Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dig (lucas arts) İMDAAAAK!

karpuz

Öne çıkan mesajlar

abi ben bu oyunu ne zamandır arıyorum bi türlü bulamadım
lucas artsın 95 yapım bir oyunudur kendileri ne cd si ne bişeyi var doal olarak hiçbiyerde yok internetten bakıyorum abandon ware e falan orda yok hiçbiyerde yok... 1-2 ss koyayım da hangi oyun olduğunu anlayın... elinizde varsa veya download edebileceğim biyer varsa lütfen cevap yazın...

[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:

[Bu mesaj karpuz tarafından 11 November 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

eh madem genele hitap ediyor buraya yazayım..

daha önce de yazdığımı gören olmuştur, benim bir arkadaşın sitesi var (komisyon filan almıyorum :-p ) eski/yeni oyunları sattığı, oradan temin edebilirsiniz aradığınız oyunların çoğunu, 2200 oyun kadar şu anda arşivi..

liste ve ödeme bilgileri vb için ona mail'le ulaşabilirsiniz ama bende de mevcut en güncel hali, isteyen icq'dan isteyebilir..

forum kurallarına aykırı düşmedim umarım, ilk defa da yazmıyorum gerçi..

ekleme: the dig var mesela, yok yok desem abartı olmaz pek çünkü eski oyunları da ekliyor sürekli listesine. benim icq 85128052 bu arada..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

[Bu mesaj Sam tarafından 11 November 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bidakkaaa bu dig harbiden! Gözlerim yaşardı, tüylerim diken diken oldu! Bu benim ilk tapındığım oyunlardan biridir, böhüe bende isterim![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bu arada yüklemek için gerekli olan şifre : monolith

edit: scummvmde gerekliymiş
[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 24 Temmuz 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen bu klasik Lucas Arts oyunlarını arıyordum hepsini toplayıp cd ye çekmek için... Birsürü forumda böyle durumu belirtince Paraguaylı bi adam imdadıma yetişti. Onda hepsi varmış ve benim için onları teker teker zipleyip çalıştığı eczanenin web sitesine yükledi :D bende ordan onları orden teker teker download edip cd ye çektim...

Şimdi böyle klasik adventure oyun arayan varsa aranızda adaşın e mailini verebilirim yeter ki pm atın... sanitarium bile var ;)

ha bu arada benim elimdeki The Dig ispanyolca alt yazılı fakat kendisi ingilizce. alt yazı da kaldırılabiliyor zaten...[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu verdiğimde konuşma sesleri,müzik ve ara filmler yok maalesef :(

FLAŞ FLAŞ FLAŞ: The Dig, oyun içi filmler için gerekli Add-on

bu dosya sayesinde oyundaki filmleri görmemizi sağlıyor.89mb
[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 26 Temmuz 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...