Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şenesenevler Lisesi

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

Kim war burada buradan?

Ben mezun oldumda o yüzden,bide maksat geyik.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
ahaha ne diyim ben bu topiğe. Hergün sabah kalktığımda odamın camından direkt ön bahçesini görmekteyim.
Ben okumadım ama ablam o lisenin ilk mezunlarından nası mı derseniz orası daha önce ilkokuldu karşısındaki okul da ortaokuldu sonra değiştirdiler (bu sırada ablam ilkokuldaydı) sonra abalm orada ortaokula gitti. TAm bitirdiği sene orayı lise yaptılar. Kısaca kız öğrenim hayatını evine bitişik bir okulda yaptı.

hala pzts isabahları müdürünü vaazını dinlerim. Anlamadığım şey adam 15+ senedir o okulda müdür olamyı nasıl becerdi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
mervesel, 31 Mayıs 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
yaaaaaaaa ben kanadadan senesenevler lisesi mezunuyumm cook ozledim yaaa siz hangi yil mezunusunuz acaba ben 2003/2004 valla muduru bile ozledim gurbet iste ben duz lisedenim 11/E TM HAHAHAH NEYSE BYEEEE[/u]

Ben bu herifi tanıyorum.Bu adam Fatih.Herifin yaaaaa demesinden kim olduğunu anladım :)[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Biz çekoslavak...vs.vs. lisesindeniz :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
her teneffüs tuvalette sigara içerken çoğu ders muzafferin yanına giderken resim din derslerinde kantinde oturup coşarken kar yağdığı zaman bütün okulun haylazları toplanıp kartopuylamuzafferin camlarını patlatmaya çalışırken geçen günler asla unutulmaz 9-h sonrada 11-g sos.. 2004 mezunu mert(meşhur mert)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...