Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
hoşuna giden yer varsa yalar yada ısırır. birşey olmaz.

löl[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 14:53 tarihinde demiş ki:
köpek gelip benim aleti filan koklarsa ne yapıcaz?

Sende onu koklamaya basla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
köpeklere birşey yapmazsan, saldırmaz mantığına hastayım ya.

sokak köpeklerini koruyanlarını umarım köpek çetesi kovalar da akılları başlarına gelir gibi bir cümle kullanmışsın

ben benzeri olayla karşılaştığımı ve birşey yapmadıklarını söyleyince bu sefer taktik değiştirip gene saldırgan bir mesaj atmışsın.

köpeklere birşey yapmazsan saldırmaz evet, ister mantığıma hasta ol istersen başka bişi ol.
sen o köpeğe birşey yapmadığın sürece, ve kuduz veya açlıktan ölmek üzere vaziyette değilse sana hiçbirşey yapmaz.
neden yapsın ki? insan yiyen canavar değildir köpekler.

ha dediğin gibi çok saldırgan, paso üstüne atlayıp ısıran insan yiyen canavar olsaydı bu köpekler, ben şimdi hayatta olmazdım onu söylüyüm.
zamanında birçok sokak köpeğiyle arkadaşlık etmiş bir çocuktum.

şu sizin korumaya muhtaç çocuklar bile daha zararlı.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
sen o köpeğe birşey yapmadığın sürece, ve kuduz veya açlıktan ölmek üzere vaziyette değilse sana hiçbirşey yapmaz.

kuduz ve açlıktan gözü dönmüş bir sürü köpek ortalıkta geziyor. belediye bunları öldürüp öldürmemek için saçma bir anket açmış işte o kadar.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
Spastik bence sen eve bi tane kopek al besle kucuk bise olsun birazcik oldurulsun dedin hayvanlarin ne kadar sadik olabilceni gor

Senin o oldurulsun dedin kopeklerin bazilari korlere yardim edio hayat kurtario hepsi ayni diil bunlarin

Ne bu etoburmu senle mi beslencek her sokaga ciktinda kopek mi saldirio ne sana?[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
bence o anketi yapanlar öldürülsün

nokta

Ayrıca sokakta gozu donmus bır suru kopek var evet dogru sokakta bır suru gozu donmus ınsan varkı sayıları kopeklerden fazla..Bellerınde tabancaları vs ıle senın dogmamıs cocugunun dusmanı olacak bır suru tıp.Beledıye asıl onlarla ılgılensın...Kopekler bellı bır sevıyenın ustunde bakılırsa gozudonmez ama ınsana ne kadar egıtım verırsen ver gozu donebılır...

[Bu mesaj LoWNeR tarafından 28 Temmuz 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LoWNeR, 28 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
said:
hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
bence o anketi yapanlar öldürülsün

nokta

Sen biraz geri kalmissan bundan 10 sayfa once tartisildi o konu

Nokta[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
spastik, kuduz köpeklerin öldürülmesi topluma yararlı bir davranış olacaktır.
ancak bana kalırsa tiner içip tümden toplumdan kendini arındırmış ve sokakta ona buna sataşan insanların da öldürülmesi topluma yararlı bir davranış olacaktır.

ancak, sokakta gördüğün tüm köpekler kuduz değildir.
insanlar ve belediye, çoğu köpeği iş olsun diye öldürür.
köpekleri burda cani yaratıklar olarak gösteriyorsun ama, bahsettiğin cani yaratık, ancak biz olabiliriz.
şu topikteki yazıyı bir okumanı tavsiye ederim:
http://forum.paticik.com/view.php?id=69638[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
5-10 yaş arası çocuklar öldürüyolar zaten sokak kedilerini misal biz koli bandıyla kedinin karnına 2-3 tane torpil bağlayıp patlatmıştık :) k.ç.na sokmayı denedik ama kedi rahat durmuyodu heralde erkek olduğu için dişilerde deneyebilirsiniz ama gebe olmamasına dikkat edin ;)
Mesaj tarihi:
earth shock

said:
Kasanova, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
misal biz koli bandıyla kedinin karnına 2-3 tane torpil bağlayıp patlatmıştık :) k.ç.na sokmayı denedik ama kedi rahat durmuyodu heralde erkek olduğu için dişilerde deneyebilirsiniz ama gebe olmamasına dikkat edin ;)

OHHHAAAAAAAA.
sonra köpekler masum çocukları öldürüyor diye insanlar şikayet ediyor.

gerek yok abi gebe olmamasına neden dikkat ediyorsunuz ki? basın patlatın kedileri. ölsün hepsi. gebe olup olmaması neden ilgilendiriyor ki?

/lol

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Temmuz 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rofl bone hiç beklemiodum earth shock ı :D..
Kuduzları gebertelim işte.Diğerlerini de ellemeyelim ama ben hala insanla köpeğin bir tutulmasına karşıyım.
Misal geçen Taksim-kadıköy minibüslerinin kalktığı yerde minibüs bekliyordum.Orda 3-5 velet geçen arabaların ustune çıkıp üstüne atlayıp pislik yapıp para vs koparmaya çalışıyordu hatta ezilmeye çalışanlar vardı belki para koparırım diye.
Şimdi bunlar öldürülmemeli hapse vs atılmalı,
ama kuduz köpek öldürülmeli.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Kasanova ne diyeceğimi bilemedim marifetmiş gibi de anlatmışsın helal... Sokak köpekleri, kedileri her gün 10 larca insanın önünü kesip; bıcaklayan,telefonlarını, paralarını, çalan insanlardan daha yararlı...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin

[Bu mesaj Forseti tarafından 28 Temmuz 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bu başlığı gördüm ve kanım dondu.
ne olacak yani,sokak kedileri öldürülsün deyince,ekolojik denge denilen şeye ne olacak? hani ekoloji filan önemlidir malumunuz.dengeyi sağlayan hayvanların öldürülmesi kime ne yarar sağlayacak? aynı şey köpekler için de geçerli.
ya hastalıklı kediler köpekler vs öldürülebilir diyeceğim ama onu derken bile üzülüyorum.
ama şimdi kuduz köpek gelse ısırsa o da fena sonuçlar doğuruyor.
ya bilmiyorum aslında,bence hiçbiri öldürülmesin,adam gibi barınaklar açılsın,orada hayvanlara bakılsın istiyorum ama bu ülkenin sokak çocukları için bir şey yapmadığı da malum.
ya eğer bu kadar sıklıkla hayvanların sayısının artmasını istemiyorsa sevgili belediyeler neden öldürüyorlar ki hayvanları,kısırlaştırmak gibi daha az vahşice bir yöntem yok mu?
umarım gerçekten böyle bir şey olmaz.
hayvanlara bir şey olmasına da tahammül edemiyorum.
bence asıl sokak köpeklerini ya da kedilerini durduk yere canice katleden insanları ya da yaz tatili sırasında gösteriş için evcil hayvan alıp,tatil bitince o zavallı hayvanları tatil yöresinde aç susuz ve başıboş bırakan gerizekalı insanları öldürelim.
hatta ben öldüreyim. pek acıyacağımı sanmıyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
işte o yüzden öldürülmesin diyorum ya bizim suçumuz onların oyle olması.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
spastik, kuduz köpeklerin öldürülmesi topluma yararlı bir davranış olacaktır.
ancak bana kalırsa tiner içip tümden toplumdan kendini arındırmış ve sokakta ona buna sataşan insanların da öldürülmesi topluma yararlı bir davranış olacaktır.

buna aynen katılıyorum.
eğer insanlara zarar veren hayvanlar katledilecekse,bence de yine diğer insanlara zarar veren tinerci,toplumdan kopmuş,insanlara ona buna saldıran insanları da öldürelim.
sonuçta onlar da masum insanlara zarar vermiyorlar mı? paranı çalmak için bıçak çekiyorlar,hatta bıçaklıyorlar,o da yetmiyor,kadınlara ona buna saldırıyorlar,e tamam o insanlar hayvanlardan daha tehlikeli değil mi?
bence onların icabına bakılmalı önce.
ama nedense hayvanlar ilk sorunmuş gibi konuşuluyor. eğer bir şeyleri yoluna koymak isteniyorsa,zararlı insanları islah etmekten başlaması daha iyi değil mi belediyelerin???[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
Bir sokak köpeği tarafından ısırılmış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim siz bir şey yapdığınız farketmeden de ısırabilirler. İt oğlu it arkamdan yanaşıp ısırmıştı ama sağolsun sadece uyarı amacı ile yaptığından dişi kottan içeri geçmemişti :) Daha sonra anladım ki yürüdüğüm yerin hemen yanında yavruları varmış, annelik iç güdüsü bölgeyi güvenlik çemberine almış. O tarihten sonra hep biraz açıktan geçtim, çok da güzel anlaştık arkadaşla.

Ha bu güne kadar beni ısırmak isteyen insan sayısını ise hiç bilmiyorum, köpekle ilgili sadece tek bir anım varken :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 28 Temmuz 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu da güzeldi..

Valla beni köpekler yakalamaya calistinda hayatimda yapmadim topu yaparak köpegi bile hayretler içinde birakmistim hayvan durup beni izlemisti :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
ben kuckken anneannemin arkasina saklanmistim onu isirmisti rahmetli huzur icinde uyusun baya pis isirmisti ama bise olmadi allahtan...genede severim köpekler iyi canlilar bence[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

• Yeni Oluştur...