Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 @ Sin Crusader da Chance to hitle vuruyor. Ama Sanırım Icy deb daha fazla proc ettiğini anlatmaya çalışmış. Evet off hand e yaptırdığınız enchantın proc şansı Off hand silahının verdiği dmg gibi ani %50 düşüyo. Millete çok nadir vuruyor gibi gelmesinin sebebi aslında main handle instant vuruşlar yaptığımızdan main handin fazla hit/fazla proc yapmasından kaynaklanıyor. Off hand e DMG enchant bana garip geliyo zaten %50 düşük dmg vuruyorsun. Bide sadece düz vuruş yapıyosun ondan çekici gelmiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Sin, 27 Mayıs 2005 03:59 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 26 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Crusader: Arcanite reaper'ıma yapmıştım, hehe arcanite reapera crusader roxerazzzz!!!! lol bi knight setli combat rogue ile yada prot warrior la duel et bakalım nolcak sonuc... sonuc ikisinide yardirir arcanite reaper ve crusader[signature][hline]-------------------------------------- www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya beleş bulursan ne olursa olsun bastır girsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Sin, 27 Mayıs 2005 03:59 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 26 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Crusader: Arcanite reaper'ıma yapmıştım, hehe arcanite reapera crusader roxerazzzz!!!! lol bi knight setli combat rogue ile yada prot warrior la duel et bakalım nolcak sonuc... Böyle bir şey verelim. Yok bu çok dandik giyilmez diyenler için de şöyle bir şey var. Ki bunlara gerek bile yok. Protection warrior'la denemek için çırılçıplak duel yapıp yendiğimi hatırlıyorum, inventory'de sadece arcanite reaper vardı. Riposte talentli bir rogue ile karşılaşma olasılığı ise çook az. Ki eğer rastlarsam, parry edersem, riposte kullanırsa, kullandığı riposte da bana işlerse (ki bunların olasılıkları çarparsanız gülünç bir oran çıkar), defensive stance'e geçer ben de onu disarm ederim. Disarm silah olmadan yapılabilen bir özelliktir. Hiç olmadı piercing howl atar uzaklaşırım. Hadi üstümde poison var kaçamıyorum diyelim, o zaman da intimidating shout ile 8 sn fear atarım geçer riposte etkisi. Şu yukarda linkini attığım death grip hep inventory'mde dururdu, hani duel'lerde giyerim falan diye. Ama 1 kere bile giymişliğim yok. PvP'de de disarm olup da, "ah şimdi weapon chain olsaydı" demedim hiç. Sonuçta crusader her class'a, her mob'a karşı her saniye etkili bir şey. Ve etkisi de çok iyi. Weapon chain ise, yüz yılda bir karşınıza bir iki class çıkıp da disarm atarsa bir kaç saniye silahsız kalmayayım diye alınabilecek bir önlem. Seçim sizin. Ben crusader'ı seçiyorum, chain seçene saygım sonsuz. Nerdeyse her dakika proc'layan ve fazlasıyla memnun olduğum bir enchant varken, bazen günlerce bir kere bile işe yaramayan bir chain kullanmam.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mirage, 28 Mayıs 2005 01:03 tarihinde demiş ki: said: Sin, 27 Mayıs 2005 03:59 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 26 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Crusader: Arcanite reaper'ıma yapmıştım, hehe arcanite reapera crusader roxerazzzz!!!! lol bi knight setli combat rogue ile yada prot warrior la duel et bakalım nolcak sonuc... Böyle bir şey verelim. Yok bu çok dandik giyilmez diyenler için de şöyle bir şey var. Ki bunlara gerek bile yok. Protection warrior'la denemek için çırılçıplak duel yapıp yendiğimi hatırlıyorum, inventory'de sadece arcanite reaper vardı. Riposte talentli bir rogue ile karşılaşma olasılığı ise çook az. Ki eğer rastlarsam, parry edersem, riposte kullanırsa, kullandığı riposte da bana işlerse (ki bunların olasılıkları çarparsanız gülünç bir oran çıkar), defensive stance'e geçer ben de onu disarm ederim. Disarm silah olmadan yapılabilen bir özelliktir. Hiç olmadı piercing howl atar uzaklaşırım. Hadi üstümde poison var kaçamıyorum diyelim, o zaman da intimidating shout ile 8 sn fear atarım geçer riposte etkisi. Şu yukarda linkini attığım death grip hep inventory'mde dururdu, hani duel'lerde giyerim falan diye. Ama 1 kere bile giymişliğim yok. PvP'de de disarm olup da, "ah şimdi weapon chain olsaydı" demedim hiç. Sonuçta crusader her class'a, her mob'a karşı her saniye etkili bir şey. Ve etkisi de çok iyi. Weapon chain ise, yüz yılda bir karşınıza bir iki class çıkıp da disarm atarsa bir kaç saniye silahsız kalmayayım diye alınabilecek bir önlem. Seçim sizin. Ben crusader'ı seçiyorum, chain seçene saygım sonsuz. Nerdeyse her dakika proc'layan ve fazlasıyla memnun olduğum bir enchant varken, bazen günlerce bir kere bile işe yaramayan bir chain kullanmam. kralsın üsenmeden yazdın bukadar lol benim gozumde disarma karsı onlem almamıs warrior her zaman n00bdur.. seni horde avcılarına havale ediyorum. [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 28 Mayıs 2005 05:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yeni Enchantlar geldikden sonra ne düşünüyosunuz Rogue silah enchantı olarak ? +15 Agility Crit şans veriyor ama şöyle bi sorum var; Critim Cap ise ( %30) bunun üstüne Buff gibi çıkartabiliyormu yoksa yine %30damı kalacak?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Onu bunu bırakından geçen Org trade de adam ne diyor "Silah parlatan var mı?"