Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Fazla Ne Kadar Icebildiniz??

Wanqhinox

Öne çıkan mesajlar

hmm aklıma geldi,taksmde 2-3 arjantin yuvarladık,sora otobüse binip gtcez baya uzun yol bahçeşehire 1 saaten falza sürebliyor,mc donadlsda tuvalete girmeyi unuttum,bak o saman çok sürünmüştüm,otobüste şişe yoktuy valla,olsa...
kemeri cıakrdım düğmeleri actım,indiimde yürüyemedim çalılaklara kadar süründüm resmen.ağlıyacaktım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 28 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
4 bardak su içtiğimi bilirim.
işte budur :) (y)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

12 fıçı bira içmiştim bi defasında :p yarım yamalak hatırlıyordum yaptıklarımı kopmamıştı kayış daha sonra kustum :p

bir keresinde de bir arkadaşla oturup olmeca(sağlam tekilladır) aldık şişenin yarısını ben yarısını o içti.Ben gazladım tabi 3-4 shot yaptıktan sonra "bu ne ya ?! biz bunu bitiririz gibisinden" laflar etmem sonucu şişeyi bitirdik.Ancak şöle bi durum var 9 da başladık içmeye saat 11 geldikten sonra hiç bişey hatırlamıyorum direkman evimde uyandım kıyafetler üstümde halıya kusmuşuz falan :p sonra bi daha bira dışında içki içmeme sözü verdim kendime ehe[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

valla internette bi video vardı adam 1 şişe vodkayı fondip yapıyodu fake olabilr ama fake olmayadabilir şişenin kapağı daha once açılmamıs gibiydi o etrafındaki dairesel cisimden oyle anlaşılıodu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 28 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
5 günde 83 bira + 6 şişe viski yetti bna
sende cabuk qafa oluıomusun bea api :) saka bı yana helala olsn ne demısler bos qafa bos mezara yakısır:) ıcelm quselleselm[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 29 Temmuz 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
valla internette bi video vardı adam 1 şişe vodkayı fondip yapıyodu fake olabilr ama fake olmayadabilir şişenin kapağı daha once açılmamıs gibiydi o etrafındaki dairesel cisimden oyle anlaşılıodu
falla arkadaısm gercektır ınan bana cunku gozum le gordum bı arkadasa(kı bıras ayı bouyutundadır kendısı ) 24 yada 5 double ıctıkten sora gaz verdık bı buyuk rakıyı bı ıdda urunba fondıp sek ıctı ama sıseyı azından cektınde duwara dayanmıs bı vazıyette bana bı sıgara verın dıe bıldı nıtekım sıgaradan bı nefes bılem alamadan bayıldı ee sorası malum hastanedfe uyandı alcol koması:)[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 29 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki:

bir keresinde de bir arkadaşla oturup olmeca(sağlam tekilladır) aldık şişenin yarısını ben yarısını o içti.Ben gazladım tabi 3-4 shot yaptıktan sonra "bu ne ya ?! biz bunu bitiririz gibisinden" laflar etmem sonucu şişeyi bitirdik.Ancak şöle bi durum var 9 da başladık içmeye saat 11 geldikten sonra hiç bişey hatırlamıyorum direkman evimde uyandım kıyafetler üstümde halıya kusmuşuz falan :p sonra bi daha bira dışında içki içmeme sözü verdim kendime ehe

hehe bızde olmeca almıstık 2 ark 1 saatte bıtırdık sonra bıde jack vardı ondanda 2 kere fondıp yaptık
sonrasını ıste bı 1 saat kadar yuruduk eve geldık gerı sonrasını hatırlamıyorum :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

sonrada en fazla 1 buyuk rakı bıtırmıstım ama uzun surede o zaman normaldım sadece sabah bıraz fazla basım agrıdı

bıde yarım buyuk ıcıp ustune sarkoy un buyuk lerı varya sarap ondan normak su bardagıyla salak gıbı fondop yapmıstık 5 kere fılan
ondada bı 20 dk yurudukten sonra yatıp dırek uyumustum

alkol arada ıyı oluyor ıste arada dedıgım gıbı olcusu kacsada nadır olunca bısey farketmıyor

[Bu mesaj jacabo tarafından 29 Temmuz 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4bira + 2duble rakı + 2kadeh şarap + 1bardak cin-tonik + 1 vişne votka + 1limon votka

bunları içtikten sonra midem dışarı çıkmıştı ama 2-3saat sonra tamemen ayılmıştım
elimde leen ile uyuyakalmışım, kusmuğumda bile ölebilirdim eheheh
insan sevdiği bir insanı kaybedince çok kötü oluyomuş onu anladım o gün[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

çok içmek bi marifet değil zaten. ben içiyorum diye hava yapacak adamlar genelde ben 1*491*0941*094 şişe rakıyı bi kerede içtim falan derlerde, içmeyi bilen az içer tam çakırı yakalar orda bırakır. ne kadarda çakır olunacağını bılmekde içmeyi bilmek oluyor.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam 6 duble rakı içtim, en fazla rakı içişimdi sanırım :)
bi keresinde 2 şişe güzel marmara şarabı içmiştim kırmızı, sonrasında yaşanan olaylar ve..bi daha şaraba dokunmadım![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

"ee efenim 5 litre bira, ee 2 70 lik devirdm.. ha bide babamın bi viski şişesi vardı, yatmadan bi diktim dibini gördüm şerefsizim...."

beyler bu kadar içip hatırlıyomusunuz? bence 5-6 biraya tekbül eden içki miktarından sonrasını siz bi 2ye 3e bölün öle yazın =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen yılbaşında baya bi zorlamıştım
kermitlerle beraberdki hatta
5 bira + 2 bardak vodka kola
ben sonra zımıştım diğerleri devam etmişti sabah akdar
ondan sonrada bi daha bu kadar içemedim zaten[signature][hline]

[Bu mesaj eldin tarafından 29 Temmuz 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...