Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nickiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mirc : metal-death
msn : Asis Nasseri.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
anakin_skywalker(kullanmıyom artık), Zarkuu (bu kısmını kullanıyom mmorpglerde :)) Necrosavant, Nameless One(kullanmıyom artık), nameless13(tüm forumlarda bunu kullanırım), bloody amateur

pehey kişisel karmaşa içinde bi adammışım[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
wapık tı devhochi oldu...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Pakichu. kendimden utanıyorum. Hayıııır! [zbl açıldığı zamanlar]...[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 01 Ağustos 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
wapık tı devhochi oldu...

hochi evrimleşememiş daha. :D. manası nedir?[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Mesaj tarihi:
starcraft oynarken eddie, quake oynarken zaidral di.
zaidrali rüyamda gördüm 8 senedir çekinmeden kullanıyorum.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
Hmm düşünmek lazım. Khamul_the_easterling vardı. Dubar vardı. Ardeth de baya eskidir. Ama artık yavaş yavaş Sina'ya geçiş yapıyorum hehe.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
F1RT1N41 ühühühühühühühühühühühühühühü...hü[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
  • Yeni Oluştur...