ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zombie :) (henüz uo nedir bilmiyorken)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Archangel sonra Head.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mirc : metal-death icq : Karqa msn : Asis Nasseri.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 anakin_skywalker(kullanmıyom artık), Zarkuu (bu kısmını kullanıyom mmorpglerde :)) Necrosavant, Nameless One(kullanmıyom artık), nameless13(tüm forumlarda bunu kullanırım), bloody amateur pehey kişisel karmaşa içinde bi adammışım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 grzly muaahaa küçük harle :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war yaaa!!! Ben : Buyur??? *!yarılmaktadır*
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yanlız nickler değilde hikayeler güzel sözlük fln :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 darkblue[signature][hline]... that's me in the corner...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wapık tı devhochi oldu...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Pakichu. kendimden utanıyorum. Hayıııır! [zbl açıldığı zamanlar]...[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Dev, 01 Ağustos 2005 18:15 tarihinde demiş ki: wapık tı devhochi oldu... hochi evrimleşememiş daha. :D. manası nedir?[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 olon yorungenin uzagında[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 "asd" idi nebilem oyun oynamaktan alışkanlık heralde el alışmış bikere hep oraya gidiyo... :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 starcraft oynarken eddie, quake oynarken zaidral di. zaidrali rüyamda gördüm 8 senedir çekinmeden kullanıyorum.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 _Diablo_Tyrael_ İlk nicki Mircde kullanmıştım daha sonra internette kullanmaya başladım. Diablo 2:LOD hastasıydım :) Şimdiki Nickim Çağrıkurt.. :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hmm düşünmek lazım. Khamul_the_easterling vardı. Dubar vardı. Ardeth de baya eskidir. Ama artık yavaş yavaş Sina'ya geçiş yapıyorum hehe.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Snake[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 freek'di en eski nickim , icq99 vardı o zamanlar heyt be
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 F1RT1N41 ühühühühühühühühühühühühühühü...hü[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 DuNgEoN[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 200'uncu cvp ugruna. Hehelle :( ehhehheheh :D[signature][hline]SupeRock
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 misscrazy idi...cocukca milletle sohbetteydik o zmnlar..bo$ i$Ler..:)
Öne çıkan mesajlar