Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kim war burada buradan? Ben mezun oldumda o yüzden,bide maksat geyik.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 UPPPPPP!!!!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kimse yok heralde.biz topiği Ankara Atatürk Lisesi yapalım :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 şenesenevler lisesi valla ilk defa duydun esenlerdemi :) yakında herkes bi topic açacak herkes buraya yazsın aradıgı liseliyi eski okulluyu bi arada üni yazıları oldu :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervesel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yaaaaaaaa ben kanadadan senesenevler lisesi mezunuyumm cook ozledim yaaa siz hangi yil mezunusunuz acaba ben 2003/2004 valla muduru bile ozledim gurbet iste ben duz lisedenim 11/E TM HAHAHAH NEYSE BYEEEE[/u][signature][hline]everything is empty but u are making my life perfect ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bizim burda bi lise ..çok ilginç bi isim bence geçen gün iki saat düşündüm neydi diye..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Oha ben de şahanseverler lisesi okudum başlığı, diyorum bunlar ne konuşuyo. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahaha ne diyim ben bu topiğe. Hergün sabah kalktığımda odamın camından direkt ön bahçesini görmekteyim. Ben okumadım ama ablam o lisenin ilk mezunlarından nası mı derseniz orası daha önce ilkokuldu karşısındaki okul da ortaokuldu sonra değiştirdiler (bu sırada ablam ilkokuldaydı) sonra abalm orada ortaokula gitti. TAm bitirdiği sene orayı lise yaptılar. Kısaca kız öğrenim hayatını evine bitişik bir okulda yaptı. hala pzts isabahları müdürünü vaazını dinlerim. Anlamadığım şey adam 15+ senedir o okulda müdür olamyı nasıl becerdi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bahçelievler anadolu lisesi müdürü bu konuda ilahtır :) adam okul kurulduğundan beri müdür (86dan beri yanılmıyosam)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: mervesel, 31 Mayıs 2005 23:43 tarihinde demiş ki: yaaaaaaaa ben kanadadan senesenevler lisesi mezunuyumm cook ozledim yaaa siz hangi yil mezunusunuz acaba ben 2003/2004 valla muduru bile ozledim gurbet iste ben duz lisedenim 11/E TM HAHAHAH NEYSE BYEEEE[/u] Ben bu herifi tanıyorum.Bu adam Fatih.Herifin yaaaaa demesinden kim olduğunu anladım :)[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dersanede burda okuyan akıllara zarar bir hatun tanımıştım. bu sene mezun oldu. 4.kez msnde kimsin diye sorunca (diğer üçünde açıkladım böyle) block liste alıverdim kendisini:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 söylemesi zor be. şeneşenev.. şeseneşe.. şeşesenev oof.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 onun için okuolar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Biz çekoslavak...vs.vs. lisesindeniz :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 okuyan baya bi arkadaşım var orda...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraY_FoX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 her teneffüs tuvalette sigara içerken çoğu ders muzafferin yanına giderken resim din derslerinde kantinde oturup coşarken kar yağdığı zaman bütün okulun haylazları toplanıp kartopuylamuzafferin camlarını patlatmaya çalışırken geçen günler asla unutulmaz 9-h sonrada 11-g sos.. 2004 mezunu mert(meşhur mert) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende şenesenevler lisesi 2001 mevzunuyum.ahh o yıllar ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cidden muzaffer hocayı bile özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben 11/e de okudum.ama o okul benim için çok önemli,vede çok özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar