Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Korkmaz'a noldu?

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Gerek takımına olan sevgisi, gerek örnek ve eşine futbolda az rastlanır kişiliği, gerek zaman zaman dan dun ileri vuruşları olsa da tanrı vergisi olmayan tamamen kendisinin çalışarak sonradan elde ettiği müthiş markaj ve defansif yeteneği ile Türk futbolunun ve GS'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biriydi Bülent Korkmaz, yaşlandı, son sezon yedek kaldı ama yine de ne takımından ne milli takımdan kopamadı. Gönderilmek istendi, kendisine haksızlık edildi, kulüp bul denip paf takıma mahkum edildi, dışlandı. Hatta en son hiçbir şey yapmadığı halde hakkında "Bülent artık GS'ye dönemez." diye konuşuldu yöneticilerce. Belki de taraftarın büyük hata edip sessiz kalmasıyla da büyüdü bu olaylar. Ve şimdi GS'ye çoğumuzun hatırlayabileceğinden çok daha uzun yıllar boyunca hizmet eden nice zaferler, kupalar, başarılar kazandıran onlarca kadroda ismini gördüğümüz kaptan yok ortada. Kayıplara karıştı. Ne kampta, ne kulüpte ne başka yerde. Peki hakediyor muydu böyle bir ayrılığı?

Merak ettim, var mı haberi olan? Nerededir, ne yapar kaptan Bülent?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

sevmem bülenti

Ama Şu ülkedeki en sağlam adamlardan biriydi.Vefasız bu gs.
Aslında takımlar böyle ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 24 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
amaninn kavga çıktı
özelden değil burdan burdan

yok hacı,en son kavgamı senle yapmıştım artık kavga falan yok :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 24 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 24 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
amaninn kavga çıktı
özelden değil burdan burdan

yok hacı,en son kavgamı senle yapmıştım artık kavga falan yok :)

sayende 3 hafta ban yemiştim !!! =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

çirkefin tekiydi 40 yasınada geldi zaten ortada gozukmese daha iyi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bülente baksaydık eğer.
Çalınan hiçbir faul faul deildi.
Ayrıyetten bülent her dili bilirdi herkesle birşeyler konuşabiliyordu?

Ancak GS tarihine adı yazılacak bir oyuncuydu. Ben 21 yaşındayım ve ilkokul yıllarımdan beri hatırlarım Bülent GS de oynuyordu hatta birde kardeşi vardı bunun mert diye ancak daha sonradan gitti. Bukadar uzun yıllar GS ye hizmet etmiş bir oyuncuya hakettiği gibi davranılmıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...