karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abi ben bu oyunu ne zamandır arıyorum bi türlü bulamadım lucas artsın 95 yapım bir oyunudur kendileri ne cd si ne bişeyi var doal olarak hiçbiyerde yok internetten bakıyorum abandon ware e falan orda yok hiçbiyerde yok... 1-2 ss koyayım da hangi oyun olduğunu anlayın... elinizde varsa veya download edebileceğim biyer varsa lütfen cevap yazın...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:[Bu mesaj karpuz tarafından 11 November 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 download zor.. unut derim[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 niye ki? ben zamanında bu oyunu bitirmiştim abi o zaman cdden oynamamıştım yani... şu an disketle oyun satan var mı ki? nerden bulcam yani?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Sam nerdesin? nerdesin arkadaşla ilgilen lütfen gelince :) (a.k.a. orda yoksa yoktur kimsede, karpuz Sam ı bekle ona bi sor :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ilgileniyorum norak.. :) karpuz sana birazdan özel mesajdan gerekli bilgileri yollayacağım..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 eh madem genele hitap ediyor buraya yazayım.. daha önce de yazdığımı gören olmuştur, benim bir arkadaşın sitesi var (komisyon filan almıyorum :-p ) eski/yeni oyunları sattığı, oradan temin edebilirsiniz aradığınız oyunların çoğunu, 2200 oyun kadar şu anda arşivi.. liste ve ödeme bilgileri vb için ona mail'le ulaşabilirsiniz ama bende de mevcut en güncel hali, isteyen icq'dan isteyebilir.. forum kurallarına aykırı düşmedim umarım, ilk defa da yazmıyorum gerçi.. ekleme: the dig var mesela, yok yok desem abartı olmaz pek çünkü eski oyunları da ekliyor sürekli listesine. benim icq 85128052 bu arada..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! [Bu mesaj Sam tarafından 11 November 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 dig deli oyundur.. bende cd si vardı ancak bulursam ben yüklerim niahaha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ulen bu oyunla ilgili thread açacaktım bak benim için açmışlar.. :) Heryerde arıyodum vallaha inşalla bulacam bakalım.. (full throthle bi sen kaldın :( )[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bitirdiğim günü dün hatırlarım teheeey! :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ikisi de mevcut benim arkadaşta, "böhüeee nereden bulacaaam" deniyor, linki veriyoruz tınlayan yok.. :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yok bişey sustum :P [Bu mesaj Black1ce tarafından 11 November 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ya bidakkaaa bu dig harbiden! Gözlerim yaşardı, tüylerim diken diken oldu! Bu benim ilk tapındığım oyunlardan biridir, böhüe bende isterim![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Senaryosu Steven Spielberg tarafından yazılmıştır. Oynadığım zaman hastası olmuştum. Hey gidi eski günler hey.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 suyun orda çıkarıcaksın tableti unutma...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Oyun bendede var orjinal hemde :) İlk aldığım kutu oyunlarımdan.Açıklamasıda var,takılırsan...[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Full Throttle var bende black, cd versiyonu ama zipli olarak nasıl oluyor deme oluyor işte , açılınca 450 mb ediyor. Autorunlı değil yani. öm at ilgileniyrsan[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben nasıl bir aptalım ki Orjinal FUll Throttle, orjinal MI1 ve MI2 yi kaybetmiş bir insanım... allahım nasıl bilemedim o cdlerin değerini! ALlahım neydi günahım![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben buldum sonunda :) abandonware diyor, bi sorun olmaz umarım The Dig[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bu arada yüklemek için gerekli olan şifre : monolith edit: scummvmde gerekliymiş [signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 obaaaaaaaareeeeeeeeeeey!!! the dig oynayacaamm![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bunun cd li versiyonu da vardı di mi? Konuşmaların falan sesli olduğu, yoksa bu 40 mb 'a dahil mi? Yarım yamalak bir versiyonsa oynamamayı tercih ederim (elbet bulurum tam sürünümü).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben de geçen bu klasik Lucas Arts oyunlarını arıyordum hepsini toplayıp cd ye çekmek için... Birsürü forumda böyle durumu belirtince Paraguaylı bi adam imdadıma yetişti. Onda hepsi varmış ve benim için onları teker teker zipleyip çalıştığı eczanenin web sitesine yükledi :D bende ordan onları orden teker teker download edip cd ye çektim... Şimdi böyle klasik adventure oyun arayan varsa aranızda adaşın e mailini verebilirim yeter ki pm atın... sanitarium bile var ;) ha bu arada benim elimdeki The Dig ispanyolca alt yazılı fakat kendisi ingilizce. alt yazı da kaldırılabiliyor zaten...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu verdiğimde konuşma sesleri,müzik ve ara filmler yok maalesef :( FLAŞ FLAŞ FLAŞ: The Dig, oyun içi filmler için gerekli Add-on bu dosya sayesinde oyundaki filmleri görmemizi sağlıyor.89mb [signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Temmuz 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oh be yıllar sonra digi bitirdim çok rahatladım..[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaşlar bu oyunun muzikli sesli demolu hali yok mudur nette ya ? napcam sadece görüntü olup hiç bişey olmayan oyunu.Sevinmiştim ne güzel of[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar