Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue için en iyi ırk

demonizer

Öne çıkan mesajlar

bence rogue olma class olarak ii ama ne zamandir bole dusnuyo millet bilmiyorum cogu ninja diye partyler almiyolarmis[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet açıkcası bende night elf veya undead düşünüyordum ama night elf leri güçsüz görüyorum açıkcası bir undead ile karşılaştırırsak tamam dodge özelliği güzel agility çok az daha fazla, ama night elf lerin stealth deyken yürüyüşleri yok mu, nerede undead karizması yahu :)
ama halen düşünmekteyim sonra geri dönmiyim diye
Sosyal ağlarda paylaş

NE'lerin rogue ve druidlere özel stealth bonusları da var, sadece dodge'dan ibaret değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 31 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
bence rogue olma class olarak ii ama ne zamandir bole dusnuyo millet bilmiyorum cogu ninja diye partyler almiyolarmis

sana onu sormadi ki adam?lol.

alliance -- human derim ben.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde party almiyolarmis onu dile getirdim :) ben bende suan oynamiyorum zaten ark soyluyodu gecengun aklimdaydi soledim ki alaksiz bir sekilde bazilari citten roguelara kıl oluyo benim ark sırf paladinin anti-rogue yapmiisti tek amaci roguelari ezmekti adamın halen ne yapıyo bilmiyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

troll ün stealth animasyonu çok güzel zaten trollerde doğuştan bi kamburluk var ya çok güzel görünüo stealthdeyken valla ben sıf o yüzden troll seçtim.hem troll az her yer undead dolu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...