demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sizce rogue için en iyi ırk hangisi? alliance horde farketmez +larını da yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 UD - Will of the Forsaken Gnome - Escape Artist[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence undead kesinlikle.Immune fear olayı inanılmaz avantaj sağlıyo benim night elf olarak zorlandigim veya kesemedigim warlock ve priestleri undeadlerı güle oynaya kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bence rogue olma class olarak ii ama ne zamandir bole dusnuyo millet bilmiyorum cogu ninja diye partyler almiyolarmis[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Horde için Orc, Undead Alliance için Ne,Human,Dwarf.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: BullDoG, 31 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki: bence rogue olma class olarak ii ama ne zamandir bole dusnuyo millet bilmiyorum cogu ninja diye partyler almiyolarmis nie stealth olup pick pocketle loot mu çalıyomuş rogue?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gnome[signature][hline]World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Nightelfin pasif olarak stealthe +sı var.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ve nightelflerin dodge şansı daha yüksek. ama emotionlar olsun finishing movelardaki vuruşları olsun undead çok daha güzel ve bunun yanında forsaken will varki tadından yenmiyo. evet nightelfim ve undead olmadığıma pişmanım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Undead[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet açıkcası bende night elf veya undead düşünüyordum ama night elf leri güçsüz görüyorum açıkcası bir undead ile karşılaştırırsak tamam dodge özelliği güzel agility çok az daha fazla, ama night elf lerin stealth deyken yürüyüşleri yok mu, nerede undead karizması yahu :) ama halen düşünmekteyim sonra geri dönmiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 NE'lerin rogue ve druidlere özel stealth bonusları da var, sadece dodge'dan ibaret değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi şu dediğiniz stealth bonusu nedir daha mı zor görülüyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hiç MoD vermesen bile MoD 1 vermiş gibi oluyorsun 5/5 Mod verirsende 6 MoD vemriş gibi oluyorsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: BullDoG, 31 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki: bence rogue olma class olarak ii ama ne zamandir bole dusnuyo millet bilmiyorum cogu ninja diye partyler almiyolarmis sana onu sormadi ki adam?lol. alliance -- human derim ben.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ne i tek gecerim bütün classları denedim ne daha fazla dodge ve critle baslıo acaip bi avantaj baslarda ne aç.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ilerde party almiyolarmis onu dile getirdim :) ben bende suan oynamiyorum zaten ark soyluyodu gecengun aklimdaydi soledim ki alaksiz bir sekilde bazilari citten roguelara kıl oluyo benim ark sırf paladinin anti-rogue yapmiisti tek amaci roguelari ezmekti adamın halen ne yapıyo bilmiyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 troll ün stealth animasyonu çok güzel zaten trollerde doğuştan bi kamburluk var ya çok güzel görünüo stealthdeyken valla ben sıf o yüzden troll seçtim.hem troll az her yer undead dolu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 olay o deil partye almama olayı master genellikle rogue olur ondan rogue istemez itemleri almak için olay bu kadar.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 horde ye gecebilirim hemde rog dusunuorum ally deki roglara gosterilen art niyet horde de var mi ayrica rog populasyonu ally de nedir[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 horde de ki rog populasyonu pardon[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 BL için sorduysan horde tarafında rogue yine fazla ama alliance kadar değil.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Alliane da bi ben mage im gerisi nightelf rogue eh bende bıraktım o tarafları komple NE rogue B.L alliance[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 NE ler agility freak oldukları için Allainceda en rogue olacaksan NE seçmeni tavsiye ederim..[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Horde Rog lar mc de falan yer bulabiliymu yoksa ally deki gibi sıkıntı varmi party bulmada falan ?_ wow hayatim bu soruya bagli hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar