Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 en son geçen sene büyükada piknik hedesinde görülmüştü karakedi(ben yoktum).. geçen hafta gittiğimde tekrar gördüm bu sefer kendini geliştirmişti. gözlerinden yeşil alevler çıkartıyor ve insanları yörünge dışına yolluyordu. korkmadım, gözlerimi kapadım ve deklanşöre bastım. işte karakedi nin son resmi. görürseniz gözlerine bakmaktan kaçının, hatta direk kaçın.[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 pizijik güçleri de varmış diye duydum. bence teleportasyonla yolluyor puserları yörüngeye. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 uyyy one yaf da harbi deli yakalamışsın...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Resmen O :-O[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha kedilerin gözleri fosforludur biliyordum da, böyle parlayabileceğini hiç düşünmemiştim:D potoşap yoksa şayet, süper yakalamışsın. potoşap varsa yine süper olmuş orası ayrı hehe[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha abi kedinin foto dakinormal hali oldugunu düşünenler yok yani di mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayır photoshop falan yok sadece resım cok karanlıktı acdsee den gammayla oynadım yanı photoshopla falan yapmadım. kedı 2 metre uzaktaydı bana bakıyodu cekiim dedim cektim bu kadar parlayacagını hıc dusunmemiştim =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nolmuş kediye böyle ??[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 resmen sellektör yakuo..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ULAN BONEKIRAŞIR bana diyordun içine şeytan girmiş diye... Asıl bizim kedinin girmiş.Exorist çağıralım. *! 0900 lü hatlara kapalı olduğu için yanındakine sırıtır *[signature][hline]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu kedi gelecek vaad ediyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya siz nediyorsunuz kadıkoy arka sokaklarında kedi konser bilem veriyo hemde ak kedisiyle... :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Zuhaha mı desem[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 guzel yakalamasın gercekten gratz:P ama su sag ust kosedeki saban ismi daha bi dikkatimi cekti nedense:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Chip oradan hızlıca uzaklaşmasaydın kendini bi anda explorerın gittiği uzay istasyonunda bulabilirdin allah korumuş :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 02 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gugıl reklamlarına tıklamazssanız olucağı bu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Karakedi heryerdedir,ama göremezseniz,sadece hissedebilirsiniz ... :-o[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geyik topic[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: nindalf, 02 Ağustos 2005 11:49 tarihinde demiş ki: Ya siz nediyorsunuz kadıkoy arka sokaklarında kedi konser bilem veriyo hemde ak kedisiyle... :D eaheuhaeua süper ya :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 soyle bi linkde verelımde anlam kazansın[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Resim yüklenirken ilk ışık sandım sonra tam yüklenince anladım... *!dial up*[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 karakedi birazdan çizecek seni chiptech :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bencede kedi görmesin :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Öne çıkan mesajlar