii buna ne der benimki bilemiyorum :)

Çok imrendim be![signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
Allah analı-babalı büyütsün, sizlere hayırlı birer evlat olsunlar dileklerini bir kez daha yineleyeyim öncelikle.. :)

abso aslında bir bakıma daha iyi, dertleşmek için önce annelerine gidecekler muhtemelen, daha çok vakit ayırabileceksin kendine.. ;) bir de kuşak çatışması olayları anne-kız ile baba-oğul arasında yaşanıyor ziyadesiyle benim gördüğüm, yine daha az başağrısı.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ay çok sefindirik oldum.Tebrikler allah analı babalı büyütsün...Bigün getirde sefelim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...