Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
halkını seviyo.ya da anket gibi düşün kararsız kalmış hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.

[Bu mesaj Sly-One tarafından 27 Temmuz 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ehue sus sus , konuştukça batıyosun :P
Kararsız kalmış anket yapıyomuş, Çavuşesku gibi olur öyle diktatörün sonu... :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
sacmalik. ikiside birbirinden guzel hayvanlar. kucukken 2 kopegim vardi uzun seneler boyunca ciftlesip ciftlesip durdular. en sonunda 100kusur kopek oldu fabrikaya koymak zorunda kaldik ve fabrikamiz kapandi. kopekler cok sadik ben bu sure icinde onu orendim. kediler de kopekler gibi cok tatli. hic kotu davranmazsaniz[tokatlama falan :P] kopekten size daha sadik kalir cunku kedi bilirki onu besleyen kisiye kotu davranirsa ac kalir. kediler menfaatlerini daha cok dusunur. Kopek sadik kedi kurnazdir. cok mu sacmaladim ? :P yani uzun lafin kisasi kedi veya kopek oldurulmez. arkadasimizinda dedigi gibi o anketi yapanlarda bir problem var. kimse olmesin hepimiz kardesiz bu ofke ne diye.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
Evet vardır nankörlükleri heh. Ama yemeğini verdikten sonra :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Note to self : Don't feed the cat...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
anketi yapanlar öldürülmesin, hepsi kısırlaştırılsın, zararlı köpeklerde öldürülsün.

sokaklarda cirit atan köpek çetelerinden haberiniz yok sanırım? Uzak kaldığınız olaylara bu kadar basitce yorumlar yapmayın.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 27 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
sacmalik. ikiside birbirinden guzel hayvanlar. kucukken 2 kopegim vardi uzun seneler boyunca ciftlesip ciftlesip durdular. en sonunda 100kusur kopek oldu fabrikaya koymak zorunda kaldik ve fabrikamiz kapandi. kopekler cok sadik ben bu sure icinde onu orendim. kediler de kopekler gibi cok tatli. hic kotu davranmazsaniz[tokatlama falan :P] kopekten size daha sadik kalir

SOKAKTAKİ KUDUZ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN İTLERDEN BAHSEDİYORUZ. EVİNDEKİ SÜSLERDEN DEĞİL.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
said:
Spastik_Serce, 27 Temmuz 2005 11:22 tarihinde demiş ki:

SOKAKTAKİ KUDUZ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN İTLERDEN BAHSEDİYORUZ. EVİNDEKİ SÜSLERDEN DEĞİL.

Kuduz hayvanları öldürürken genelde tür ayrımı yaptıklarını sanmıyoruz. Hani kuduz kediler ölsün ama kuduz köpekler kalsın falan gibi olmaz cık.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 27 Temmuz 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
Heh. Dediğimi yorumlamak sana kalmış. Çık hayvanları vur, öldür demiyorum, sadece müslümanlıkta bu serbest buna dahil bir günah yok. Müslümanlığa göre insanın ruhu ve özgür iradesi var, hayvanlar bitkiler falan önemli değil. Ben müslüman olduğumu iddia etmedim zaten deistim sadece dinler konusunda çok ilgiliyimdir araştırırım her şeyi. Aç bak kur'an-ı kerim falan türkçe çevirisi varsa evinizde hayvan kesmek, öldürmek günahtır gibi bir şey bulursan haber ver.

O(Alexi_Septimus), size dini, siyaseti, küfürü ve yanlış bölüme konu açanları kesin olarak haram kıldı. Fakat kim kaçınılmaz olarak sürekli din tartışıyorsa, onları hiç sevmedi, taşkınlık yaptığını düşündü. Gerçekten Alexi, bağışlamaz, esirgemez. (Septimus/VII)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 27 Temmuz 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hepimiz ölelim dünya köpeklere ve diğer hayvanlara kalsın.
Onlar daha zekice yaşıyor...

