Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkler gerçekten zekimidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğer herkesle aynı zekaya sahipiz ama insanlara gösterilen saygı olarak bakarsanız çok gerilerdeyiz.
Ayrıca WoWda bizim serverda hiç bahsettiğin gibi Türk yok. Sizin şansınıza küçük arkadaşların kalabalık oldugu bir serverdasınız. Muhtemelen freeshardUO ve CS gençliğine raslamışsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
sensible, wow da davranı$ vs yı ornek vermı$sınde bu hemen hemen tum onlıne oyunlarda boyle.ha bunlar cıdden aptal mı bılemem ama cogu 11-15 ya$ı arasında olan cocuklar.bende ko oynarken a$ırı sınır oluyorum mutlaka bır$eyın altından turk cıkıyor ama bunu genelleme yapmak bence yanlı$.sen wow da adam gıbı oynarken gelıp bırının tum turkler lamer mıdır bu oyunu bılmıyorlar mı demesı gıbı bır$eye benzemı$ bu topic.o genelleme ıcınde sende kalabılırsın yanı.sorun aptallık,zekılık degıl bonec ın de dedıgı gıbı cahıllıkte bıtıyor.cogu daha adsl vasıtasıyla netle tanı$mı$ 11-15 ya$ arası cocuklar ve ya$ sordugundada nerdeyse hepsi 18-20 dıyor.ama konu$ması vs kendını ele verıyor ztn.o yuzden fazla takma dıcem de takılmıcak gıbı bır durumda degıl kı :hmm:[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Bizim,yani türklerin yöneldiği yerler farklı bence ..
Yabancı ülkeler o Seçim zamanı geldiğinde O parmağa sürülen mürekkebi yapıyorlar ve biz mürekkebleri dışardan alıyoruz para ile türkiye yani ... Ama bizim insanların ürttikleri şey ise ''Seçim Mürekkebini Silen sıvı'' .. Hani silip yeniden seçim yapmamız için .. Yani zaten başka örneklerede baktığımızda Yurt dışındaki insanlar Nekadar değişik şeyler üretiyolar,Araba,Bilgisayar parçaları,oyunları (ki kaç tane düzgün türk oyunu var acaba?) vb şeyler ... peki ya biz? ..
Geçmişimize baktğımızda bir Altından destan yatıyor yaptıklarımızı saysak .. Atatürk,Fatih sultan Mehmet,Osmanlı vs .. Ama bir ülke veya insan Geçmişiyle Değil Geleceğe bakanak olmalı ... kısacası yöneldiğimiz,yaptıklarımız farklı ama Ulu önderimizin söylediği gibi Türk milleti Zekidir! ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
yoo bızde uretken bır mıleltız

ıkı farklı apartmanın catı katında oturan kardeşelrın merdıven ınıp cıkamamk ıcın apartmalar arasına kopru yapması

sokak lambasının etrafına ınsaa edılen kaçak bına

radyo frekanslı elektırık sayacını durdurma makınesı

kredı kartını sıp dıye kopyalıyan ve serı sekılde sahte kart ureten makına

bır adamın evıne su kaynatıcısından kombı yapması

baska bır adamın kendı ferrarısını yapması

bır ısportacının zabıtadan kacmak ıcın raylı sıstem kurması

kasaları fıs yazmadan acabılmek ıcın kurulan envai çeşit duzenek

cep telefonunun ıcını cam macunu doldurup calısıyor dıye satmak

ıstanbulu dolaşan fuhuş mınıbusu

radar a yakalanmamak ıcın kurulan envai çeşit duzenek

1 ytl nın murekkebını cıkarıp yerıne 100 ytl yazan sahane bır alet takımı

zeka var beyınde var ama sadece uckagata ve luzumsuz işlere çalışıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Evet ancak bakacak olursan Atatürk döneminde de Fatih döneminde de gurur duyduğumuz şeyler hep savaş kazanmak falan..
Zeka adına birşey yok yani, destanlarımız, kültürümüz ve sanatımız haricinde. Hani öyle bir buluş falan.
O da değil ama günümüzde türk milleti Aziz Nesin'in dediği gibi. Yalnız, kötü niyetle söylenmemiş birşey bu sonuçta, bende öyle söylemiyorum. Temel sebep elbette ki genlerden değil, yetiştiriliş tarzına bakarsanız, özellike son dönemi göz önüne alalım, bencil, çıkarcı, saygısız, hoşgörüsüz, düşünmeyen, üretmeyen, hazırcı bir türk nesli peydah oldu memlekete. Bundan kurtulmak için bu millete bolca pati lazım :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 03 Ağustos 2005 04:07 tarihinde demiş ki:
Zeka adına birşey yok yani, destanlarımız, kültürümüz ve sanatımız haricinde. Hani öyle bir buluş falan.

