Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malkavian Taş Gibi Vampir Erkeğidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mecburiyetten açıoruz, arkadaş dalga geçilmeye gelemiyor pek=)

malkavian erkekmiş arkadaşlar ( şaşırmayın=)
cinsiyet de değiştirmemiş, "taş gibi vampir erkeğiyim ben, taşı sıksam kanı cıkar" falan diordu kendisi en son

tatmin duygusu yaşatmışımdır umarım

İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Zaugna,Hymn,BullDog:
Kişisel e Malkavian vampir erkeğidir taşı sıksa kanı çıkar diye topic açmazsanız valla gelmem[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
İçim dışım Malkavian oldu
kişiliğim değişti ulan !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Yiğite ben birşey demedim msn e yeni girdimde herhalde içinden açtı topic i kendiside böyle düşünüyordu tamam mı ben böle biriyim Bellow yalancı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Olsun Black ulan de bağır Erkek adamız hepimiz ulannn!!![signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Asıl wamp ibik Zaugnadır Malkavian ı göstererek hedef şaşırtmaya çalışıyor kamuoyunu yanıltıyor.

Bu yapılan terbiyesizliktir.
Delikanlı olun azcık[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Yav bu olay çok kirlilik yaratmadı mı forumlarda?[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ya black, tamamen zorlamayla acıorum yoksa cok da meraklı degilim acıkcası

buluşmaya gelsin die sadece[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
tamam azıcık zorladım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.

[Bu mesaj Malkavian tarafından 01 Ağustos 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gaysen gaysin delikanlıysan delikanlısın
dönüceksen dönüceksin.istedigini yap engel olan yok ama diğer topicden nie devam etmediniz de kastınız bu kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
ZaugnaKhaldun, 01 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
buluşmaya gelsin die sadece

o__O
Hiç bişey demiyorum

Sanık sizindir[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Amaninn amaninn yazik yaw sonuclanamicak bu olay[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Erkak kanı içmem olay sonuçlandı işte erkeğim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Grom delikanlı adamdır arkadaşlar, hatta bakın ne demiştir kendisi:

İbik Listesi:Hazal,Bellow,Spidee,Hymn,BullDog:
abi yaz

Grom delikanlı adamdır

Spidee // Liberi Fatali:
haha adam mı kayıracaz =)

http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2

Grom Delikanlı adamdır

Spidee // Liberi Fatali:
yok abi yazmayacam

Spidee // Liberi Fatali:
ne işim olur =)

yaz bai

abi

yaz

http://forum.paticik.com/view.php?id=132925&page=2[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:
fake o yazanlar kendi içinden geldide yazdı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
deli.Ganlidir o okul da onumde oturur az mi yerini korumak icin kavga etti bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Grom Delikanlı adamdır[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...