Çok güzel konuşuyorum ulan !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
aslında köpekler potansiyel yaratık, korkulacak hayvan değil. insanların önyargısı aslında biraz.
bir keresinde bir parkta köpekler tarafından çevrilmiştim.
başkası olsa kaçıp koşmaya başlar, sonra peşinden köpekler kovaladı diye suçu o sokak itleri olur :)
oysa baktım yavru bir köpek benim yanıma yakın gidiyor, diğerleri biraz uzak mesafeden takip ediyor. köpekler bir bana havlıyor bir de yavru köpeğe. ben yolda yürüyorum, yavru köpek biraz yanımda ilerliyor sonra duruyor geriye bakıyor felan. köpekler bu sefer bana havlamaya başladı. sonra döndüm köpeklere "e ne yapıyım gelmiyor ki peşimden, gitmem lazım benim" dedim, sonra yürümeye devam ettim, yavru köpek geri döndü, köpek sürüsüne doğru gitti, bu sefer köpekler havlamayı bırakıp yavruyla ilgilenmeye başladı. yavrunun tasması vardı. büyük ihtimalle evden felan atılmış olabilir.

hoş, hayvanlara "insan yiyen, taştan zeki olmayan" varklıklar olarak baktığımız için bu dediklerim saçma gelebilir. ama sonuçta birçok insan kadar akıllı olduklarına inanıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence köpeklerin duygusal zekası, kedilerinde çıkarcı zekası baya gelişmiş.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Esasında evcil hayvan alıp sahip çıkarmayanlara ceza verilmesi lazım.. Tabi bir de şöyle bir şey var! Ben buldum şimdi... adı da, hmmm buna KISIRLAŞTIRMA diyeceğim!! Evet evet süper zeki, yüce bir varlığım.. Varlığımla adeta ışık getiriyorum!

Böyle sorumu olur ya :) Şaka gibi... Soruyu soran kişiye hayvan hakları dersi okutulsa... (ceza niyetine, yoksa okusa bile kafası basmaz onun)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
köpekler derim..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
ne diyim böle saçma şeymi olur tutun kısırlaştırın belli süreden sora azalma olur zaten bunu kim yzamış hangi belediye hayvan hakları dernegi görmemişmi o belediyeyi daha basmamışmı haberlerde sölemedi :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
kimse....ama zorunda kalınırsa köpekler[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 09:49 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 27 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Oha yuh... O laf insanlar için geçerli hayvanlara her şekil eziyet işkence serbest:) yani en azından dinsel açıdan serbest...

şimdi din'e kaymış olacaz ama
tasavvufa ve islamiyet'e göre etrafımızdaki herşey, hatta her canlı allah'ın bir yansıması değil midir? e o halde sen o hayvana eziyet işkence ettiğinde aslında allah'a saygısızlık etmiş olursun.

said:
Diablo, 27 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
sokak kedisini ne zararı var be saldırmaz etmez
hadi kuduz kopekleri vs oldurseler neysede

şahsen bana kediler, köpeklerden daha çok saldırdı.
ayrıca şöyle birşey var, köpeğimi dolaştırırken,
sokak köpekleri bizden uzak dururken,
kediler inadına inadına üstüne geliyor. zaten eskiden beri kedileri sevmezdim.

köpeklere kin besleseniz de en azından dur sus gibi komutlardan anlıyorlar. kedilerde o da yok.

Yalnız tasavvuf dinin bir yorumlanış şeklidir. Dinin kendisi değildir. Tasavvuf felsefesiyle yaklaşmak olaya zaten bizi apayrı boyutlara taşıyacaktır.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 27 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki:
Can vermek bu kadar basitmiki bu kadar kolay can almak?

Bu doğru ise bazılarımızın da dediği gibi böyel bir düşünceyi akıllarından geçirenlerin ortadan kaldırılması gerekir!

şimdi bu kendi içinde çelişen bir mesaj olmuş.yorum yapmaya lüzum bırakmıyor :P

Neresi çelişkili?
Bence böyle bir düşünceye sahip olmak bile insanlık dışı.
Öldüremessin kardeşim bu kadar basit, ne insanlar ne hayvanlar canını sokakta bulmuyor, Avrupada sokakta hayvan göremezken burada neden kaynıyor?
Önlemleri alınıyor, ama kimse kimseyi öldürmüyor, toplanan hayvanlar evlatlık veriliyorlar veya devlet tarafından özel barınaklarda tutuluyor.
Ona buna saçma sapan para harcalınacağına buna da bir bütçe ayırsalar, sürekli kontrol altında tutulsa zaten böyle bir problem olmaz![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
  • Yeni Oluştur...