yogurdu bulan bı mılletın cocugu olarak, bunu solemen cok yannıs :D bız dunya mutfagına yogurdu kazandırmıs bı mılletız daha ne beklıolarkı
Mesaj tarihi:
sol? sağ nedir onu anlamdım ben[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
zeki olabiliriz ama pek tembeliz.
tembelim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Türk milletinde aptal olanlar kendini ve milletini küçümseyerek Türk şöyledir Türk böyledir diyen ileri zekalardır.

Türkiyede çok bilim adamı çıkmamasının çıksa da yabancı üniler tarafından adeta kapılmasının nedeni eğitim sistemi.Öğrenciler kendi ilgi alanlarına tam yönlendirilemiyor zaten çoğu çoçuk yaşta lgs sitresini yaşıyor tam işleri gediğine sokuyor bide öss vuruyor.

İnsan anasının karnından zeki yada aptal çıkmaz(özürlüler dışında) çevre ve eğitim faktörü onu yetiştirir.

birde işi siyasete döken ilerizeka arkadaşlarda var onlar ilginç zaten sağ şöyle sol böyle gibi.çok zeki insanlar bunlar.

biride Türk diye birşey yok diyor.Matrix'de mutluluklar sana.[signature][hline]Ardhath
Quendra
Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi
Mesaj tarihi:
zekiyiz harbiden çok zekiyiz

kafamız olmıcak işlere, yasal olmayan şeylere, her türlü kolay yola, ables paraya, sistemin hatalarını sömürmeye çok çalışır :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
Zeki ama cahiliz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
bence akıllıyız ama cahiliz o doğru[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Belki sen de o %70 lik bölümdensindir?

Sen kendini onlardan niye ayırıyorsun yada farkını nasıl tespit ettin bilemicem ama sadece topicinden türk olduğunu anlayabiliyoruz.

"Dünyada ki en büyük aptallar kendini zeki sananlardır" Lord Bryne

ayrıca bana sorulursa akıllıyız ama kesinlikle zeki değiliz arada küçük bir fark var.

[Bu mesaj Instigator tarafından canı sıkıldığı için 03 Ağustos 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Instigator tarafından 03 Ağustos 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elektrot, 03 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 03 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
azız nesın zamanında demiş turk mıleltının yuzde 60 ı aptaldır dıye
topıc e bakarak azız nesın e aktılmadan edemıyorum

O olayın aslı şu:
Aziz Nesin "Türk milletinin yarısı aptaldır" diyor. Büyük tepki alıyor "o nasıl söz, geri al lafını" falan gibisinden. O da geri alıyor:
"Türk milletinin yarısı aptal değildir."

benzeri sözü necip fazıl mahkemed dior..burdaka hakimlerin yarısı aptal diyor..sinirlenince hakimler nie üstüne alınıosunuz ki yarısı aptal deil dior..:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 03 Ağustos 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 03 Ağustos 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
bunun aslında zekilikle aptallıkla alakası yok bence,
çok cahil bir milletiz.

kesinlikle,ayrıca tembeliz.
ve zeki olduğumuzu düşünüyorum.türkler işlerine geldiğinde çok zeki de olabiliyorlar,ama zekalarını bir nevi kullanamıyorlar eğitim eksikliği yüzünden.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
aziz nesin aslında %80 i diycekmiş..çok tepki almamak için %60 demiş...gerçi yinede tepki almış :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
atalarımızdan gelme zeki admalarız.zekanında genetikle alakası var..yani adamlar dünyada hüküm sürmüş kolay deil,warcraft oynayan amereikalının atası yapamıo şu an bunu,ama çok cahiliz orası öle. türklük kavramı atalarımuızından gelen soysa bunla övünüorum türk olmakla onun dışında hiç bi avantajı yoktur insanların birbiri üstünde..eşit yaratıldık ve eşit değerlendirileceğiz.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
hii ne dedin sen adie, çabuk geri al o lafını!
*!tepki verir çok fena*
:p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 03 Ağustos 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...