ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mecburiyetten açıoruz, arkadaş dalga geçilmeye gelemiyor pek=) malkavian erkekmiş arkadaşlar ( şaşırmayın=) cinsiyet de değiştirmemiş, "taş gibi vampir erkeğiyim ben, taşı sıksam kanı cıkar" falan diordu kendisi en son tatmin duygusu yaşatmışımdır umarım İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Zaugna,Hymn,BullDog: Kişisel e Malkavian vampir erkeğidir taşı sıksa kanı çıkar diye topic açmazsanız valla gelmem[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İçim dışım Malkavian oldu kişiliğim değişti ulan !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yiğite ben birşey demedim msn e yeni girdimde herhalde içinden açtı topic i kendiside böyle düşünüyordu tamam mı ben böle biriyim Bellow yalancı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Olsun Black ulan de bağır Erkek adamız hepimiz ulannn!!![signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 baydı ama ya.[signature][hline]Silent dance with death...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Asıl wamp ibik Zaugnadır Malkavian ı göstererek hedef şaşırtmaya çalışıyor kamuoyunu yanıltıyor. Bu yapılan terbiyesizliktir. Delikanlı olun azcık[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yav bu olay çok kirlilik yaratmadı mı forumlarda?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya black, tamamen zorlamayla acıorum yoksa cok da meraklı degilim acıkcası buluşmaya gelsin die sadece[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam azıcık zorladım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. [Bu mesaj Malkavian tarafından 01 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gaysen gaysin delikanlıysan delikanlısın dönüceksen dönüceksin.istedigini yap engel olan yok ama diğer topicden nie devam etmediniz de kastınız bu kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 01 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: buluşmaya gelsin die sadece o__O Hiç bişey demiyorum Sanık sizindir[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ohf vampir erkeğiyse beni de emsin![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Amaninn amaninn yazik yaw sonuclanamicak bu olay[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne oluyor burda he? Fatih Ürek kanı içenmi var buralarda!!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 garbıç gibin oldu :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Erkak kanı içmem olay sonuçlandı işte erkeğim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne gereksiz insanlarız ya..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Grom delikanlı adamdır arkadaşlar, hatta bakın ne demiştir kendisi: İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: abi yaz İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: Grom delikanlı adamdır Spidee // Liberi Fatali: haha adam mı kayıracaz =) İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2 İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: Grom Delikanlı adamdır İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2 İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2 İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2 Spidee // Liberi Fatali: yok abi yazmayacam Spidee // Liberi Fatali: ne işim olur =) İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: yaz bai İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: abi İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: yaz İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog: http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2[signature][hline]Click! Welcome back!!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fake o yazanlar kendi içinden geldide yazdı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 insan olun once...[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İnsanız, sağol tavsiye için ;)[signature][hline]Click! Welcome back!!
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 krom the kellscream delikanlıdır. O reismde görüğümüz bir aldatmacaymış :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Solonor, 01 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: baydı ama ya. +1[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 deli.Ganlidir o okul da onumde oturur az mi yerini korumak icin kavga etti bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Grom Delikanlı adamdır[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Öne çıkan mesajlar