Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milyonları hayran bırakan ünlülerin doğal görünümleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok dikkatli olmasa da bi arama yaptım, 1-2 tane kişiye özel dışında genel bir konu bulamadım. O yüzden açıyorum da... Bir mailgruptan gelen bir link, meraktan tıkladım neymiş diye... Şey, işin içinde fotoşop yoksa gerçekten... şey.. üü.. ilginç...

Ahanda link[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
abi britney o olamaz ya....
Renee Zellweger da neymiş öle gerçi ben zaten begenmiodum onu ama şok oldum yinede.
ayrıca Cameron Diaz öle diil çünkü onun makyajsız halini daha önce tv de görmüştüm.hatta mtv de de çıkmıştı doal haliyle en azından çok hafif makyajla...[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim
Mesaj tarihi:
Bana en çok Christina Ricci nin durumu koydu sanırım :([signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
pamela anderson britney ve cameron diaz hakkındaki tüm ilgim şu anda bitti :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
En az değişenler siyahiler galiba ya... Bi de zaten sevmezdim pek de penelope cruz da aynı sayılır... Julia Roberts in de o halini görmüştüm o yüzden şaşırmadım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
küfür yok ...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
gerçek olamaz bu yaa, mutasyona uğramış gibiler resmen! renee zellweger ve kate moss inanılır gibi değil.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
Oyy makyaj nasıda deiştirio be insanı[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
  • Admin
Mesaj tarihi:
tmmd anasıl söliyim böle
en berbat anlarında yakalamış
suratlarını ekşitmişler falan
sizinde öyle pozlrınız yomu
makyaj yapmıyosunuz zatende bazen çok rezil çıkmazmıyız mesela[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
britneyle Naomi Campbell a bakın.. ne kdr irençşer..ehue[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
olur öle seyler .
insanlar kendilerine bakinca , cok güzel olabiliyorlar..
ama salarsan kendini , cokta cirkin olabiliyosun...

hem o pozlarda, berbat bi anlarini yakalamislar hatunlarin.
simdi mesela charlize kameraya gülseydi , sirin cikabilirdi =P
makyaj insanin cildini asiri derecede yipratiyor bide.[signature][hline]
lylide..
Mesaj tarihi:
En kötü anları yakalnmış. Fakat genel olarak böle olduğunu elbet tahmni ediyodukda itiraf edmeiyoduk kendimize (:[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...