bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hayatımın filmi kesinlikle izleyin 25 i geçmiştir hala izlerim harika bi film tavsiyede tavsiye ederim =) şuan yayınlanıyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 vakit geçsin izliyim.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 25, öeeh..ama ben de en az 3 kere izlemişimdir.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 izliyommmm[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Az önce en sevdiğim sahne geçti =) Bu tarım ilacı yapan adamın kızı arabada erkek arkadaşıyla yiyişiyor ve uzaylılar dünyayı yok edicek deniyor. Çocuk : (Kızı öper) bu dünyadaki son gecemiz olabilir.Bakire ölmek istemezsin değil mi ? eheueu çok şerefsiz velet...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende 3 kere falan izlemişimdir bu filmi.Ama keşke Will Smith uzaylıya yumruk atmasaydı...Onun haricinde güzel film.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tek kelime ile muhteşem filimdir. 10 kez falan izlemişimdir. Will Smithin uzaylıyı dövdüğü sahnede çok güseldir. Hatta her sahnesi çok güseldir ama uzaylıların yoq oluş sahnesi ve ilk saldırış sahnesi daha bi güseldir...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya tabii ki Güzel filmde ne bileyim uzaylıya yumruk atması çok amerikanvari olmuş.Mesela onun yerinde bi Türk olsaydı Uzaylıyı çıkararır aracı incelerdi.Mesela kaç yaptığıını falan:)[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 orda bir türk olsa uzaylıyı çıkarıp aracı incelemek yerine bi atamızın çok eskiden aksarayda yaptığınıda yapabilir. senesini unuttum..[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 amerika tekrar dunyayi kurtariyo oleeeyyy...[signature][hline] [Bu mesaj aquila tarafından 02 Ağustos 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Amerikan espirileri benı artık cok sıkıyor ya[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Elvis left the building![signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Alın işte bir örnek vermiş Zegna :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Amanın ben de hastasıyım bunun. Bu kadar absürd bir film olamaz zaten ehahs. Yumruk ile devrilen uzaylılar, hele hele o virüs sahnesi yok mu; kaç bit olduğunu ben burdan sayıyorum ulen o kurukafanın ehahs. Süper eğlenceliktir her gördüğümde oturur izlerim, hiç sıkmaz. Bu hiç sıkmayan filmlerden biri de The Rock namı diğer Kaya. Acaba bunun hastası olanlar ona da hasta mı ? Küçükten bir analiz yapayım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kaya'da ferrari'nin paramparça olmasıyla verdiğim ilk tepki.. "Rraarrgghh!!" içim cız etti yani.. başrol oyuncusu ölse falan koymaz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 The Rock ında Hastasıyım hatta onu daha çok severim.Ondan bi mantık hatası varmı ? Ferrari parçalandığında aynı duyguyu bende gösterdim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: MeSh, 02 Ağustos 2005 09:54 tarihinde demiş ki: kaya'da ferrari'nin paramparça olmasıyla verdiğim ilk tepki.. "Rraarrgghh!!" içim cız etti yani.. başrol oyuncusu ölse falan koymaz. +1[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi filmde çok salak bişey vardı dün. bütün şehir panik halinde ve o kargaşada şehirden kaçarken kimse karşı şeridi kullanmıyor. öyle bi kaosta saçma deil mi?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya zaten filmdeki repliklerin de büyük bölümü de çok basit sıradanlar. Film aslında güzel deil ama o tür efektleri ve o olayı bu kadar çarpıcı kimse göstermemişti. (hatta haberlere bile çıkmıştı ufonun şehrin üstünü kapladıı sahneler) Ama yine de severim bu filmi :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Ağustos 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 klasik amerikan filmi..bana pek birşey ifade etmiyor *!filmi beğenenlere göz atar ve kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Başkanın konuşması beni bitirdi. Bomba konuşmayı yapar, insanlar gaza gelir, gidip uzaylıları döverler ve özgürlük. Noldu insanlık kazandı, püsür oldu. Çok komik geliyor bana =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya adam neredeyse dos virüsüyle uzaylıların sistemini çökeltiyor,dahası var mı : )?Cumhurmusun sen be?Ayrıca Jew-Perfect gibi şeyler olduğu için biraz propaganda kokuyor.Ama genelde mantık hataları dışında güzeldir.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla bi film yapcan işte war of the worlds gibin.. ama ölmicekler dünyayı ele geçircekler film bitcek ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çok amerika güzeldir,amerikayı seviniz tarzı bir filmdi bence. çok sarmamıştı beni.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Açıkçası ben dünyayı kurtaran amerikalılar kavramından öyle biktim ki anlatamam bütün milletler oturmuş kıyametlerini bekliyor ama amerika yılmıyor bilmem ne bilmem ne....[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar