Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ardeth paralel işte benimle.. Sokak köpeklerinin yarattığı az tehlike sizi onları öldürmeye götürüyorsa, eğer siz sorunun kökünü ve sebebini araştırıp, aslında bunun biz insanların ihmalkarlığından olduğunu göremeyip bu kadar mekanik ve boş düşünüyorsanız, yani, sırf güç elinizde diye öldürmekse maksadınız, yine bu mantıkla sokak çocukları öldürülsün de diyebiliyor musunuz? Dersiniz büyük bir ihtimalle, çünkü hayatı rakamsal istatistikten ibaret görmeyi, gerçeklik olarak adlandırıyor bazısı. Gidip bir sokak köpeğinin gözünün içine bakın, eğer hala seçmeden hepsini öldürmek gerekli diye düşünüyorsanız konuşmayalım.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 az tehlike nedir ?[signature][hline]Deli333
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Berk, 29 Temmuz 2005 03:22 tarihinde demiş ki: Devlet İstatistik Enstitüsü Ne yazık ki DİE istatistikleri internet ortamına katarmamış, ama madem tüm o sokak hayvanlarını öldürecek kadar kararlılığıa sahipsiniz, artık bulunan bilgi edinme hakkınızı kullanıp buradan ölüm oranları istatistiklerini alırsınız, bakın bakalım sokak hayvanları yüzde kaç.... [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 olayı yanlış düşünenler var bu hadisede sokak köpeklerinin pek bir vukuatı yok. şuana kadar beni kovalayan köpeklerin %90 ı sahipli köpekler. sokak köpekleri biraz daha korkak oluyorlar itilip-kakıldıkları için. okula giderken , sahipli kurt köpegi kovalıyodu beni sürekli bi kere o kadar sinirlenmiştim ki eminönüne gitmiştim sırf o köpek için siyanür bulurum diye. sonradan vazgeçtim tabii hergün hergün kovalansakta kıyamıyodum. sokak köpeklerinin kısırlaştırılması bence kötüler arasında en iyi çözüm onun dışında öldürmek vs. gaddarca şeyler. bide bunları öldürmekle ugraşıcaklarına kapkaççıları gaspçıları fln öldürseler ya. onlar asıl tehdit oluşturan kesim.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sahipli köpeğin kovalaması da süper. sahibinide köpeğide döveceksin. köpeği öldürebilirsin tabi.[signature][hline]Deli333
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İstanbul Teknik Merkez kütüphanesinde olmam dolayısıyla bir bakayım dedim şu Ölüm İstatistikleri kitabına ve en son 1997e ait olanı gördüm. Nitekim en çok ölüme sebebiyet veren nedenler arasında kuduz ya da sokak köpeği göremedim, büyük bir ihtimalle onlar diğer kazalar, ve diğer hastalıklar kısmına girebiliyor en fazla (eğer bilmediğim başka bir adı yoksa kuduzun) eğer kitabı almama izin verirlerse, akşam scan eder gösteririm.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu konuda tartışmanın bir anlamı yok. İnsanlar at gözlükleri ile bakıp çözüm üreteceklerine toptan yokedelim öldürelim keselim biçelim mantığında oolduğu sürece ister hayvan ister insan olsun hiçbirşeye çözüm bulunamaz...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Çözüm buldunuz da olmaz mı dedik? Maliyeti düşük ve uygulanabilir bir çözüm bulunsun, hiçbir hayvan ölmesin. Ama hem öldürmeyin diyip hem de çözümü yok diyince bir anlamı olmuyor yani kısırlaştırma ister istemez maliyet ve zaman açısında TRye uymuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Keselim biçelim demioski =). kafaya sıksak yeter :D.. şaka tabi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kuduz çok çok nadir olan ve olduğunda ise il kapsamında karantinaya kadar giden bir hastalık yani şehirlerde kuduz kedi köpek bulması görmesi çok az bir olasılık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
armra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yahu sizler taştan mı yapıldınız ? yok kürk mevzusu, yok bu! nedir yani bu yaklaşımlarınızın temelindeki paradigmalar ? pragmatik olayım derken çamuru heryere bulaştırıyorsunuz ! insan insanlığını gömünce geriye kalan bu mu oluyor ? el insaf hangi öğreti sizin bu sözlerinize arka olabilir çok merak ettim ?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zaten devletin bütçesi yetmediği için hayvan koruma dernekleri de bu işe destek oluyor. Burda eğer öldürmekten başka çare yok diyen kişiler varsa önce bir gidip o derneklerle konuşsunlar, yapacakları yardım ile kaç köpeğin kısırlaştırılabileceğini hesaplasınlar vs. Yani oturduğunuz noktanda başka çözüm yok demek doğru değil. Eğer sizce sokak hayvanlarının nüfusu ve davranışları rahatsızlık verici derecedeyse bu konu hakkında yapabileceğiniz çok şey var.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 alın elinize sopaları devlete madem maddi yük olucak siz öldürün kedileri köpekleri yawrularıyla bir yerde savaş mücadelesi veren köpeğe gaddarca umarsızca vurun yanındaki yawrularıda aynı şekilde Nede olsa onlar büyüyünce sevdiklerinize size zarar verebilir kedilerede vurun çöp kutularında yaşamaya çalışan yawrularına bakmaya çalışan kedileride öldürün yawrularınıda öldürün onlarda ilerde sizin yakınlarınıza zarar verebilirler hatta bir gün bu şehirler dahada gelişicek envai çeşit hayvan bu şehirlerde buluncak yine onlarıda öldürmek lazım onlarda zarar verebilir kısacası doğayı yokedelim burası şehir yaşamı gelelim olayın iç yüzüne kaç kez ısırıldım kaç kez kovalandım sayısını hatırlamıyorum ama önemli değil yaralarım iileşti korkum geçti.Tabi bunlar at gözlüklü insanlar için duygu sömürüsünden ileriye gidemez.Öldürün kedileri köpekleri öldürün belki sokaklar daha temiz Türkiye daha yaşanılabilir hale gelebilir dimi?[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam itiraf ediyorum. bu bizim okulda orta bir turkce dersinde munakasa mi munazere mi o tartisma olayina konu ararken sokak kedileri oldurulmelimi? sokak kopekleri kisirlastirilmalimi derken sokak kopeklerimi kedilerimi? denen sorudan olusuyor gerceklik payi yok yani belediye falan[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 veterinerlerlik kliniklerinin çoğunun sokak hayvanlarını bedavaya kısılaştırdığını biliyor musunuz? 2 günlük bakım gerekiyor sadece. 2 günlük yemek yaklaşık olarak 300-500 bin arası bi meblağ. hatta lüks olsun isterseniz pansuman için biraz gazlı bez ve 10 da 1 şişe batikon. toplamda bi sokak kedisinin kısılaştırılma maliyeti 800 bin tl yi geçmez. mamayı toptan alırsanız daha bile düşer.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu güne kadar kaçınız sokaktan kedi köpek toplayıp kısırlaştırma işleminde gönüllü çalıştı? Kendi petinizden bahsetmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hayalperest gençlik.Bu kadar acıyosanız destek olun kısırlaştırma vs vs işlerine.. Hatta hayatınızı onlara adayabılırsınız,gayet normal. Bizim yazlıgın orda bi teyze var kedici teyze diye fransız,42 sayılı kedisi var ,evinde de 9 tane besliyor. Onun gibi olabilirsiniz.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ailecek biz. bir kısmına ev bulabildik, bir kısmı bursada bahçede yaşıyor. sanırım 3 veya 2 tanesini kısırlaştırma dışında ameliyat ettirdik. diğerlerinin büyük bölümü kısırlaştırıldı. istanbulda kardeşim ve ben 3 kediye baktık 2 sine sahip bulduk anneleri kısırlaştırıldı, haftaya son önemli aşısından sonra sitedeki yaşamına devam edecek. yavruları nefr ve lopeth de.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Suark, 29 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Hayalperest gençlik.Bu kadar acıyosanız destek olun kısırlaştırma vs vs işlerine.. Hatta hayatınızı onlara adayabılırsınız,gayet normal. Bizim yazlıgın orda bi teyze var kedici teyze diye fransız,42 sayılı kedisi var ,evinde de 9 tane besliyor. Onun gibi olabilirsiniz. Nerde biliyorsun kimin ne yapıp yapmadığını? Olucam anasını satayım 4 tane kedim var 2 si dişi senede 3 kez dogursa 3 er yavru *3 *2 18 kesi bi kac sene için de 200-300 kedi beslicem kopegime de sokaktan guzel bir eş alıcam, onu da dogurtacam Laflara bak ya Çözüm ortada kızırlaştırılmalı Veterinerlkik fakultesleri, ve bazı özel vetler cüzi fiyatlara hata bedavaya yapıyorlar. her birimiz bir kedi/kopek kısırlaştırtsak zaten baya bir şeyler yapmış oluruz. Bu konu hakkında da tartışmanın bir anlamaı kalmadı artık Takmayanlar sussun takanlar da işe koyulsun.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Onlar zaten siz öldürün diye yaratıldı değilmi? Ben daha teyze olcak yasa gelmedi Ama bana kedi kopek Fransız Diab abla dersiniz bundan sonra.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 Temmuz 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben kendimi Yeni Brigitte Bardot ilan ediyorum ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Birisi şehirdeki sahipsiz başıboş hayvanların yok edilmesini isteyen barbardır benzetmesi gibi bişi demişti ama kendisi kısırlaştırmanın bilinçli soykırım olduğunu biliyor mu acaba?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 PardonDiab ama sen kısırlaştır onları diye mi yaratıldı o hayvanlar peki?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İlk önce insanları kısırlaştırsak ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Abso o zaman sen bir çözüm bul? Benim için hava hoş sokakta milyonlarca kopek kedi olsun ben memnunum Memunun olmayan lar için çözüm arıyor... mesela sen?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Öne çıkan mesajlar