iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 -2,116,525,329 boyle birşey oldu cantada anlam veremedim.Nedir bu ? İtem sattım sonra param boyle oldu. [signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad [Bu mesaj nym tarafından 01 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ohahah çok iyi be[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 paran uçtu gitti... Gold bar' a çevirip inventory' ne koyman lazımdı onları...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 icra gelmeden öde borcunu inn hostess'e :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1,8 milyardan sonra bi bug var ondan kaynaklanıor gm ile görüşüosun düzeltio paran negative suan bugdan kaynaklanan bi sorun premiumsan acc den yazarsan kısa sürede customer sana yardımcı olur yani sanırım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 allahın sopası yok sen misin koko kullanan (duyum asılsız olabilir) [Bu mesaj HasanGraver tarafından 02 Ağustos 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eskiden bende de -2000 falan oluyo du da artık olmuyo. :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: CursetH, 01 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki: 1,8 milyardan sonra bi bug var ondan kaynaklanıor gm ile görüşüosun düzeltio paran negative suan bugdan kaynaklanan bi sorun premiumsan acc den yazarsan kısa sürede customer sana yardımcı olur yani sanırım :D 1,8 değil 2,1 milar 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 pekı ustundew 1.9 mılyar varken tıcaret yaptın 900m dah geldı ne olcak? acıl cvp verın hmn tezgahı kapatırıım :)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tezgahı hemen kapat...Aman diyim... Anında eksiyi görürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 off işte yandık o zmn evde deılım ya anca beklıcem bırı gelsın msn e de sıfreyı verıım dc etsın beni :([signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nym sen japkoda oynamıyorsun dimi? dün iki kişi kastırdım birinin nicki nym di hatırlıyorum bi yerden paticiğe giriyonuzmu dedim hayır dediler bizi cz de sürekli kesiyodu fln dediler sen değilsin dimi o kastırdığım??? :-) [Bu mesaj Milamber tarafından 02 Ağustos 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kanka (nym) ALLAH cezanı wermıs ahuauhauh[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nym Gm i bul rollback iste başka caresi yok charın moradonda kaldı :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yapmıyoruz dediler.APP bir charla satıyordum gerci ama yazık emeklere.Adam resmen yapmıyoruz demiş ya :( Salla gitsin.Ben Mage'imle devam edim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İtem olmadıgı için ve warriordan sıkıldıgım için satmak istiyorum.Alacak varsa pm atsın. 61 LvL 46K NP Blade Master İsteyen olursa tabe oyundaki para ile satıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2 milyar fln paran mı vardı diezde? yani kusura bakma ama nerden buldun o kadar parayı merak ettim ???[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 +7/12 Chitin Shell Pauldron +7/12 Chitin Shell Pads +7/12 Chitin Shell Helmet +7/12 Chitin Shell Gaunlet +6/10 Chitin Shell Boots +7/70 Raptor +7 GIGA +7 Scorpion Shield vs vs. Ben sadece Shelleri satmıstım 2,5 milyara işte dusun artık :( App bir char vardı hatta charı satın alan adam gorecek 2,5 milyardı biri bana 2 milyardan asagı dusur duzelır dedı 600 m koyduk 1.999.999.999 ındı ama hala - seklınde duruo.Yani para Nym nin ustunde değil.App bir charın uzerınde.23 lvl bir mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kral_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Baq nym abi sen yapiyordun adamlara ALLAH da sana yapti iste:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: nym, 02 Ağustos 2005 16:27 tarihinde demiş ki: +7/12 Chitin Shell Pauldron +7/12 Chitin Shell Pads +7/12 Chitin Shell Helmet +7/12 Chitin Shell Gaunlet +6/10 Chitin Shell Boots +7/70 Raptor +7 GIGA +7 Scorpion Shield vs vs. Ben sadece Shelleri satmıstım 2,5 milyara işte dusun artık :( App bir char vardı hatta charı satın alan adam gorecek 2,5 milyardı biri bana 2 milyardan asagı dusur duzelır dedı 600 m koyduk 1.999.999.999 ındı ama hala - seklınde duruo.Yani para Nym nin ustunde değil.App bir charın uzerınde.23 lvl bir mage. gold bar al iki tane daha baska chardan sonra ekside olan charla bozdur, paranı 1,799,000,000 coine düşür.. en azından onu kurtarırsın.. düzelir[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1.800 den az olunca duzelıyormu ?[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arkadasımınkide öyleydi düzeldi gm nasıl düzeltmem demiş şaşırdım dogrusu o premium olduundan düzelttiler ama bu yöntemde düzeltiormuş 1,8 milyarı gecince yada 2,1 milyar bug oluormuş 1,8 le düzeliormuş sen yinede 1,799,.... seklinde dene[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İnsallah olur :([signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 düzelmezsede koymaz sana 2 milyar :D[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hahahahah :D koydu saten koyacagı kadar :)[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar