Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakedi Büyükada' da!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

en son geçen sene büyükada piknik hedesinde görülmüştü karakedi(ben yoktum).. geçen hafta gittiğimde tekrar gördüm bu sefer kendini geliştirmişti. gözlerinden yeşil alevler çıkartıyor ve insanları yörünge dışına yolluyordu. korkmadım, gözlerimi kapadım ve deklanşöre bastım. işte karakedi nin son resmi. görürseniz gözlerine bakmaktan kaçının, hatta direk kaçın.

[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog

Mesaj tarihi:
pizijik güçleri de varmış diye duydum.
bence teleportasyonla yolluyor puserları yörüngeye. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
uyyy one yaf
da harbi deli yakalamışsın...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
hayır photoshop falan yok sadece resım cok karanlıktı acdsee den gammayla oynadım yanı photoshopla falan yapmadım. kedı 2 metre uzaktaydı bana bakıyodu cekiim dedim cektim bu kadar parlayacagını hıc dusunmemiştim =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
resmen sellektör yakuo..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
ULAN BONEKIRAŞIR bana diyordun içine şeytan girmiş diye... Asıl bizim kedinin girmiş.Exorist çağıralım.

*! 0900 lü hatlara kapalı olduğu için yanındakine sırıtır *[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu kedi gelecek vaad ediyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
Zuhaha mı desem[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
Chip oradan hızlıca uzaklaşmasaydın kendini bi anda explorerın gittiği uzay istasyonunda bulabilirdin allah korumuş :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 02 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gugıl reklamlarına tıklamazssanız olucağı bu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
geyik topic[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 02 Ağustos 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
Ya siz nediyorsunuz kadıkoy arka sokaklarında kedi konser bilem veriyo hemde ak kedisiyle... :D

eaheuhaeua süper ya :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
  • Yeni Oluştur...