MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu akşam galiba, elimde davetiye falan var. İsteyen varsa bana ulaşsın, beşiktaş esentepe civarında elden teslım edebılırım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyi eğlanceler[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tüh kaçırmışız eğer bu akşam deilde başka akşamsa giderim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gece Siyah-Beyaz program şu an canlı bağlantıyla BJK TV de yayınlanıyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ordaydım guzeldi ama sonunu beklemedım baydım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bLackcha0s, 02 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Gece Siyah-Beyaz program şu an canlı bağlantıyla BJK TV de yayınlanıyor Bjk Tv yi kabloluya bekliyorum artık :(:([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Khalad kabloluda zaten bizde kabloludan izliyoruz ehuhu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Khalad kabloluda zaten bizde kabloludan izliyoruz ehuhu Nasıl yani? Ne zmn geçti nerde :D "hemen odasındaki televizyona koşar ve kanal aramaya basar"[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bLackcha0s, 03 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Khalad kabloluda zaten bizde kabloludan izliyoruz ehuhu Ben bulamadım biraz önce baya bi arattım ama :(:(:([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi sizde çıkmıyor olabilir. bazen çünkü çıkmıyor bazı yerlerde[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Formaların birkaçı böyle bunların haricinde birde Çubuklu forma var resimlerde çıkmamış !! Ayrıca bn de gecedeydim fena deildi ama üst bloktaki 60-70 densiz kişinin yaptığı şey ayıp!! Yazık yazık..(GİTMİŞ OLAN ANLAR)[signature][hline]S b N Nb N N :horace: :horace:
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet o 60 70 kısı baya bı taskınlık yaptı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 colaturka reklamını beğenmiyorum. ama ii para geldi heralde.[signature][hline]Happy to stay at the club
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Beyaz forma bence en güzeli birde yazı karakteri çok güzel olmuş bence ..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 asıl çubuklu yok burda o harika bir de formalara kartallı amblemin konulması harika olmuş [Bu mesaj cemad tarafından 03 Ağustos 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Buda genel olarak Bjk taraftarının daha çok beğendiği çubuklu formamız..[signature][hline]S b N Nb N N :horace: :horace:
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu resimlerdeki formalar çok kötü be eski formalara benziyo[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Düz formaları kastettim çizgilileri değil[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu sene pek yaratıcı olunmamış ama takımımız her zmn güseldir bizim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Walla ben beko'dan sonra forma fln almam.. Eski formalar ne güzeldi ya. Gün geçtikçe batıyo bjk tekstilde. Off eski bi kırmızı forması vardı.. Ne günlerdi bea..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Colaturka iyi gitmiş beşiktaşa...yakışmış yakışmış...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Öne çıkan mesajlar