[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Mirage, 28 Mayıs 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hadi üstümde poison var kaçamıyorum diyelim, o zaman da intimidating shout ile 8 sn fear atarım geçer riposte etkisi. Bu nasıl oluyor?? benim bildiğim intimidating shout target hariç etrafına fear atıyor.Target seçmedende yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu dağıtmasakda Amacına uygun devam etse ? Targetladığın kişide fear yiyip yerinde kalıyor 8 saniye.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 steel weapon chain tek enchant pvp icin[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Death Grip ftw. Silaha da Crusader?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 rogue ve death grip ? :p[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Crusider 75 Heal 150 Crit (Healig ve magical spell up x ler Casting e bakmadan tam etki yapiyor sanırm bug.) +100 Str % 5 Chance to hit - Life Steal 30 Hp Drain Shadow ve magical spell up by x lerden tam etki aliyor (Shadowla denedik magic den emin degilim ama shadow dan aliyorsa muhtemelen Crusider gibi magicelden de alacakdir) % 20 Chance to hit 1.40 speed ile (Silahin hızına göre degişiyor 2.00 speel ile % 30 u görüyor)[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 + shadow dmg item takarsam lifestealı etkiler mi yani ? eğer öyleyse harika olur[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Shamanla Full dmg up set yapip rank 10 seti felanda olur earth furry parcalarla dm den düşen + 50 heal li eldivenle desteklersin bide fang of the mystics e crusider heal e mana harcayasin gelmiyor şimdi proc gelir critler beleşe yapar die :p[signature][hline]Mooooo , Are ou happy now ? Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Crit capi buffsız 30 mu bilmiyorum hatta cap olduğuna dair hiçbir bilgi okumadım ama benim bufflı 35 olmuştu (dragonslayer ile). Mainhande crusader offhande +15 agi veya her ikisine de +15 agi yaptırabilirsin tercih senin. Ayrıca bir kişi huntera ne kullanayım demiş bence duel axe al strattan düşen 13 agi veriyordu sanırım ve ikisine de +15 agi enchantlat ya da DM den düşen 2h swordu da kullanabilirsin ama huntera melee silah sadece stat olduğu için +15agi de ona derim:)[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 %30 crit cap hakkında bir fikrim yok ama olduğunu sanmıyorum, buffsız bir şekilde guildimden bir rogue'da %34.2 civarı crit olduğunu görmüştüm. Magelerin de crit cap'inin %50 olduğu düşünülürse...[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: [b]Regalya, 27 Temmuz 2005 04:38 tarihinde demiş ki: Life Steal 30 Hp Drain Shadow ve magical spell up by x lerden tam etki aliyor (Shadowla denedik magic den emin degilim ama shadow dan aliyorsa muhtemelen Crusider gibi magicelden de alacakdir) % 20 Chance to hit 1.40 speed ile (Silahin hızına göre degişiyor 2.00 speel ile % 30 u görüyor) yuzde silah yavasladıkca artıomu. yoksa bir yanlıslık mı var. ben hep hızlandıkca artar die dusunuodum:) edit: bolt olmus yazı. annamadım nie bole ama idare edin:D [Bu mesaj barbu tarafından 27 Temmuz 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 enchantın proc rate sabittir her zaman. bu yuzden hızlı silah olursa diyelim 20 vuruşta bir proclarsa , yavaş bi silahla 10 vuruşta bir proclar yine aynı hesaba gelir[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tekrar up. main hand lobotomizer, off-hand bonescraper var. MC runlar dışında girmemeye calısıyorum yine de hem pvpde hem pvede işime yarayacak bi enchant istiyorum. - main hand +5 dmg, off hand +15 agi - dual +15 agi - main hand crusader, off hand +15 agi - main hand +5 dmg, off hand lifestealing bunlar arasında kaldım. hangisini onerirsiniz ve neden ? şimdiden sagolun[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 04 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Main: crusader off : +15 agi derim. Tartışmam bile =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Phlox, 04 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: tekrar up. main hand lobotomizer, off-hand bonescraper var. MC runlar dışında girmemeye calısıyorum yine de hem pvpde hem pvede işime yarayacak bi enchant istiyorum. - main hand +5 dmg, off hand +15 agi - dual +15 agi - main hand crusader, off hand +15 agi - main hand +5 dmg, off hand lifestealing bunlar arasında kaldım. hangisini onerirsiniz ve neden ? şimdiden sagolun anladigim kadari ile dagger rogue oynuyorsun. senin icin onemli olan ambush ve backstap. karsindakine saldiracagin ana vuruslar bunlar olacak ve bunlar ile isi bitirme yoluna gideceksin. bu yuzden main hand kesinlikle +5 olmali. +5 ambush ve backstap de ciddi fark yaratir. offhand e +15 agi yaptirabilirsin. zaten o dagger da 30 attack power var. +15 agi ile otomatikman +45 attack power gelicek. offhand`e +15 yerine baska bisi dusunme cunku normalde offhand deki ench. lerin chance oranlari main hand`e gore dort de bir orana duser.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: White Rose http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 belki kaçırmış olabilirim açılışı ambush ile yapıcam demişsin sonrasında hangi ui ile sworda geçiyorsun yada macromu var defalarca sorulmuşdur belki ama görmedim çünkü bende dagger ile ambush vurup sonrasında sworda geçmeye çalışıyorum ui arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar